- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.081
1/3 ü tamamladım.. bacak ağrılarımın biraz hafiflemesini istiyorum merdiven inmek çok zor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar
Bende 1-2 gün yaptım bu videoyu. 1. Leveli gerçekten bu 27 dakikalık video bu derece faydalımı. Göbek ve simit bölgemden şükayetçiuim bu kısımlara faydası varmı. Bu akşam başlayayım bende
Merhaba kızlaarrr, bende bugun basladım 30 days shred'e. İlk 10dakika da bile kalbim o kadar hızlı atıyordu ki :) 27 dakikalık video da bile o kadar terledim yoruldum:) umarım kararlılıkla devam ettiririm. önce fotoğraflarımı çektim başlamadan evvel :) bakalım 30 gün sonra nasıl olacak :)) herkese başarılar inş hepimiz incecik gireriz yaza :)![]()
Bende Level 1 in ilk gününü tamamladım. Şınav hareketi dışında çok zorlanmadım
Üstüne bir de karın hareketi yaptım
Tatlim hosgelmis ailen, sana jilliana gerek kalmamis baksana sana hep cardio en guzel spor. Bende dondum esimin yanina, sakin hayata :) ama bana akil verin bastan mi baslasam ben simdi, level 1 den. Bir hafta ara oldu :44: off level 1 den de cok sıkılmıstim. yoksa bende six week six pack var jillianin ona mi gecsem, squatla beraber. Off cok kafam karisik.![]()
Insallah canim, bende butun videolar bitsin insanity yapmayi yaza incecik girmeyi planliyorum kismetse. Bikac gun sonra alisirsin, ben son bikac gun hic terlememistim mesela ama level 2 ye gecince yine ter atmaya basladim..
Bu akşam da 1/2 yaptım.
Bluedaisy cevabın için çok teşekkür ederim . Daha önce leslie yaptım hatta fotolarım var. Bayağı faydasını gördüm. Ciddi bir değişim oldu vücudumda. Ama sanırım vücut alıştı onun için değiştirmek istedim . Yan mekik nasıl birşey
Canım annemler geldi geleli kaldı yine Jillian. Perşembe gidiyorlar. Yarın yapacağım ama bi ara bulup. Ay artık komple bitirip yeni egzersiz istiyorum. Bu arada aradan dolayı bacaklarım yine ağrıyacak sanırım.
Senden naber? :)
Jillian'ın Ripped in 30 - 6week6pack - Killer Buns and thighs videoları da var onları indirdim, insanity iniyo su an bende indirdim hepsini insallah hepsini yaparım vazgecip salmam bi yerden sonra :18:
Walla sende bendensin, bende bir hafta aradan sonra bu aksam basliycam level 2 ye bastan. Walla hic taaa en bastan baslayamiycam bende.
Level 2ye 3.başlayışım olacak :) inş bu defa biterHaftasonu regl olacağım ama pes etmeyi düşünmüyorum
![]()
İkimizde aynı gün başlıyoruz desene :) Hadi bakalım. Birlikte bitirelim şu egzersizi :)
Resim ekleyemedim ama sirtustu yatip sadece kalca ve bacaklarimi yan cevirip, omuzlarim yine yere duz degecek sekilde yapiyorum. Yanlarim bayagi aciyor bunu yaptiktan sonra.
Off ara verince soguyo insan, hadi yapayim diye dusunurken regl oldumkarnimda sis davul gibi, yarina kaldim ben. walla birlikte bitirelim, hic ara vermeyelim bidaha
![]()