Ben johnson baby ve dalin kullandım pek bi etkisini göremedim
johnson babynin üzerinde göz yakmaz diyo ama felaket yakıyor ona sinir oluyorumm
bende banyoda makyajımı cıkarıyorum ama dalin alıyorum o göz yakmıyor çünküü
şuan kullandıgım sampuandır kendisi. saçımı boyadıktan sonra ph'ını dengelemek amacıyla aldıgım sampuan. güzel yumuşak yapıyor ama yetişkinlerin ihtiyaçlarını bi yerden sonra karşılamaz diye düşünüyorum arıtmazsa ve saç köklerinde birikme yaparsa saçlarımızı kaybedebiliriz. o nedenle bitince başka şampuan kullanmak istiyorum
ben uzun bi süre çeşitli bebek şampuanları kullandım. saçlarım aşırı kurudu ve şampuan değiştirdim. ilk başta hoşuma gitmişti ama sonradan saçlarım çok kırılmaya başladı..
Bende başladım kullanmaya başladım ve çok memnunum yüzümude onunla yıkıyorum saclarimin dökülmesi de durdu tavsiye ederim daha önce bisuru şampuan aldım eczaneden hepsi fasà fiso kesinle uzak durun kimyasallardan
Johnson bayby en iyisi ben başladım kullanmaya ve çok memnunum yüzümude onunla yıkıyorum saçlarımin dökülmesi durdu çok şampuan kullandım eczaneden hepsi kimyasal zarar veriyo anca
Bende uzun bi suree bebek sampuani kullandim fakat biyerden sonra sac dokulmem artti hemde oyle boyle degil cok fazla dokulmeye basladi iyi arindirmadigi icin koklerde birikim yaptigindan sac dipleri nefes alamiyor ve dokulme basliyormus biyerde daha okudum bunu dogruluk payi var demek ki bende boyle oldu yanliz saclarima verdigi parlaklik ve canliliga hayrandim birde dokulmeyeydi saclarim hic birakmazdim bebek sampuanini =)
Uni baby kullanıyorum. daha önce dalin kullanıyordm ama uni baby daha güvenilir geliyor. şu an çok memnunum. doğallığa önem veriyorsanız tavsiye ederim.