jillian michaels2.grup

Canım bir iple al ölçünü, sonra o kısmı normal metre ile o da yoksa cetvel ile ölç. Ama tüm bunlar yoksa da uzunluk ölçmek için edin bir şeyler yani.

Grafik okuyorum canı metre falan sürüsüyle var
Güzel bi yöntem
İpte kaş-bıyık olaylarında lazım olduğundan var

Herkese merhabaaaa :)

2/10'u tamamladım, duşumu aldım, limonlu (aroma değil) sodamın eşliğinde buraya damladım.

Nasılsınız bakalımm?

Gmelan agirlik da kullaniyodur tahminimcee

bende kullanırım

Huhuuu kızlarr nasıl gidiyoorr

bomba gibiyiz tatlımmm

çok teşekkür ederim tatlımmm nasıl mutlu oldum

canıııım çoook teşekkür ederim, bende artık rutinime bu hareketleri ekliyeyim nasılsa bu hareketleri iş yerinde dahi yapabilirim o zaman daha kolay olur, aman kimse görmesinde dalga geçerler alimallah... :)))

Ben artimi alayım o vakit
yalnız çok fenayim heryerlerim agriyo

süper canım, yarına ağrın kalmaz

çok hoşsun canım, evlimisin canııım

selam kızlarr
bende aranızdayım artık
bugün level 1de 3. günüm. yalnız felaket kas ağrısı var bende.
yürürken bile zorlanıyorum.
bu arada ölçülerimi sabah almayı unutmuşum kahvaltı falan yaptım geçti yani. yarın sabah yazarım :)

Günaydın
boğazın şişmiş süt içiyorum balli inş yumuşatır
Tatlım boğaz ağrılarının kesin tedavisi zencefilli bal anında olumlu etkisini hissedeceksin. Kış gelince bi kase bala göz kararı hatta bolca taze zencefil doğruyorum. bi kaç dilimde limon atıyorum. Boğazımda ağrı ya da grip yaklaşımı hissetsem bi iki kaçık alıyorum.
taze zencefil yoksa tozda olur denemelisin=)

hg =)
ağrıları bende hissediyorum ama bi yandan da mutlu oluyorum

Kızlar mrb
Dün akşam tüm sokakta sadece bizim apartmanın elektiriği gitti. Daha doğrusu bir kaç dairenin.
Dolayısıyla akşam sporumu yapamadım. nete de giremedim yazamadım. Sabah yapım Jillianımı =)
akşamda bugun yapmam gerekeni yapacağım inş =)
ama Adım atamıyorum yaw=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…