• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba kızlaarrr, bende bugun basladım 30 days shred'e. İlk 10dakika da bile kalbim o kadar hızlı atıyordu ki :) 27 dakikalık video da bile o kadar terledim yoruldum:) umarım kararlılıkla devam ettiririm. önce fotoğraflarımı çektim başlamadan evvel :) bakalım 30 gün sonra nasıl olacak :)) herkese başarılar inş hepimiz incecik gireriz yaza :) :46:

Bende Level 1 in ilk gününü tamamladım. Şınav hareketi dışında çok zorlanmadım
Üstüne bir de karın hareketi yaptım

Günaydın kızlarrr:3: bugun erkenden çıktım 22 dk yürüyüş 48 dk bisiklet sürdüm :) telefonuma göre toplam 390 cal yakmışım :) şu an jilliana enerjim yok akşama doğru yaparım herhalde :51: herkese güzel günler diliyoruumm:21:

Merhaba kızlar
Bende 1-2 gün yaptım bu videoyu. 1. Leveli gerçekten bu 27 dakikalık video bu derece faydalımı. Göbek ve simit bölgemden şükayetçiuim bu kısımlara faydası varmı. Bu akşam başlayayım bende

Yapan arkadaslar oldukca memnun. Ben 32 yasindayim benimde gobek derdim var bundan once de oldukca yorucu spor maceram oldu o yuzden bana cok etkili gelmedi ilk part. Su an level 2 deyim ama bir hafta ara vermek zorunda kaldim simdi devam edicem. Level 2 bayagi yorucu. Sanirim 3 level da bittikten sonra fark hissedilir diye dusunuyorum kendim icin. Ben birde yine jillianin six week six pack videosunu indirdim esas umidim onda. Bu biter bitmez ona baslamayi planliyorum. Hosgeldin, resim cekmeyi ve olcu almayi unutma.

Merhaba kızlaarrr, bende bugun basladım 30 days shred'e. İlk 10dakika da bile kalbim o kadar hızlı atıyordu ki :) 27 dakikalık video da bile o kadar terledim yoruldum:) umarım kararlılıkla devam ettiririm. önce fotoğraflarımı çektim başlamadan evvel :) bakalım 30 gün sonra nasıl olacak :)) herkese başarılar inş hepimiz incecik gireriz yaza :) :46:

Insallah canim, bende butun videolar bitsin insanity yapmayi yaza incecik girmeyi planliyorum kismetse. Bikac gun sonra alisirsin, ben son bikac gun hic terlememistim mesela ama level 2 ye gecince yine ter atmaya basladim.

Bende Level 1 in ilk gününü tamamladım. Şınav hareketi dışında çok zorlanmadım
Üstüne bir de karın hareketi yaptım

Bende jillian bitince mekik aletimle cekebildigim kadar yan ve duz mekik cekiyorum, birde squat yapiyorum. Jillianda vucut isinmisken ek biseyler yapmak gerekiyormus gibi hissediyorum. :8:

Arkadaslar ben level 2/2 deydim ama bir haftalik zorunlu aradan sonra yarin level 2 ye bastan basliycam. Birde yarin markete gidebilirsem special k alip iki hafta corn flex diyeti yapmayi dusunuyorum. Ben bi ara bu diyetle 1.5 kilo vermistim. Off 5 kilo fazlam var :31:

Bu akşam da 1/2 yaptım.
Bluedaisy cevabın için çok teşekkür ederim . Daha önce leslie yaptım hatta fotolarım var. Bayağı faydasını gördüm. Ciddi bir değişim oldu vücudumda. Ama sanırım vücut alıştı onun için değiştirmek istedim . Yan mekik nasıl birşey

bugün 1/5 bitti hala aynı sevıyede yoruluyorum ya bıde regl oldum yarın cok onemlı bı sınavım oldugumdan 6.gunden sonrakı arayı yarın verıcem bıgun erken yanı :31:

Tatlim hosgelmis ailen, sana jilliana gerek kalmamis baksana sana hep cardio en guzel spor. Bende dondum esimin yanina, sakin hayata :) ama bana akil verin bastan mi baslasam ben simdi, level 1 den. Bir hafta ara oldu :44: off level 1 den de cok sıkılmıstim. yoksa bende six week six pack var jillianin ona mi gecsem, squatla beraber. Off cok kafam karisik. :31:

Canım annemler geldi geleli kaldı yine Jillian. Perşembe gidiyorlar. Yarın yapacağım ama bi ara bulup. Ay artık komple bitirip yeni egzersiz istiyorum. Bu arada aradan dolayı bacaklarım yine ağrıyacak sanırım.

