Jinekolog vs kuaför

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BettyRuble

iyi düşün iyi olsun!
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
9.248
25.555
548
Arkadaşlar selam
Pazartesi jinekolog randevum var salı günü de ağda randevum var.
Malum bölge ilişkiyi kurmuşsunuzdur ..
Muayene sırasında doktorun tepkisi olur mu çok merak ediyorum.
Öyle berbat bi görüntü yok ama ağda zamanım geldi sonuçta, çekiniyorum.

Edit : Sekreterin araması ile randevumu bugüne aldık kızlar şu an doktordan çıktım. Doktora durumu söyledim problem yok dedi. Tabi muayeneden sonra kıldan tüyden bambaşka dertlerim oluştu :110: keşke tek derdim o olsaydı hıh. Yeni konu açınca beklerim:KK49:

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam

Ben çok rahatsız edici buluyorum açıkçası.
Tamam onlar doktor baktıkları şey o değil ama bana ter kokusuyla, pislik içinde doktora gitmekten farksız görünüyor.

Arkadaşlar selam

Doktora öyle gidilmez, saygısızlıktır bence, el ayak tutmayacak durumlar hariç temizliğini yapıp gitmeli insan, tamam doktorlarda abartmamak lazım bazı şeyleri

Ne kadar ayıp bu yaptığınız. Hayır sormanız bile hata. Benim rahmetli babaannem kördü doktora gidecekti banyodan çıkmazdı o görmeyen gözleriyle en son bizden yardım isterdi. Ayıptır yapmayın Allah aşkına. Çok çok ayıp hem de .
:KK61::KK61::KK61:
Daha eylemi gerçekleştirmedim bu kadar kızmayın :)
İçime sinmediği için konu açtım ama işte ağdayla ardarda gelmesi şanssızlık oldu. Yoksa keyfi değil.

Randevunuzu değiştirin bence gerekirse herzaman gittiğiniz yere değil başka yere gidin. Agda yapılacak duruma geldiyse hele hoş olmayabilir . Genel olarak üstte örtü oluyor durup bakmıyorlar ama kendini rahat hissedersin

Şahsen ben gitmezdim, ağda randevusunu öne alamıyorsanız doktor randevusunu ertelemeyi deneyin. Tabi doktorlar neler neler görüyorlar, onun için sorun olacağını pek sanmıyorum. Daha önce bir sebepten kadın doğum doktoruna gitmiştim, doktor alttan muayene etmek istedi ama ben reglliydim bunu da söyledim. Doktor benim için hiç farketmez, rahat hissetmezseniz alttan bakmayalım dedi. Baktırmadım tabi..

Cok abartiyorsunuz doktorlarin en son düşündüğü seydir o..tuylumu tuysuzmu onami bakacak?Genel temizliginizi yapın gidin..ayrica herkes genital bolgeyi kaymak gibi tuysuz yapmak zorunda degil.Belki istemediniz yada simdi oldugu gibi o gun size uymadi..
:KK12: Bilemiyorum aldığım tepkilerden sonra 7 büyük günahtan birini işlemek üzere gibi hissettim.

Bir ihtimal de şöyle yaparım, muayene etmek isterse önceden söylerim doktor hanım ağda randevum yarın olduğu için biraz çekiniyorum. Onun cevabına göre davranırım :KK69:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X