Jinekoloji-Onkoloji Doktor Önerisi (İstanbul-Avrupa)

fnddngz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
2
0
1
37
Merhaba arkadaşlar,

2 ay önce idrar yolları iltihaplanması artık kronik bir boyuta vardığı için doktora gittim. Kadın hastalıkları ve üroloji bölümlerine. Ürolojiden gerekli testler normal çıkmış olup kadın hastalıklarında yapılan smear testi anormal (lsil-cın1, hpv) çıktı. Beni bu hastanenin ana merkezine kolposkopi ve biyopsi yapılması için yönlendirdiler. Daha sonra sonuca pek güvenemedim ve başka özel bir doktora gittim. Burada hem smear testi tekrar yapıldı hem de HPV DNA yapıldı. Çıkan smear sonucunda iltihaplı zemin ancak anormal hücre görülmediği yazıyordu ancak HPV DNA da tip 18-56 ve 59 rastlandı. Doktorum bunun üzerine smear temiz çıksa da anormal hücre varlığını ve HPV tipi de yüksek olduğu için en emin yöntemin LEEP olduğunu belirtti. Başka bir arkadaşımın doktoruna sordurdum panik yapılacak bir şey yok ameliyatlık durum yok 3 ayda bir smear yaptırsın sonuca göre hareket ederler demiş. 3 doktor da birbirinden farklı yollar önerdi. Yaşım 28 şuan evli değilim ama evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı istiyorum. Eğer Leep olursam bu hamilelikte ciddi sorun olur mu. Yada bunu olabileceğim doktor öneriniz var mı? Sanırım jinekolog onkolog olması lazımmış Benim doktorum da çok iyi ancak onkolog değil. Tüp bebek kadın hastalıkları op dr olarak geçiyor. Önerinizi bekliyorum bayanlar, şimdiden teşekkürler..

Konuyu ve mesajı gören benimle aynı durumu paylamış paylaşan arkadaşlardan görüş ve öneri bekliyorum. Tekrar teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…