- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
ben yarım kilo kullanıyorum. Kollarım çok güçsüz bana şimdilik bu kadar yeterli geliyor. İlerde belki bir kiloya çıkarabilirim ama kilo arttıkça kolların kas yapma olasılığının yükseldiğini biliyorum. o yüzden kas sevmiyorsanız fazla ağır şeyler kullanmayın.kızlar bide ağırlık olarak ne kadar kullanıyorsunuz?
Günaydın
boğazın şişmiş süt içiyorum balli inş yumuşatır
selam kızlarr
bende aranızdayım artık
bugün level 1de 3. günüm. yalnız felaket kas ağrısı var bende.
yürürken bile zorlanıyorum.
bu arada ölçülerimi sabah almayı unutmuşum kahvaltı falan yaptım geçti yani. yarın sabah yazarım :)
Kızlar mrb
Dün akşam tüm sokakta sadece bizim apartmanın elektiriği gitti. Daha doğrusu bir kaç dairenin.
Dolayısıyla akşam sporumu yapamadım. nete de giremedim yazamadım. Sabah yapım Jillianımı =)
akşamda bugun yapmam gerekeni yapacağım inş =)
ama Adım atamıyorum yaw=)
kızlar bide ağırlık olarak ne kadar kullanıyorsunuz?
Çok sagol canım bugün gidip alırım yazında belli ne kdr ise yaradigiTatlım boğaz ağrılarının kesin tedavisi zencefilli bal anında olumlu etkisini hissedeceksin. Kış gelince bi kase bala göz kararı hatta bolca taze zencefil doğruyorum. bi kaç dilimde limon atıyorum. Boğazımda ağrı ya da grip yaklaşımı hissetsem bi iki kaçık alıyorum.
taze zencefil yoksa tozda olur denemelisin=)
Tatlım birazdan yazarım ben kimse yazmamış olursa. Başarılar ve nişanlanacak çifte ömürlerince mutluluklar.Kizlar bugun sinavlarim var aksam nisan var benim yerime biriniz dun yapilan sporlarin artilarini koyabilir mi sayfalari okuyup kim yaptiysa
geçmiş olsun canım
hoşgeldin canım
1-2 güne adım atarsın rahatlıkla :)
ben 1 kg su şişesi kullanıyorum, ama 1, 5 kg lık su şişesi alıcam, kollarımdaki sarkıklıkları azaltmak için daha ağır bir şeyler kullanmak gerekiyor :)
3/30 bitti ben de bittim
ağırlık olarak 1 litrelik su şişesi kullanıyorum
ben yarım kilo kullanıyorum. Kollarım çok güçsüz bana şimdilik bu kadar yeterli geliyor. İlerde belki bir kiloya çıkarabilirim ama kilo arttıkça kolların kas yapma olasılığının yükseldiğini biliyorum. o yüzden kas sevmiyorsanız fazla ağır şeyler kullanmayın.
Kizlar bugun sinavlarim var aksam nisan var benim yerime biriniz dun yapilan sporlarin artilarini koyabilir mi sayfalari okuyup kim yaptiysa
Bende sarkıklık çok olduğu için 1.5 lt su şişesiyle başladım. Tekrar sayısı bu şekildeyken korktuğun kas yapısı oluşmaz canım. o kaslı kollar için disiplinli çalışma gerekir bol tekrarlı diye düşünüyorum. Ama 1.5 lt sanki fazla geldi azaltsam mı diye düşünüyorum bi yandanda.
o zaman 1.5 la devam edeyim acı içinde elbet geçecek dimi=)
bugun yenıden bı deneyım bakalım ne olacak tatlım dün sen yaptın mı msjını mı göremedim senin?çok acı oluyorsa 1 ile başla, 2 . levelde 1,5 kg geçersin,
bugun yenıden bı deneyım bakalım ne olacak tatlım dün sen yaptın mı msjını mı göremedim senin?
ev kalabalık derken misafir mi genel hali mi ?evet yaptııım dün, ayy bu gün inşallah yapabilirim, tatlım çok yoğun oluyorum evde kalabalık, benim için çok zor oluyor, ama fırsatını bulduğum an yapıcam inşallah :)
canım blogun varmış adresini verir misin bende bakayım,
bende kullanırım
bomba gibiyiz tatlımmm
çok teşekkür ederim tatlımmm nasıl mutlu oldum
canıııım çoook teşekkür ederim, bende artık rutinime bu hareketleri ekliyeyim nasılsa bu hareketleri iş yerinde dahi yapabilirim o zaman daha kolay olur, aman kimse görmesinde dalga geçerler alimallah... :)))
süper canım, yarına ağrın kalmaz
çok hoşsun canım, evlimisin canııım
selam kızlarr
bende aranızdayım artık
bugün level 1de 3. günüm. yalnız felaket kas ağrısı var bende.
yürürken bile zorlanıyorum.
bu arada ölçülerimi sabah almayı unutmuşum kahvaltı falan yaptım geçti yani. yarın sabah yazarım :)
Kokusu taa buralara geldi resmen ya.Gelin kahve içelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?