• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

k.pederim bi acayip!!! akıl verin

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.540
10.013
773
Ankara
k.pederim son zamanlarda beni sinir ediyor 3 senedir ne saygımı ne de mesafemi bozmadım ama bu gidişle bozacam.eşim hastalandı k.validemle geldiler çay içiyoruz.k.pederim siz sucuk yiyorsunuz öyle olmaz kahvaltıda yumurta falan yiyin dedi şaşırdım her türlü şeyi yiyoruz zaten dedim. ki öyle onlar benim kurduğum sofrayı iyi bilirler aslında. başka bi zaman kayınvalidem eşime tel. etti sebze aldım getiriyorum sebze yemiş olursunuz dedi eşime dedim ki bu nerden çıktı biz zaten her türlü besleniyoruz iyice saçmaladılar dedim.sonra dışarda yemek yediğimiz bi gün k.validemle aramızda konuşuyoduk o balık çok kokuyor v.s diye siz anlamazsınız sizin balık kültürünüz yok siz anca dana eti yersiniz dedi suratına bakıp alaycı bi şekilde gülümsedim k.validem bozulduğumu anladı.bu olaylar 1 hafta içinde arka arkaya oldu sofraya çok özen gösteririm o yüzden çok gücüme gitti sofram düzenlidir her tür yemeği yapmaya özen gösteririm hatta onların sofrasından daha itinalıdır.

her işimize burunlarını sokuyorlar geçende eşim babam ortak koyun kesmek istiyor dedi ben de hayırdır kurban geçti ne alaka o dönem sıkıntılıyız diye kesmedik şimdi ne anlamı var. annemler de verdi buzluğumda yerimde yok ihtiyaç oldukça da alırız kasaptan şimdi sıkışmayalım yeni taşındık ihtiyaçlar var dedim. eşimde mantıklı buldu tamam o kendi yapsın dedi.bu gün k.pederimi gördüm eşim yoktu(şehir dışında) biz aliyle koyun kescez dedi(kurban bayramlarını gereksiz bulan et yemek için insanların pislik yaptığını söyleyen adam dolabını etle doldurmak istiyor şu anki gerekçesi kasaptan ucuza gelmesi)bişey demedim ama gelince eşimin aklını çeler kızlar bi akıl verin ya yeni taşındık eksiklerimiz var eşime ne söyleyim.

Son düzenleme:
canım ufak tefek seyler ama sınırını bozmuş bellı kı.. eşine aılesını kötüler tavırla soyleme ama gızlıden de lafını gecır sen değilde oğulları ıstemezse kabul ederler belkı :44:

bu nasıl iş,onlara neymiş sizin ne yiyip içtiğinizden,eşine anlattıysan mantıklı bulduysa sanmam babasına evet diyeceğini

bu nasıl iş,onlara neymiş sizin ne yiyip içtiğinizden,eşine anlattıysan mantıklı bulduysa sanmam babasına evet diyeceğini
mantıklı buldu bu ara masraflarımız oldu daha da olacak zaten et ihtiyacımız falan da yok ama aklını çeler işte ucuz oluyor diye.

canım ufak tefek seyler ama sınırını bozmuş bellı kı.. eşine aılesını kötüler tavırla soyleme ama gızlıden de lafını gecır sen değilde oğulları ıstemezse kabul ederler belkı :44:
evet ufak şeyler ama üzerime geliniyomuş gibi hissettim .

eşinizle konuştuğunuzda mantıklı bulmuş zaten,sorun olucağını sanmam...
işallah ama ısrarcıdır k.peder sinir etti beni

parasi yoksa e$iniz giremez herhalde ortaga
hem madem o kadar çok du$unuyor oglunu kessin sizede versin bi budunu, illa hersey paramiymi$
gelsin kasabin paarasina etde gorsun kp :)

Çok dert etmeyin eşiniz size hak verdiyse kesmez herhalde..niye durup dururken msrafa girsin..et diye ölmüş mü kayınperderin de..:44:

parasi yoksa e$iniz giremez herhalde ortaga
hem madem o kadar çok du$unuyor oglunu kessin sizede versin bi budunu, illa hersey paramiymi$
gelsin kasabin paarasina etde gorsun kp :)
oğlunu düşünmüyor:) kendi kesesi az zarar görsün hem de dolabı dolsun istiyor .dediğin gibi kesip bi butta verebilir sonuç da kendi annemler kestiğinde bize bol bi şekilde ayırırlar o yüzden şu an ihityacımda yok zaten.eşimin parası var ama tutupta koyuna verirse diğer ihtiyaçlarımızı ertelemek zorunda kalıcaz

Çok dert etmeyin eşiniz size hak verdiyse kesmez herhalde..niye durup dururken msrafa girsin..et diye ölmüş mü kayınperderin de..:44:
:)) ölmüş demekki bayram deil seyran deil koyun kesmek istiyor.ihitiyacım olmayan bişeye şu an para vermek çok mantıksız ama o eşimin aklını çelmeye çalışacak çünkü kafayı takmış parası var pulu var bizi ortak edecek

