K.mara Megapark hastanesi

[QUOTEAlpaslan ni, post: 35730801, member: 597162"]Alpaslan beye iyi diyorlar hakkında duyumlarımız varsa paylaşır mısınız.
:26:[/QUOTE]

Ben alpaslan beyin hastasiyim su an memnunum. Üstelik riskli bi gebeligim var ...

BENDE iyi bir dr arıyorum sezeryan doğum yapacağım anlayışlı güleryüzlü samimi bir dr yokmu...vatan hast. hilal hanımı tavsiye ettiler o şansa doğum iznindeymiş

Ben vatan hastanesınde Ramazan beydi sanırım o kontrollerımı yaptı ve doğumumda girdi.gayet ilgili bir doktor.

3.sezeryan oldum ortada tüplerimi baglattım.hilal hanım cok dolu oluyordu .maraşlı degılım .iş nedenıyle orda bulunmuştuk.megaparktada bır kere muayene oldum ümmü Hanım'a 2li testlerımde sorun vardı bırde o hastaneye baktırmak için gitmiştim.ummu Hanım'da çok ilgıli bı doktor.cınsıyet konusun dada tecrübeli.14.haftalıkken yanılmam kız dedi ve kız oldu.daha oncede Smear testı ıcın gelmıstım.gayet kıbar

Slm kardeşler bende maras ta yaşıyorum 33haf hamile yim. Marast a Özel hastane de doğum yapan varmi ücretleri ne kadar bide oberebilecegini z dk. Varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…