Judith Mcnaught kitaplar...

okuduğum kitapları
mutluluk
sen gelmeden önce
gece fısıltıları
düşler krallığı
sonsuza kadar
kusursuz
aldığım her nefeste

bu kadının kitapları gerçekten çok sürükleyici düşler krallığı en güzel kitabı bence ancak sonsuza kadar ve sen gelmeden önce nerdeyse birbirinin aynısı zaten arkadaki özetini okuyunca anlamıştım ama bilerek aldım zevklede okudum ancak sinirde oldum yani bi kitabı tuttu die neden aynı hikayeyi pişirip pişirip önümüze koyuyorlar...

Ben de iki kitabını okudum "Sen Gelmeden Önce" ve "ıçinde Aşk Saklı"..tarihi aşk romanlarının şimdiye kadar okuduğum en güzel örneklerindendi. Nora Roberts'ı da çok severim. Düşler Krallığı'nı internetten bulup sipariş ettim. Okuyunca buradan yorumlarımı sizinle paylaşırım.

tam kitap kurdu bölümüne girdim, judith McNaught'un en sevdiğiniz kitabı diye konu açacaktım ki, çoktan açılmış olduğunu gördüm.. =) genellikle aşk romanları okuyorum ve bu yazarın da iyi olduğunu duydum. fantastik, macera tipi kitapları sevmiyorum, ayrıca içinde uzun uzun betimlemeler olan, kişilerin duygularını sayfalarca veren kitapları da...

Düşler Krallığı'nı henüz bitirdim. Onun gibi 100 kitap koysanız önüme onları da bitiririm :)
Şu ana kadar Judith McNaught'un en beğendiğim kitabı ıçinde Aşk Saklı idi ama bugünden sonra Düşler Krallığı :asigim:

merhaba arkadaşlar bende az önce bitirdim düşler krallıpını gerçekten çok güzeldi insaı etkiliyor resmen arkadaştan aldım 2 gun once sürükledi resmen beni okurken şimdi yarın içinde aşk saklıyı getircek arkadaşım oda sosuza kadarı bitiriyor şuan . anlıyacağınız bizim iş yerini bu yazarın kitapları sardı.

slm arkadaşlar
Cennet kitabını okudum. mükemmeldi bence. her sayfasında bir olaya şahit oluyorsunuz. aşk romanı sevenlerin kesinlikle okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum.

Judith Mcnaught'ın Türkçe'ye çevrilmiş tüm kitaplarını okudum. Bulamadıklarımın da ingilizcelerini okuyorum ve tüm kitapları hakkında tek birşey söyleyebilirim hepsinide okumaktan ayrı bir keyif aldım. Aşk romanı diyince aklıma gelen ilk yazar zaten. Sitesini takip ederseniz aslında kitapların karakterlerinin çoğu birbirinin akrabaları ve hepsinin belli bir sırası var ancak Türkçe'ye sırası takip edilerek çevrilmediği için bu sırayı anlamak çok zor.

bende çok beğenerek okudum tüm kitaplarını hepsini aldım tekrar tekrar okuyorum

kusursuzla seni beklerken i okudum,seni beklerken i çok beğendim.dönem romanları sevenler için kaçırılmaması gerken bi kitap..

kusursuzu okudum ve çok beğendim diğerlerinide en kısa zamanda okuyacağım

tek okumadıgım kitabı gece fısıltıları dönem romanı olmadıgı için hiç okuyasım gelmiyor haberiniz var mı yeni kitapşarı çıkacak mı

Kusursuz adlı romanını iki sefer okumaya çalıştım ama devam edemedim.Aşk romanları bana göre değil.Tarihe dayalı,gerçek ya da gerçeğe yakın sürükleyici romanlar bana göre..Ama romantik kitapları seviyorsanız Judith McNaught size göre..yerimseniben

ben hayatta aşk kitabı okumam derdim stephan king agatha christie polisiye macera kitapları okurdum tesadüfen aldım judith mcnaught un bir kitabını sanırım düşler krallığıydı ve sonrası çorap söküğü gibi geldi judith den sonra julia quinn julie garwood okudum ikiside güzeldi zaten işleyişleri farklı o yuzden karsılastırılmamaları gerektiğini düşünüyorum şimdi yine stephan king agatha okuyorum ama yanlarına bu yazarlar da eklendi

harika kitaplar yazıyor kesinlikle öyle bir bağlıyorki insanı acaba nolucak diye kendi dünyandan kopup o kitabın dünyasında yaşıyorsun adeta
1.düşler krallığı 2.içinde aşk saklıyı okudum şmd devamı olan 3.sen gelmeden önceyide alıcam
ardındanda sonsuza kadar kesinlikle tavsiye ediyorum

kesinlikle okunması gereken bir yazar ben de şddetle tavsiye ediyorum
İçinde Aşk Saklı yı bitirdim şimdi Cennet i okuyorum harikaaaa:lepi:

ya arkadaşlar cenneti okuyorum çok güzel ama 38.bölümün yarısı ve 39.bölüm komple yok nerden nasıl temin edebilirim tekrar kitap almadan...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…