Jolesiz Erkek Neye Benzer

Ben jolesiz mis gibi kokan saçı tercih ederim :ecrin_bebek: ne o öyle kazık gibi :dilcikar: dokundummu saçına yumoş olcak yumooşş kaydirigubbakcemile3

ben onu cölesiz sefiom,,cölelide sefiom..her türlü sefiom heralde...önemli olan da bu değilmi??

Başlık biraz kinayi olmuş ama şöyle olur, böyle olur demek yanlış olur herkesin kendince bir doğrusu, beğendiği vardır elbet.

evet jöle erkeği çok havalı yapıyor önemli olan yakışan modeli yapması katılıyorum sana...

papaza benziyo jöle sürmeyincesırnaşık şey
jöleli seviyom ben onuŞeniz

ben de jöleyi çok itici buluyorum yağlı gibi. isterse çok dağınık olsun jölesiz severim ya.

jöLesiz oLacak kesinLikLee.. benim tatLım hiç jöLe sürmedi daha hiç biLmem ve istemem,pamuk gibi benim bebeim yaw mis gibii yumuş yumuşş :asigim:

ne yalan söyliyim bende hiç sevmem jöleyi benim eşimde sürmüyo hee arada biraz sprey filan sıkıyo zaten saç yapısı çok güzel kruturken bi iki düzeltio saçları da alışmış zaten hem uzunda değil hiç sevmiyorum jöleyi

ewet bi erkek bakımlı olmalı ama jöleyle bakım güzellik olduğuna inanmıyorum aksine kazık gibi dikiyorlar hiç hoşlanmıyorum tabi bu zevk meselesi

Benim yanıt biraz garip olucak ama hem katılıyorum hem katılmıyorum...
Sevdiğimde sürer ama saç hafif uzunsa parlaklığından katı durmasından hoşlanmıyorum
Haa yakışıyor mu yakışıyor :nazar:
Ama en çok sevdiğim halii kısa saç (askerdeyken fark ettim :34:).
O zaman daha harika duruyor :nazar:...
Ama olmasada olur birşey....

Son düzenleme:
jöle mi :53:
jöleli saç modellerini hiç begenmiorm ben :120: bu devirde jolemi kaldı canım :68:
çok sahte duruyo.onun yerine şekillendirmek için saç spreyi veya fön çokdaha dogal erkek saçındada bayan saçındada bence :31:

jöle çok çirkin bişiy ya kazık gibi ya da yapış yapış.wax da iğrenç. erkek dediğinin saçı doğal olacak. canın isteyecek ve sen parmaklarını saçlarının arasına sokup korcalayacaksın seveceksin :1:

jöle çok çirkin bişiy ya kazık gibi ya da yapış yapış.wax da iğrenç. erkek dediğinin saçı doğal olacak. canın isteyecek ve sen parmaklarını saçlarının arasına sokup korcalayacaksın seveceksin :1:

kesinlikle katılıorm tatlım sana. joleyle yapılacak saçmodelleride demode olur bence:31:

kesinlikle katılıorm tatlım sana. joleyle yapılacak saçmodelleride demode olur bence:31:

haklısın valla canım o ne öyle ya bir de bazen yıkamıyorlar beyaz beyaz oluyo off midem bulanıyo benim öyle olunca karizma olucam derken çirkin oluyolarr :53:
sevgilime ASLA ama ASLA jöle sürdürtmeeeeeeeeem! nefret ediyorum jöle sürüp de saçını çatı gibi diken erkeklerden...

hiç sürdürmem sevgilime jöle,hiç hoşuma gitmiyor ne o öle yapış yapış,,bir de yakışmıyor zaten..neyseki sözümü dinliyor:1:

Back
X