jillian michaels2.grup

kızlar bide ağırlık olarak ne kadar kullanıyorsunuz?
ben yarım kilo kullanıyorum. Kollarım çok güçsüz bana şimdilik bu kadar yeterli geliyor. İlerde belki bir kiloya çıkarabilirim ama kilo arttıkça kolların kas yapma olasılığının yükseldiğini biliyorum. o yüzden kas sevmiyorsanız fazla ağır şeyler kullanmayın.

Günaydın
boğazın şişmiş süt içiyorum balli inş yumuşatır

geçmiş olsun canım

hoşgeldin canım

1-2 güne adım atarsın rahatlıkla :)

kızlar bide ağırlık olarak ne kadar kullanıyorsunuz?

ben 1 kg su şişesi kullanıyorum, ama 1, 5 kg lık su şişesi alıcam, kollarımdaki sarkıklıkları azaltmak için daha ağır bir şeyler kullanmak gerekiyor :)

3/30 bitti ben de bittim

ağırlık olarak 1 litrelik su şişesi kullanıyorum

Kizlar bugun sinavlarim var aksam nisan var benim yerime biriniz dun yapilan sporlarin artilarini koyabilir mi sayfalari okuyup kim yaptiysa

Çok sagol canım bugün gidip alırım yazında belli ne kdr ise yaradigi

3/30 bitti ben de bittim

ağırlık olarak 1 litrelik su şişesi kullanıyorum

Bende sarkıklık çok olduğu için 1.5 lt su şişesiyle başladım. Tekrar sayısı bu şekildeyken korktuğun kas yapısı oluşmaz canım. o kaslı kollar için disiplinli çalışma gerekir bol tekrarlı diye düşünüyorum. Ama 1.5 lt sanki fazla geldi azaltsam mı diye düşünüyorum bi yandanda.

canım daha önce bende 1,5 kullandım gayette iyi geldi, 3-4 gün sonra tekrar 1,5 kg kullancam,

kızlar kol kasından korkmayın, hemen kaslanmazsınız

6 Ocak 2015

Tatlibiz:+
Gmelan:+
Masmavi:+
Mavmav:+
Catlaw:+
Melekkiz:+
Mcakiltasim: +
Zayifolacam:
Mascara: +

bugun yenıden bı deneyım bakalım ne olacak tatlım dün sen yaptın mı msjını mı göremedim senin?

evet yaptııım dün, ayy bu gün inşallah yapabilirim, tatlım çok yoğun oluyorum evde kalabalık, benim için çok zor oluyor, ama fırsatını bulduğum an yapıcam inşallah :)

evet yaptııım dün, ayy bu gün inşallah yapabilirim, tatlım çok yoğun oluyorum evde kalabalık, benim için çok zor oluyor, ama fırsatını bulduğum an yapıcam inşallah :)
ev kalabalık derken misafir mi genel hali mi ?
Böyle zor şartlarda azimlenmek inan rahat ortamda azimlenmekten kolay=)
Bi kaç ay işsizdim o süre boyunca hergün erteledim sporu ,işe başladım tekrar hem yorgun oluyorum hem vaktim gerçekten çok kısıtlı ama yapıyorum böleside ayrı ilginç

canım blogun varmış adresini verir misin bende bakayım,

Blogumun adresi profilimin altında yazıyor. Maalesef link atamıyorum sitede yasak banlanırım.

Squata yeni başladıysan eğer şimdilik bunlara başlama derim. Vücudun bacakların squata bi' alışsın 10-20 gün yeterli bu süreç içinde sadece normal squat yap. 1 ay veya bu 10-20 gün içinde bu hareketlere başla derim. Çünkü ağır ve sağlam bünye istiyor.
çok hoşsun canım, evlimisin canııım

Yok be abla nerdeeee evli değilim. Zaten kendimi diğer sayfalarda tanıtmıştım.22 yaşındayım.

Hoşgeldin !!!!

Kizlar cok tesekkur ederim ya iyiki varsiniz
Kuaforden yaziyorum sizlerree
Col sagolun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…