ben bugün süt içinde yumuşamasını beklemeden yedim. Ne kadar doğru bilmiyoru ama. Daha lezzetli oldu:)
sanırım en iyisi öle yapmak diğer türlü düşünemiyorum bebek maması gibi :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bugün süt içinde yumuşamasını beklemeden yedim. Ne kadar doğru bilmiyoru ama. Daha lezzetli oldu:)
Prenses88 ; cnm yürüyüş yada spor yapmadımİsveç diyetine başlamayı düşünüyorum pztesi günü
![]()
kızlar kflakes yiycem de düğün war tutuşmuş durumdayım elbise felan alıcam mahwoldum ben yandım bittimne kadar ölçüde karıştırıcak 1.5 su bardağı diyo ya...çok değil mi o ?
bi yerde de 5 yemek kaşığı gördüm ..öle yazıyodu
![]()
Lahana suyu icebilirsen onu dene oda yardimci oluyor zayiflamaya .Isvec diyeti hic duymadim nasil?
kızlar kflakes yiycem de düğün war tutuşmuş durumdayım elbise felan alıcam mahwoldum ben yandım bittimne kadar ölçüde karıştırıcak 1.5 su bardağı diyo ya...çok değil mi o ?
bi yerde de 5 yemek kaşığı gördüm ..öle yazıyodu
![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...4sve231-diyeti-yapanlar-180.html#post19512706
isveç diyeti bu cnm.Araştırdım da çok fazla yararını gören var ciddi kilolar verilmiş.Bende yarın başliycam![]()