:)) ölmüş demekki bayram deil seyran deil koyun kesmek istiyor.ihitiyacım olmayan bişeye şu an para vermek çok mantıksız ama o eşimin aklını çelmeye çalışacak çünkü kafayı takmış parası var pulu var bizi ortak edecek

o zaman kessin o bi zahmettt çok istiyosa ve parası varsa :)))) oğlunun aklını da babası yerine siiiz nasıl çeleceğinizi iyi bilirsinizz:34:

o zaman kessin o bi zahmettt çok istiyosa ve parası varsa :)))) oğlunun aklını da babası yerine siiiz nasıl çeleceğinizi iyi bilirsinizz:34:
:)) var da yok onun ki :) ben eşime eşime gelince baban böyle dedi ama ben istemiyoum şu an öyle bi ihtiyacımız yok derim

Önce Kayınvalide Gıcık Ediyodu Seni Şimdi de Kayınpeder Sırayla Anlaşmışlar Herhalde Bana Kalırsa Bunların Bi Dertleri Var Ona Takmış Durumdalar Kafayı Yediğin İçtiğin Filan Bahanesi Onlar Başka Bişiy Var Ama Ne? :23:

Aman bosver galiba cogu boyle. Benimkide her firsatta laf sokar. Yemege cagrir bizi gideriz, baslar iste oglum sunu yaptim sen ozlemissindir, banada doner derki iste senin kocan bunu cok sever. 4 senedir evliyim 9 senedir beraberiz sanki esimi tanimicam sanki hic yapmiyorum.

Gecen oturuyoruz sofrada elektirik faturasi hakkinda konu acildi benim ocagimda elektirikli.
Esim bisey anlatiyodu iste kayin validem laf arasi SIZIN EVDE YEMEK PISTIGIMI var dedi. Yani bir sende degil canim ama seni cok iyi anliyorum. Insanin moreli cok bozuluyo. Oturdugum yerde tanidiklarim benim yemeklerimi over misafir perverligimi vs ama kaynanama sor ben hic bisey bilmiyomusum.

Önce Kayınvalide Gıcık Ediyodu Seni Şimdi de Kayınpeder Sırayla Anlaşmışlar Herhalde Bana Kalırsa Bunların Bi Dertleri Var Ona Takmış Durumdalar Kafayı Yediğin İçtiğin Filan Bahanesi Onlar Başka Bişiy Var Ama Ne? :23:
haklısın ama böyle ufak tefek şeylerle beni sinir etmemeyi beceriyorlar. çocuk durumundan dolayı kafayı takmış olabiirler aklıma başka bişey gelmiyor

Aman bosver galiba cogu boyle. Benimkide her firsatta laf sokar. Yemege cagrir bizi gideriz, baslar iste oglum sunu yaptim sen ozlemissindir, banada doner derki iste senin kocan bunu cok sever. 4 senedir evliyim 9 senedir beraberiz sanki esimi tanimicam sanki hic yapmiyorum.

Gecen oturuyoruz sofrada elektirik faturasi hakkinda konu acildi benim ocagimda elektirikli.
Esim bisey anlatiyodu iste kayin validem laf arasi SIZIN EVDE YEMEK PISTIGIMI var dedi. Yani bir sende degil canim ama seni cok iyi anliyorum. Insanin moreli cok bozuluyo. Oturdugum yerde tanidiklarim benim yemeklerimi over misafir perverligimi vs ama kaynanama sor ben hic bisey bilmiyomusum.
4 senelik evliymişsin eşinin neyi sevip sevmediğini bilirsin heralde.belkide misafirperver ve becerikli olduğun için o lafları duyuyosundur kıskanıldığın için.bende çok düzgün sofra kurarım her türlü yemeği bilirim k.validem o kadar özenli değildir o yüzdende üstüme geldiklerini düşündüm

Bencede canim. Aman hic takma sen kendini biliyosun esinle mutlusun digerleri miawlasin dursun..

haklısın ama böyle ufak tefek şeylerle beni sinir etmemeyi beceriyorlar. çocuk durumundan dolayı kafayı takmış olabiirler aklıma başka bişey gelmiyor

İşde Ondan Olabilir Yoksa Et Yedin Sebze Yedin Böle Şeyleri Kim Takar Yaa Derdi Torun Demek ki

İşde Ondan Olabilir Yoksa Et Yedin Sebze Yedin Böle Şeyleri Kim Takar Yaa Derdi Torun Demek ki
valla onların dertlerini anlamak zor ama bu tavırları beni çok sıkıyor ben zaten bu konuyla ilgili büyük psikolojik sıkıntı içindeyim onlardan daha çok istiyorum

Back
X