k.pederim son zamanlarda beni sinir ediyor 3 senedir ne saygımı ne de mesafemi bozmadım ama bu gidişle bozacam.eşim hastalandı k.validemle geldiler çay içiyoruz.k.pederim siz sucuk yiyorsunuz öyle olmaz kahvaltıda yumurta falan yiyin dedi şaşırdım her türlü şeyi yiyoruz zaten dedim. ki öyle onlar benim kurduğum sofrayı iyi bilirler aslında. başka bi zaman kayınvalidem eşime tel. etti sebze aldım getiriyorum sebze yemiş olursunuz dedi eşime dedim ki bu nerden çıktı biz zaten her türlü besleniyoruz iyice saçmaladılar dedim.sonra dışarda yemek yediğimiz bi gün k.validemle aramızda konuşuyoduk o balık çok kokuyor v.s diye siz anlamazsınız sizin balık kültürünüz yok siz anca dana eti yersiniz dedi suratına bakıp alaycı bi şekilde gülümsedim k.validem bozulduğumu anladı.bu olaylar 1 hafta içinde arka arkaya oldu sofraya çok özen gösteririm o yüzden çok gücüme gitti sofram düzenlidir her tür yemeği yapmaya özen gösteririm hatta onların sofrasından daha itinalıdır.
her işimize burunlarını sokuyorlar geçende eşim babam ortak koyun kesmek istiyor dedi ben de hayırdır kurban geçti ne alaka o dönem sıkıntılıyız diye kesmedik şimdi ne anlamı var. annemler de verdi buzluğumda yerimde yok ihtiyaç oldukça da alırız kasaptan şimdi sıkışmayalım yeni taşındık ihtiyaçlar var dedim. eşimde mantıklı buldu tamam o kendi yapsın dedi.bu gün k.pederimi gördüm eşim yoktu(şehir dışında) biz aliyle koyun kescez dedi(kurban bayramlarını gereksiz bulan et yemek için insanların pislik yaptığını söyleyen adam dolabını etle doldurmak istiyor şu anki gerekçesi kasaptan ucuza gelmesi)bişey demedim ama gelince eşimin aklını çeler kızlar bi akıl verin ya yeni taşındık eksiklerimiz var eşime ne söyleyim.
her işimize burunlarını sokuyorlar geçende eşim babam ortak koyun kesmek istiyor dedi ben de hayırdır kurban geçti ne alaka o dönem sıkıntılıyız diye kesmedik şimdi ne anlamı var. annemler de verdi buzluğumda yerimde yok ihtiyaç oldukça da alırız kasaptan şimdi sıkışmayalım yeni taşındık ihtiyaçlar var dedim. eşimde mantıklı buldu tamam o kendi yapsın dedi.bu gün k.pederimi gördüm eşim yoktu(şehir dışında) biz aliyle koyun kescez dedi(kurban bayramlarını gereksiz bulan et yemek için insanların pislik yaptığını söyleyen adam dolabını etle doldurmak istiyor şu anki gerekçesi kasaptan ucuza gelmesi)bişey demedim ama gelince eşimin aklını çeler kızlar bi akıl verin ya yeni taşındık eksiklerimiz var eşime ne söyleyim.
Son düzenleme: