Tatlım çok garipmiş bu,pütürlükler kalmıo mu ojenin içinde,sen denedin mi?Sizinde atmaya kıyamadığınız, renklerini beğendiğiniz ama kırılmış ve eskimiş farlarınız varsa değerlendirebilirsiniz!
Özellikle bu yaz rengarenk ojeler moda. Şimdi sizlerle hem farlarımızı değerlendirelim, hem de rengarenk ojelere kavuşalııım
Öncelikle beyaz bir ojeyi alalım.
Daha sonra bir kağıt parçasını huni şekline getirerek ezdiğimiz farlarımızı içine dökelim.
Homojen kıvama gelene kadar karıştıralım.
Veee işte ojemiz hazır! Oje fırçası yardımıyla yeni ojemizi sürebiliriz:)
Elbise çok hoşmuş cidden.Eki Görüntüle 208632
Dantelin zarifliği üzerine birde bel kısmındaki kurdela eklenince çok hoş bir elbise olmuş. Bu yaz bulabilirsem mutlaka alacağım elbiseler arasında.
Bu kolyeler çok hoşuma gittiler
Eki Görüntüle 233306
Eki Görüntüle 233307
Eki Görüntüle 233308
Eki Görüntüle 233309 Eki Görüntüle 233310
Tatlım çok garipmiş bu,pütürlükler kalmıo mu ojenin içinde,sen denedin mi?
Elbise çok hoşmuş cidden.
Nerede buldun ve fiyatı ne kadar?
Boya paleti harika
tarzlarına bayıldım .bunlarda benden olsun .Eki Görüntüle 236332 Eki Görüntüle 236333 Eki Görüntüle 236334 Eki Görüntüle 236336 Eki Görüntüle 236337 Eki Görüntüle 236338 Eki Görüntüle 236339 Eki Görüntüle 236340 Eki Görüntüle 236341
bunlar da bu cıcılerın altına gıyılebılır rengarenk ayakkabılar
bunlar da sık aksamlar ıcın ıddıalı olmayı sevenlere
bunlar da sık aksamlar ıcın ıddıalı olmayı sevenlere
Hepsi çok hoşlarİddialı olmayı sevmiyorum ama özellikle uzun etek kombinlerine bayıldım, teşekkürler
Oje paylaşımı yasakmış, oje hakkında da hiçbir fikrim yok maalesef.
Ayakkabılar çok hoş
Özellikle en alttaki beyaz olan
Nerden bulabiliriz
Fiyatları hakkında bilginiz varmı?
suzans; aradığın renk GoldenLady 431
Bu da resmi;
Eki Görüntüle 236608
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Benim de çok hoşuma gitmişti beğenmene sevindim4.sayfadaki gri ayakkabıya bayıldım bayıldım bittim :O
Bir süre sonra sıkıyor ama her genç kızın dolabına lazım bencehepsi çok güzelllll... bende özeniyorum böyle şeyler ama bir süre sonra sıkılıyorum malesef
uzun etek kombınlerını bende cok begendım .ozellıkle renk gecıslerıne bayıldım .pıyasada bulamazsan ıyı bır terzı bulup dktırırım
oje paylasımının yasak oldugunu bılmıyordum kusura bakmayın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?