• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jumbo dan kaçırılmayacak tek şubeye özel indirim....

cindereella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
9
1
36
İstanbul
212 alışveriş merkezine 10 gün kadar önce jumbonun store mağazası açıldı. ve oraya özel indirimler var. ben 1330'luk çatal bıcak takımımı 800 liraya aldım...
çay setleri 190 lira...
ve bu indirim; tencere, cezve, çaydanlık gibi aklınıza gelebilecek herşeyi kapsıyoo..
ay sonunda bitecek bu indirimden ihtiyacı olanlar faydalansın istedim...

212 alışveriş merkezine 10 gün kadar önce jumbonun store mağazası açıldı. ve oraya özel indirimler var. ben 1330'luk çatal bıcak takımımı 800 liraya aldım...
çay setleri 190 lira...
ve bu indirim; tencere, cezve, çaydanlık gibi aklınıza gelebilecek herşeyi kapsıyoo..
ay sonunda bitecek bu indirimden ihtiyacı olanlar faydalansın istedim...
nerde o alışveriş merkezi ben ilk defa duydum

ne kadar bır ındırım var acaba ban anadolu yakasında oturuyorum da gıtmeme deger mı acaba :D

bütün çatal bıcak takımlarında indirim var. benim aldığım 530 lira indirimliydi ki jumbo için kolay bulunur bir indirim değil=) ayrıca tencerelerde de var 950 liralık tencere 550 gibi bir indirim var...imkanın ve ihtiyacın varsa kesinlikle öneririm yani..

ben cay setı almayı dusunuorum tencerelerım ve catallarım zaten jumbo :D belkı bır de caydanlık alabılırım her modelınden var mı tam olarak nerde

ben cay setı almayı dusunuorum tencerelerım ve catallarım zaten jumbo :D belkı bır de caydanlık alabılırım her modelınden var mı tam olarak nerde

212 alışveriş merkezinde eğer mecidiyeköy tarafından yada asya yakasından geliyosan 2. köprüden e6yı seçip mahmutbeye kadar geldiğinde zaten göreceksin. e6 üzerinde olduğu için iş saatlerine denk getirmezsen rahat gidip gelirsin.
çay setleri 190 lira ve işte şekerliği, tepsisi, 6 çay kaşığı, 6 çay tabağı ve 6 bardağı var.
çaydanlıkda da en yeni model de bile indirim var ki o da 200 şuan

Back
X