• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

JouleModa:)

Joule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
1.612
8
66
İstanbul
Merhaba arkadaşlar:)
Moda topiğimin kurdelesini kesiyorum:27:
Umuyorum zevklerim sizlerin zevkleriyle örtüşür ve eğlenceli bir topik sahibi oluruz:)
Hayırlı olsuuuuun :)

$031120081477_1.webpAyraçlarla başlıyorum:) Sık sık paylaşacağım ayraçları. Çünkü bende tutku haline geldi:)
$0000000255658_2_1.webp
Bu ayraç bende var. En rahat kullandığım ayraç diyebilirm:) Mıknatıslı ve düşmüyor. Üzerinde yazan da çok anlamlı:69:
$031120081477_1.webp
Bu ayraçlardan bulamadım sanırım en sonunda internetten alacağım. Çok hoşuma gittiler.
$2127737832-78cf687a1b.webp
Bu ayraca bayıldım diyebilirim, gerçekten çok yaratıcı olmuş:)

$SWATCH-BAYAN-KOL-SAATI-FIYATI-GW148_1599_large.webp

Saate bayıldım:) Beyaz bir saat arıyordum zaten. Spor ve şık bir saat arayanlar için bulunmaz bence:)

Hayırlı olsun topiğin,takipçin olacağım :71:
Bu arada ayraçlarına bayıldım,ben de paylaşayım bari bana da fikir vermiş oldun,ben de ayraç hastasıyım :69:

Yaz için sandalet arayışı içindeyim, bunlar çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim.
$sandalet1.webp

Hayırlı olsun topiğin,takipçin olacağım :71:
Bu arada ayraçlarına bayıldım,ben de paylaşayım bari bana da fikir vermiş oldun,ben de ayraç hastasıyım :69:

Teşekkür ederim Lady'ciğim. İlerleyen zamanlarda daha güzellerini paylaşacağım. Hoşgeldin:)

$Beyoglu-Rapsodisi-Ahmet-Umit__33080628_0.webp

Henüz bitirmedim ama bitirmek için sabırsızlandığım bir kitap. Şu ana kadar bir heyecanı olmasa da Ahmet Ümit'in eşsiz finallerinden biri olacağını söylüyor okuyan arkadaşlarım. Sonunu okumamak için zor tutuyorum kendimi. Bitirince paylaşacağım görüşlerimi. Okumak isteyen arkadaşlar için tanıtım yazısını ekleyeyim:)

Üç arkadaşın öyküsü bu. Beyoğlu’nda büyümüş, Beyoğlu’nda yaşayan üç ayrı kişilik, üç ayrı kimlik, üç ayrı insan. Ölümsüzlük merakıyla başlayan ölümler. Her cinayetin ardında gizemli bir neden… Ve soruşturma boyunca adım adım, bina bina, sokak sokak Beyoğlu. O çok sesli, çok renkli, çok dilli, çok kültürlü Beyoğlu. Günümüzün Babil Kulesi… İnsanın bencilliğini, acımasızlığını, öfkesini, çaresizliğini en iyi anlatan mekân… Soluk soluğa bir gerilim, benzersiz bir final…
Çok kollu, çok dallı büyük bir ırmağa benzeyen bu muhteşem cadde, papazı, fahişesi, cami hocası, pezevengi, hahamı, Alevi dedesi, bankacısı, işportacısı, öğrencisi, öğretmeni, tinercisi, dönercisi, dekoratörü, evsizi, midye satıcısı, esrar satıcısı, kanun kaçağı, Anadolu kaçağı, Avrupa kaçağı, Amerika kaçağı, Afrika kaçağı, yani yaşam kaçağı, beyazı, karası, sarısı, kızılı yani insan görünümünde olan kim varsa, hepsini, herkesi sorgusuz sualsiz kucaklamıştı.

