Saç Rengi ve Saç Boyama john frieda go blonder sprey gelmiş watsons'a

kiddyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
1.708
430
kızlar boyalı saçlarda da işe yarıyormuş.. ısıyla aktive oluyormuş yani banyodan çıkıp saçın nemini aldıktan sonra saça sıkıp kurutma makinesi ya da düzleştiriciyle üzerinden geçmek gerekiyormuş.. bir video buldum ekliyorum linkini aşağıya, kızın saçları bir uygulamada bir ton açılıyor.. uygulama da baya kolay hani yani.. ben beğendim bu ürünü denemeyi düşünüyorum...
productImage.jpg

videonun linki:

güzelmiş ne kadar peki canım bide videodaki kızın neden bazı yerleri çok iyi açılmışta bazı yerleri koyu :/

güzelmiş ne kadar peki canım bide videodaki kızın neden bazı yerleri çok iyi açılmışta bazı yerleri koyu :/

fiyatını bilmiyorum canım yarından itibaren satışı başlayacakmış.. kız tam dağıtmamış ürünü saçına doğal dursun diye öyle söylüyor..

Ben de arastrmistim bu urunu ama cok yipratabiliyo bu tarz ürünler. şıp diye ton açıyo zaten epey bi kimyasal var demek.. sacin yapisi saglikliysa sorun olmaz belki ama yipraniksa dikkat bağyanlarr..

Ben de arastrmistim bu urunu ama cok yipratabiliyo bu tarz ürünler. şıp diye ton açıyo zaten epey bi kimyasal var demek.. sacin yapisi saglikliysa sorun olmaz belki ama yipraniksa dikkat bağyanlarr..

aynen aynen kız diyor zaten yıpratıyor diye ama açıcı kadar değilmiş, açıcının yumuşatılmış hali diyor..

Boyasız saçlar için olanı kardeşim kullanıyor yıpranma yapmadı
Ama bu boyayi da açıcagi için yıpranma yapar belki
En azından o mavili oryal görüntüsünde değil :KK43:

Saçlarımı daha dün boyattım sözde ombre yaptı uçlara balyaj gibi duruyor koyu yerler daha fazla kullansam belki bir şeye benzetebilirim bu saçları ama sürdükten sonra ne kadar bekleyecek acaba,kızın saçları da çok hoş kıskandım :KK51:

ben dün aldım bu spreyi canım watsonsta indirimli fiyatı 26 küsürdü neyse bugün uyguladım ama kahverengi saçlarda falan kullanılmaz yazıyor zaten saçlarım kısa biraz daha saçımın rengi açılsın diye aldım şuan yani ilk kullanımda çok fazla rengini açtığını söyleyemem ayrıca en az 10 kullanımda açar falan diyor bide 2 yıkama arasında kullanılmaz diyor ben şişeyi bitene kadar kullanırım ve sonra tekrar yazarım sonucu,uygulamadan sonra hem saç kurutma mak.yla hemde düzleştiriciyle üzerinden geçtim umarım etkili olur paramda boşa gitmez

ben dün aldım bu spreyi canım watsonsta indirimli fiyatı 26 küsürdü neyse bugün uyguladım ama kahverengi saçlarda falan kullanılmaz yazıyor zaten saçlarım kısa biraz daha saçımın rengi açılsın diye aldım şuan yani ilk kullanımda çok fazla rengini açtığını söyleyemem ayrıca en az 10 kullanımda açar falan diyor bide 2 yıkama arasında kullanılmaz diyor ben şişeyi bitene kadar kullanırım ve sonra tekrar yazarım sonucu,uygulamadan sonra hem saç kurutma mak.yla hemde düzleştiriciyle üzerinden geçtim umarım etkili olur paramda boşa gitmez

aa sonucu yazarsan çok memnun olurum gerçekten.. peki kahverengi dedin saçların için boya mı doğal saçın mı ?

bence 30 tl verip bunla uğraşmaya değmez kızlar palette açıcısı gayet iyi çokda yıpranma falan olmuyor tabi aşırı açmak istersen platin gibi her saç yıpranır :KK66:

aa sonucu yazarsan çok memnun olurum gerçekten.. peki kahverengi dedin saçların için boya mı doğal saçın mı ?
Tmm.canım mutlaka yazarım birkaç kez kullanayım bugün biraz daha farkettim biraz daha açmış düzenli kullanırsam daha fazla açar eminim,benim doğal saçım koyu kumral canım doğal saçım dipten 1cm.falan çıktı diğer yerler sarı ama daha çok açılsın istiyorum videoda izledim kızın doğal saçınıda açmış güzel bi ürün bence

