Sizler gibi ebeveynlerin de öyle merhametli, pamuk kalpli güzel bir evladı olması normal değil mi? Kocaman, sıcacık sarılmak istedim evladınıza. Sadece duygusallığı nedeniyle her şeye fazlaca ağlayıp sürekli mutsuz geziniyorsa elbette konuşun, destek olun. O amca için, o pisiler için ağlarsak bir faydamız olmaz, ama onlara yardımcı olur, hatırlarını sorarsak, onlara mama verirsek hem onlar mutlu olur hem de biz gibi açıklamalarla birlikte yanağına bir öpücük kondurmak ve devamında onu neşelendirecek bir şeyler yapmak merhametinden memnun, yolundan emin ve daha huzurlu yapacaktır çocuğunuzu. Kv ye de bu konuda çocuğunuzun duygulu ve merhametli güzel kişilikte bir insan olmasını öğretmeninin de uzmanların da doğru bulduğunu söyleyin. Onun bu durumundan babası da ben de çok memnunuz deyin. Ezilmesinden ve üzülmesinden endişe duymanıza gerek yok çünkü arkadaşlarına asla ezilmediği gibi onları da iyiliğe güzel kalpliliğe yönlendiriyor deyin. Ve konuşmanın sonunda çocuğun bu güzel kişiliğinden çok memnun olduğunuzu, bu konuda çocuğun yanında yorum yapmamasını rica edin Sizi tebrik ediyorum böyle güzel bir evlat yetiştirmekte olduğunuz için. Tüm dünyamızın böyle güzel yavrulara ihtiyacı var. MaaşAllah diyorum tüm kalbimle