Şampuan ve Saç Kremleri Johnson Baby şampuan kullananlar buraya

envymy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
29
0
16
Ankara
arkadaşlar,
ben yeni üye oldum..

çok şampuan denedim ama johnson baby şampuanından memnun kaldığım kadar hiçbirinden memnun kalmadım..
saçlarım dalgalı düz arası,orta boy omuzlarımda gibi..boya yok ve cinsi normal sanırım..

sizden de deneyip memnun kalan var mı ? yada başka bebe şampuanlarından kullanan var mı?

Son düzenleme:
dalin bebek şampuanımın içine bi kaç damla gliserin, badem yağı ve çam terebentin ekledım. memnunum :)

Son düzenleme:
Ben dalin kullandım, memnundum ama içeriğinde bulunan sodyum hidroksit e anlam veremedim. Bebekler için olan bir üründe bu maddenin ne işi var anlamadım. Bana görünüşte bir zararı yoktu ama artık kullanmıyorum. Şampuan kullanmadan saç yıkama denemelerinden sonra (yumurtayla bile yıkadım evet) doa ya geçiş yaptım

Daha önce farketseydim iyiymiş, saçlarımı biraz yordum galiba onun öncesinde

valla saçlarımız dile gelse ne şikayet ederler bizi ....
ben de neler yaptım saçlarıma,şimdi duruldum...uzadılar ,omuzlarıma geldiler..artık boyamıyorum da..şimdilik bebe şampuanı ile devam ediyorum..doa'yı denemiştim daha önce pek memnun kalmadım..temizlemiyor gibi geldi..gerçi saçlarım uzun ve boyalıydı o zaman..

belki tekrar denenebilir ...

Evet köpürmedği için temizlemedi hissi bırakabiliyor. ben de ilk başta alışamamıştım. içinde sülfat yok ya alışkın olduğumuz şampuanlar gibi olmuyor. Fakat başka temizleyen maddeler var illa ki. saç kuruduktan sonra farkediliyor iyi temizlediği

Son düzenleme:
dalin de kullandım johnsons da :) yumusak olyor saclar ama haliyle yeterli bir ürün olmaz:) kokuları için bile kullanılablr ama:))

aslında dediğin doğru canım...
şimdi boya olmadığı için daha memnun kalabilirim belki..
elimdeki şampuanlar bitsin alırım doa'yı..
yine internetten sipariş veriliyor değil mi?

Ben komili bebe kullanıyorum icinde zeytinyagı var yumusacık oluyor saclarım:)

aslında dediğin doğru canım...
şimdi boya olmadığı için daha memnun kalabilirim belki..
elimdeki şampuanlar bitsin alırım doa'yı..
yine internetten sipariş veriliyor değil mi?

Evet canım internetten alıyorum ben.

yeşil şeffaf rengi olan mı canım?

onu hiç denemedim..zeytinyağlı aslında ,denenebilir ..

evet canım o aslında ilk basta kararsız kalmıstım ama simdi iyi ki kullanmısım diyorum hem yumusacık yapıyor hem de saclarım cok güzel parlıyor.

evet canım o aslında ilk basta kararsız kalmıstım ama simdi iyi ki kullanmısım diyorum hem yumusacık yapıyor hem de saclarım cok güzel parlıyor.

sağol canım..ben de birazdan çıkıp marketten bakacağım..sanki görmüştüm şampuan reyonunda daha önce...
inşallah bana da iyi gelir..

dalini her zaman arada kullanırım hep olur yani banyoda bana ait ama artık hobby şampuan&saç kremi kullandığım için fazla almıyorum küçük bi şişe yüzümü yıkamak için alıyorum o kadar
lakinn kardeşime bu ay koca bir pompalı şişe dalin aldık koca bebeğimize ondan aşırırım işte arada

doayı ben de kullandım içinde sülfat olmaması çok iyi ama dediğiniz gibi köpürmüyor pek.hele bir de saçım uzun çok kullanmak gerekiyor bakalım şu anda mecitefendi sarımsaklı şampuan var bitince ona geçebilirim belki.
bebe şampuanı hiç kullanmadım bu arada.

sampuanım bıttıgın de evde olan dalın sampuanla saclarımı yıkamaya kalktım .
saclarım cok uzun oldugu ıcın ,hıc kopurmedı .o zaten cok sıkıcıydı .
neyse dustan cıktıkdan sonra,saclarım yumusaklıktan öte barbıe bebeklerın
plastık sacları gıbı ,naylon gıbı bır garıp oldu .sacımı bıle kurutmadan markete
gıttım sampuanımı aldım .tekrar yıkadım ve rahatladım .
makyaj temızlıgı ıcın kullanılır ama ,sac ıcın tavsıye etmıyorum

Bence o kullandıgın marka ve sacın yapısıyla da ilgili olabilir.

Bazen kullaniyorum. Gayet guzel. Bazen yeterli bulmuyorum ama super kokuyor. Ben sacimi bebe sampuaniyla yikayinca butun vucudumu da onunla yikiyorum. Bastan asagi cok guzel kokuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…