Senden naber? :)

Insallah canim, bende butun videolar bitsin insanity yapmayi yaza incecik girmeyi planliyorum kismetse. Bikac gun sonra alisirsin, ben son bikac gun hic terlememistim mesela ama level 2 ye gecince yine ter atmaya basladim..

Jillian'ın Ripped in 30 - 6week6pack - Killer Buns and thighs videoları da var onları indirdim, insanity iniyo su an bende indirdim hepsini insallah hepsini yaparım vazgecip salmam bi yerden sonra :18:

Bu akşam da 1/2 yaptım.
Bluedaisy cevabın için çok teşekkür ederim . Daha önce leslie yaptım hatta fotolarım var. Bayağı faydasını gördüm. Ciddi bir değişim oldu vücudumda. Ama sanırım vücut alıştı onun için değiştirmek istedim . Yan mekik nasıl birşey

Resim ekleyemedim ama sirtustu yatip sadece kalca ve bacaklarimi yan cevirip, omuzlarim yine yere duz degecek sekilde yapiyorum. Yanlarim bayagi aciyor bunu yaptiktan sonra.

Canım annemler geldi geleli kaldı yine Jillian. Perşembe gidiyorlar. Yarın yapacağım ama bi ara bulup. Ay artık komple bitirip yeni egzersiz istiyorum. Bu arada aradan dolayı bacaklarım yine ağrıyacak sanırım.

Senden naber? :)

Walla sende bendensin, bende bir hafta aradan sonra bu aksam basliycam level 2 ye bastan. Walla hic taaa en bastan baslayamiycam bende.

Jillian'ın Ripped in 30 - 6week6pack - Killer Buns and thighs videoları da var onları indirdim, insanity iniyo su an bende indirdim hepsini insallah hepsini yaparım vazgecip salmam bi yerden sonra :18:

Salmayalim walla destek olalim birbirimize, bende surunerek basliyorum aksamlari ama yaza kadar degisim sart. :12:

Walla sende bendensin, bende bir hafta aradan sonra bu aksam basliycam level 2 ye bastan. Walla hic taaa en bastan baslayamiycam bende.

Level 2ye 3.başlayışım olacak :) inş bu defa biter :( Haftasonu regl olacağım ama pes etmeyi düşünmüyorum :(

İkimizde aynı gün başlıyoruz desene :) Hadi bakalım. Birlikte bitirelim şu egzersizi :)

Level 2ye 3.başlayışım olacak :) inş bu defa biter :( Haftasonu regl olacağım ama pes etmeyi düşünmüyorum :(

İkimizde aynı gün başlıyoruz desene :) Hadi bakalım. Birlikte bitirelim şu egzersizi :)

Off ara verince soguyo insan, hadi yapayim diye dusunurken regl oldum :30: karnimda sis davul gibi, yarina kaldim ben. walla birlikte bitirelim, hic ara vermeyelim bidaha :43:

Resim ekleyemedim ama sirtustu yatip sadece kalca ve bacaklarimi yan cevirip, omuzlarim yine yere duz degecek sekilde yapiyorum. Yanlarim bayagi aciyor bunu yaptiktan sonra.

Açıkcası pek anlayamadım canım ya. Ben bugün 1/3 yaptım ama sanki karnım daha da çok çıkmaya başladı

Off ara verince soguyo insan, hadi yapayim diye dusunurken regl oldum :30: karnimda sis davul gibi, yarina kaldim ben. walla birlikte bitirelim, hic ara vermeyelim bidaha :43:

Ah sorma ya, ben de başlayamadım. Bizimkileri gönderdim bugün, temizlikti falan derken bitkin düştüm. Hafta sonu da ben regl olurum.
Regl bittikten sonra Level 1'den başlarsam şaşırma :)

merhabalar
bu akşam 1/7 yi yapıcam.. vere vere sadece 300 gr vermişim o biraz can sıkıcı çünkü diyet de yapıyorum
ama inceldiğimi ve de sıkılaştığımı hissediyorum bu güzel

bende bugün 1/7 yi yaptım hala nefes nefese kalıyorum bende yanlarım sıkılaştı alt göbeğim toparlamıştı ama bir gün ara verme olayından mıdır nedir bugün şiş kaldım bide regliden galiba :30:

Back
X