ben yıllardır go blonderından schwartzkopfuna kadar her açıcıyı denemiş bir insan olarak bunu da kaçırmayıp gidip hemen aldım 2. kullanışım açtı ama henüz tatmin edici bir renk olmadı açık kahveydi saçların karamel bir renk yaptı umarım güzel bir şekilde açar şimdilik yıpranma sertleşme olmadı saçımda benim bu tarz açıcılarda denediğim en iyi ürün schwarzkopf blondme sunscreen di o kadar tatlı bir ton yaptı ki saçımı sanırsın 3 yaşında bebe saçı hem de hiç yıpratmamıştı ama piyasadan kaldırmışlar malesef bu biraz turunculaştırıyor gibi geldi ya hadi hayırlısı saçımın şimdiki renginin fotosunu ekliyorum ben boyatmak istemiyorum bu daha az kimyasal bir işlem gibi geliyor bana ve sürekli saç boyatma dibim geldi vs derdi olmuyor tabi saç renginin de çok koyu olmaması lazım açması için

Eklentiler

• DSC_0657.jpg
    DSC_0657.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 478
kızlar boyalı saçlarda da işe yarıyormuş.. ısıyla aktive oluyormuş yani banyodan çıkıp saçın nemini aldıktan sonra saça sıkıp kurutma makinesi ya da düzleştiriciyle üzerinden geçmek gerekiyormuş.. bir video buldum ekliyorum linkini aşağıya, kızın saçları bir uygulamada bir ton açılıyor.. uygulama da baya kolay hani yani.. ben beğendim bu ürünü denemeyi düşünüyorum...
Eki Görüntüle 1513323

videonun linki:

bende aldım bundan aşağı yukarı 8 kez fln kullanmışımdır.. saçlarımın kendi rengi sarıya yakın zaten ama çok belirgin bi açma yapmadı.. gerçi ben sadece kuruttum düzleştirici kullanmadım sonrasında..
benim merak ettiğim şimdi saçımı boyasam bide saç açıcıyı kullandım ya saçlarım elimde kalır mı?

bende aldım bundan aşağı yukarı 8 kez fln kullanmışımdır.. saçlarımın kendi rengi sarıya yakın zaten ama çok belirgin bi açma yapmadı.. gerçi ben sadece kuruttum düzleştirici kullanmadım sonrasında..
benim merak ettiğim şimdi saçımı boyasam bide saç açıcıyı kullandım ya saçlarım elimde kalır mı?
biraz bakım yap canım ondan sonra boya..

kızlar merhaba style & glaze blogundan cocobolinho 'nun yazısında görmüştüm en bu spreyi ve etkisini çok beğenmiştim. şimdi fotoğrafları ve bağlantıyı ekleyeceğim. Benim anlamadığım boyalı saçıyo derken ille sarı mı olması gerekiyor. Boyalı kahverengi kum mralı da açıyor mu sarıya?postun linki ve resimlerin kaynağı da burada : http://www.styleandglaze.com/2013/05/sac-bakm-urunlerim-ve-dogal-sac-rengim.html 1.jpg 251600_10150200675110044_2616247_n.jpg DSCF9139.JPG 2.JPG

Ben de yurtdışından sipariş mi versem diye bakıyordum.
Sonra kaç videosunu izledim.benim sacim oldukça koyu bir kahve ve bu saçta kızıl gibi bir açıklık elde ediyoruz yerine loreal sunnee mi nedir acici krem markasi var onu da kullansak aynı ben sacima uygun vermediğinden John fresa dan Vazgeçtim.

Moda ikonu bu kız, yazdığına gore 3 yıl bu ürünü kullanmış şimdi bir kuafor resimlerini koyup güzel yapmışım vs yazıyor yani istanbul'da bir kuafore balyajlarını yaptiriyor artık Gülnihal hanım. Onun saçları koyu sarı ama...
kızlar merhaba style & glaze blogundan cocobolinho 'nun yazısında görmüştüm en bu spreyi ve etkisini çok beğenmiştim. şimdi fotoğrafları ve bağlantıyı ekleyeceğim. Benim anlamadığım boyalı saçıyo derken ille sarı mı olması gerekiyor. Boyalı kahverengi kum mralı da açıyor mu sarıya?postun linki ve resimlerin kaynağı da burada : http://www.styleandglaze.com/2013/05/sac-bakm-urunlerim-ve-dogal-sac-rengim.html Eki Görüntüle 1579669 Eki Görüntüle 1579670 Eki Görüntüle 1579671 Eki Görüntüle 1579672

X