K.mara Megapark hastanesi

3erkekannesi32

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
660
309
683
38
k.maraş megapark hastanesine giden arkadaşlar 26 haftalık hamileyim ve maraşa yeni taşındık hangi doktora gitmemi önerirsiniz?

benim doktorum ümmühan arıgülogluydu ama ben kendisinden hiç memnun olmadım bence erdal arıgüloglu daha cok deneyimli bir doktor tavsiye ederim.

bende k.maraş ta ve ilçesi çağlayan ceritte otrudum orda hamilelik geçirdim ..tek tavsiyem ibrahim bildirici arama motoruna yaz bak adamın amerika ihtisası var perinatolog aynı zamanda riskli gebeliklerede bakıyo hayat hastanesinde tek geçerim

sakın arkadaşlar beni öldürüyorlardı az kalsın megapark doktorları kıl payı tıp fakültesine yetiştim...mahkemeye verdim ve kazandım onlar sadece paraya bakıyor insan saglığı önemli degil....

asla boyle tavsıyelerınızde kesın yargı kullanmayınız arkadaslar...benıde ıbrahım bıldırıcı esımı muayene edınce sızın omur boyu cocugunuz olmaz dedı kestırıp attı ankaraya yolıcaktı ıslemlerı yaptırıyordu tup bebek yapıyodu az kalsın rabbım o bılgısız doktora nıspeten o ay hamıle kaldım ve gıttım doktor beyy hamıleyım dıyee utrasyona baktı ve o cocuk deyıl kan pıhtısı dedıı kurtaj edecektı annem ya marasta baska doktormu yok gıtmeyın o bılgısıze dedı ve benı hastaneden alıp megaparka goturdu ALLAHIM razı olsun dunya durdukca dursun erdal bey muayene etttı ve hamıle oldugumu soyledı bu olayı anlatınca kurtaj masasından kalktıgımı sadece dedıkı nasıl bır canının canına kıymak bu kadar kolay dedı....allahım uzun omur versın suanda o cocugum 1.5 yasında ve ben yıne hamıleyım doktorumda tabıkı ERDAL ARIGULOGLU alkisalkisalkis.(BU YUZDEN HERKESI SIZINLE ESIT TUTMAYINIZ BANA FAYDASI DOKUNANIN BASKASINA OLMAYA BILIR KESIN YARGI KONUSMAYINIZ ALLAHTAN BILINIZ SIFASINI DOKTOR SADECE ARACI BEN IBRAHIM BEYE KALSAYDI HIC COCUGUM OLMAACAKTI RABBIM 2 TANE BIRDEN VERDI HEMDE ARKA ARKAYA...)

size iyi gelmiş olabilir ama az kalsın beni öldürüyorlardı bri beş yaşında biri daha yirmi günlüktü cocuklarım allah onların yüzüne baktı beni esirgedi benim hikayem uzun ama hiç vakit kaybetmeden mahkemeye verdim adli tıpta beni haklı gördu tamamen doktor hatasıymış davayı kazandım.....

bende ibrahim beye gidiyorum çokta memnun oldugum söylenemez muayene esnasında hiç konuşmaz sorulara pek cvb vermez tek söyledigi şey bebegin cinsiyeti hiç yanılmadıgını söyler

Ben de Dr.Erdal Arıgüloğlu'nun hastasıyım.Mesleki anlamda Kahramanmaraş'ta parmakla sayılacak kadar az ve kaliteli,aşırı talep gören bir Jinekolog.Lakin çalışma şekli yenilikçi değil gelenekçi.Bu kadar güzide bir özel hastanede (Dr. Erdal Bey'de) Dört boyutlu ultrason ve Renkli Doplerr olmayışı çok anormal.Çoğu doktorun özel muayenehanesinde var.Lakin Erdal Bey özellikle bu cihazları kullanmıyor mu acaba merak ediyorum??

ben alpaslan beye gidıyorum ama benı delı ediyor karın yağlarımla şaştı.ne eşim ne ben bunu sıkıntı yapmıoz ama doktorumuza dert oldu.:) ama ona güvenıyoruz çok fazla bilgi aktarıyor.28.haftama kadar 6kğ aldım.kilolu bi hamilelık başlangıcı için iii bence:)))

ardal avni arıgüloğluna git, binbir zahmatle randevunu alabilirsen alırsın ikinci randevunda 6 saat beklersin hastanede sıra gelirse de muayene olursun her randevudada beklersin

Megapark hastanesı calısanlarına ve doktorum erdal beye TESEKKUR EDERIM. YINE BASARILI BIR OPERASYON SONUCUNDA IKINCI YAVRUM LEYLA ŞURA GOZLERINI HAYATA ACTI alkisalkisalkisRABBIM TUM BEBEK ISTEYIPTE OLMAYANLARA DARISI İNŞLLAH ALLAHIM CUMLESININKINI ANNELI BABALI HAYIRLI UZUN OMURLU BUYUTMEYI VE YASATMAYI NASIP ETSIN.(amın):hooray:

Merheba arkadaşlar benimde ilk hamileliğimde Erdal Avni Arıgül'e gittim.O zaman Özel muayenesi vardı 100tl verince dört dörtlük bakıyordu.Ama ben ona dün notumu verdim.Tekrar hamileyim ama kimyasal gebelik gibi birşeymiş.Lekelenmelerim vardı aradım ama ne mümkün bakması ilgilenmedi bile bide okadar uzun zamandır hastasıyım benide tanır aslında ama çok yoğunmuş beyfendi Bende HAKAN BAYAZIT a gittim hem renkli ultrasonuda var çok ta iyi ilgilendi adam benim için evinden geldi.herşeyi güzelce anlattı.Gebeliğin olmadığını sadece kan pıhtısı olduğunu ultrasonda gösterdi.Aslında artık şu devirde doktorlara güven kalmadı Bir zamanlar ERDAL ı tek geçerdim ama onun da diğerlerinden bir farkı yokmuş

Arkadaşlar Kahramanmaraş merkezde gercekten iyi bir kadın doğumcu
:26:arıyorum lütfen yardım edin.hangi hastane iyi yorumlarınızı bekliyorum Maraşlı değilim ve bu konuda hiç bilgim yok..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…