Kiliseleri, camileri, sinagogları, hanları, hamamları, bankaları, giyim mağazaları, kitabevleri, meyhaneleri, birahaneleri, şaraphaneleri, kafeleri, kültürevleri, randevuevleri, sinemaları, tiyatroları, galerileri, vakitleri çoktan dolduğu halde ömür sürmeye çalışan bilmem kaç yüzyıllık inatçı binaları, dar sokakları, kör çıkmazlarıyla Grande Rue de Pera, Cadde-i Kebir, İstiklal Caddesi ya da Beyoğlu nasıl adlandırılırsa adlandırılsın burası her gün, her an değişen yeryüzünün en büyük tiyatro sahnesi gibiydi.”

hayırlı olsun topiğin :61: ayraçlarına bayıldım bu arada çok ilginç modeller var

Bunlar çok beğendiğim modeller sizlerle paylaşmak istedim.:69:
$ayraclar.webp
$Book-Lovers-key-design--bookmark-favor_6508_r.webp
$new_Wood_Bookmarks_Group_Resized.webp

Yakın zamanda ayraç yapımını da paylaşacağım.:)

Sizinde atmaya kıyamadığınız, renklerini beğendiğiniz ama kırılmış ve eskimiş farlarınız varsa değerlendirebilirsiniz!

Özellikle bu yaz rengarenk ojeler moda. Şimdi sizlerle hem farlarımızı değerlendirelim, hem de rengarenk ojelere kavuşalııım :1:

Öncelikle beyaz bir ojeyi alalım.
Daha sonra bir kağıt parçasını huni şekline getirerek ezdiğimiz farlarımızı içine dökelim.
Homojen kıvama gelene kadar karıştıralım.
Veee işte ojemiz hazır! Oje fırçası yardımıyla yeni ojemizi sürebiliriz:)

$dantelli.webp

Dantelin zarifliği üzerine birde bel kısmındaki kurdela eklenince çok hoş bir elbise olmuş. Bu yaz bulabilirsem mutlaka alacağım elbiseler arasında. :61:

Bu elbiseyle yanındaki bileziğin yakışacağını düşündüm. Bence yaz akşamında ortamı renklendirebilecek hoş bir elbise ve bilezik:)
$mother%20dress.webp

Bu da çok şık ve zarif bir elbise bence:66:
$image1xl.webp

Bu yüzükler müthiş! Tam bir günümü bunları bulmak için harcadım ama maalesef elim boş döndüm :( Sizlerle de paylaşayım dedim:)
$ani03qp0.webp
$ani05um7.webp
$ani06gf3.webp
$don-moti-jewelry-03.webp
$fru1vs1.webp

Bunlarda çataldan yapılmış yüzükler. Hasta oldum gerçekten:69:

$dsc00224y.webp
$dsc4276.webp
$dsc4280.webp
$dsc06174.webp
$dsc06175.webp

Sizinde atmaya kıyamadığınız, renklerini beğendiğiniz ama kırılmış ve eskimiş farlarınız varsa değerlendirebilirsiniz!

Özellikle bu yaz rengarenk ojeler moda. Şimdi sizlerle hem farlarımızı değerlendirelim, hem de rengarenk ojelere kavuşalııım :1:

Öncelikle beyaz bir ojeyi alalım.
Daha sonra bir kağıt parçasını huni şekline getirerek ezdiğimiz farlarımızı içine dökelim.
Homojen kıvama gelene kadar karıştıralım.
Veee işte ojemiz hazır! Oje fırçası yardımıyla yeni ojemizi sürebiliriz:)

Farla nasıl oje yapılacağını anlatmıştım. Bende yaptım bakalım beğenecek misiniz?:51:

Beyaz bir ojeyi aldım.
$DSCF0864.webp

Üç renk pembenin tonlarında farlarımı da aldım:64:
$DSCF0866.webp

Çay kaşığı yardımıyla içine döküp, fırça yardımıyla karıştırdım. Ve işte sonuç:
$DSCF0867.webp

Farla nasıl oje yapılacağını anlatmıştım. Bende yaptım bakalım beğenecek misiniz?:51:

Beyaz bir ojeyi aldım.
Eki Görüntüle 208800

Üç renk pembenin tonlarında farlarımı da aldım:64:
Eki Görüntüle 208801

Çay kaşığı yardımıyla içine döküp, fırça yardımıyla karıştırdım. Ve işte sonuç:
Eki Görüntüle 208802

ojenin içne mi kattın enteresanmış:53:
o değilde farları nasıl yapıyodunuz ya baktım da geçen resimler silinmişti :26:kırık farlar oluyo bazen

Back
X