walla beni de çıldırtıyor zırt bırt dipdibeyizallahımmm bu kvler beni çıldırtıyoooooo. tövbe tövbe yaa biz gidelim gelip otursunlar oğluşlarıylaa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla beni de çıldırtıyor zırt bırt dipdibeyizallahımmm bu kvler beni çıldırtıyoooooo. tövbe tövbe yaa biz gidelim gelip otursunlar oğluşlarıylaa.
walla çok güzel tespitlerde bulunmuşsun ben hep kıskançlıktan olduğunu sanıyordum bazı şeylerin ama sen merak duygusunun ağır bastığını söylüyorsun aslında haklısında . ama bu merak duygusu gelinlerin sinirini bozuyor biliyorsun özel hayat kalmıyor onlarda yalana bahanelere başvurmaya başlıyorBekarların kıymeti olmaz canım çünkü merak ettikleri,ne yapıp ettiğini takip etmek istedikleri,sidik yarışı yapacakları insan oğullar değil,onların eşleri..Merak ettikleri sensin.Ev düzenleri nasıl,giydikleri,yedikleri,içtikleri,nasıl ev hanımlığı yaptıkları..Her şey,her şey merak konusu..Dahil olma istekleri bundan..Dikkat edin oğulları yıllarca sağda solda atalanır,nerede kaldığını,bekar evlerinde ne yaptığını hiç umursamazlar..Ancak oğlu evlenip yeni bir hanımla bir evde yaşamaya başladığında önü alınamaz bir merak hasıl olur..Bir komşu olsa evi gözzetler belki ama böyle rahat girip çıkamaz.Oğlunun evi olduğundaysa at koşturmak için artık gerekli şartlar oluşmuştur..Gelin hanım bakalım yemeği naıl pişiriyor,acaba çamaşırları nasıl katlıyor,acaba gelin hanım,kayınvalideden farklı ne yapmıştır da oğlu anacığını bırakıp bu kadınla yaşamaya başlamıştır?Tüm bu tacizlerin,birlikte yaşamak istemelerin altında merak duygusundan başka bir şey yoktur..
Bekarların kıymeti olmaz canım çünkü merak ettikleri,ne yapıp ettiğini takip etmek istedikleri,sidik yarışı yapacakları insan oğullar değil,onların eşleri..Merak ettikleri sensin.Ev düzenleri nasıl,giydikleri,yedikleri,içtikleri,nasıl ev hanımlığı yaptıkları..Her şey,her şey merak konusu..Dahil olma istekleri bundan..Dikkat edin oğulları yıllarca sağda solda atalanır,nerede kaldığını,bekar evlerinde ne yaptığını hiç umursamazlar..Ancak oğlu evlenip yeni bir hanımla bir evde yaşamaya başladığında önü alınamaz bir merak hasıl olur..Bir komşu olsa evi gözzetler belki ama böyle rahat girip çıkamaz.Oğlunun evi olduğundaysa at koşturmak için artık gerekli şartlar oluşmuştur..Gelin hanım bakalım yemeği naıl pişiriyor,acaba çamaşırları nasıl katlıyor,acaba gelin hanım,kayınvalideden farklı ne yapmıştır da oğlu anacığını bırakıp bu kadınla yaşamaya başlamıştır?Tüm bu tacizlerin,birlikte yaşamak istemelerin altında merak duygusundan başka bir şey yoktur..
bende ondan yok:) çok şükürHelal olsun çok doğru tespit...Ama birde görümce faktörü var aynı bu meraka sahip ona ne diyeceğiz anasının kızı mı![]()
bende ondan yok:) çok şükür
Bekarların kıymeti olmaz canım çünkü merak ettikleri,ne yapıp ettiğini takip etmek istedikleri,sidik yarışı yapacakları insan oğullar değil,onların eşleri..Merak ettikleri sensin.Ev düzenleri nasıl,giydikleri,yedikleri,içtikleri,nasıl ev hanımlığı yaptıkları..Her şey,her şey merak konusu..Dahil olma istekleri bundan..Dikkat edin oğulları yıllarca sağda solda atalanır,nerede kaldığını,bekar evlerinde ne yaptığını hiç umursamazlar..Ancak oğlu evlenip yeni bir hanımla bir evde yaşamaya başladığında önü alınamaz bir merak hasıl olur..Bir komşu olsa evi gözzetler belki ama böyle rahat girip çıkamaz.Oğlunun evi olduğundaysa at koşturmak için artık gerekli şartlar oluşmuştur..Gelin hanım bakalım yemeği naıl pişiriyor,acaba çamaşırları nasıl katlıyor,acaba gelin hanım,kayınvalideden farklı ne yapmıştır da oğlu anacığını bırakıp bu kadınla yaşamaya başlamıştır?Tüm bu tacizlerin,birlikte yaşamak istemelerin altında merak duygusundan başka bir şey yoktur..
kıymetsiz derken o anlamda değil merak konusu olan evli olan oluyor o açıdan .onun üzerine bi şekilde baskı kuruluyor benim bekar kaynım var k.validem ondan ziyade hep eşimle ilgilenir eşimle bişeyler yapmak ister sık sık bizim ne yaptığımızı merak eder o dilediği gibi takılırneden bekarların kıymeti olmuyormuş:26:2 oğlum var ikisi de çok kıymetlidir.kimseden yardım almadan gurbette büyüttüm onları.biri 19,diğeri 23 yaşında.hasta oldular mı halen uyumam,başlarını beklerim.gece eve geç geleceklerse uyumam beklerim.yataklarına yatmadan içim rahat etmez.bunca senedir ayrı kalmamız sayılıdır.gideceğim yere götürürler,sonra geri alırlar.beraber gezeriz.hep beraberiz.nasıl değersiz olabilirler ki![]()
iyi ki yok canım yoksa valla işin daha zor olurdu. bende 1 tane var grmce allah düşmanıma vermesin inş.bende ondan yok:) çok şükür
aman bi de görümce olsa iyice çıldırtırlar beniiyi ki yok canım yoksa valla işin daha zor olurdu. bende 1 tane var grmce allah düşmanıma vermesin inş.
aman bi de görümce olsa iyice çıldırtırlar beni
çok haklısın bizim birbirimizi anlamamız gerekiyor ama nedense olmuyor.k.validem bem çok sıktı bebek tedavisine başlamak istiyorum ama çok stresliyim sanırım işe gircem öncelikle ondan biraz sıyrılmam gerekiyoraynen öyle canım rabbim yardım etsin... kadınları en çok kadınlar anlamalı ama yine hayatı çıkmaza sokanlar yine o kadınlar...
biz aynı apartmanda olsak 12 deil 2 de bile gelir:)bi de aynen seninki gibi rahatsız etmiyorum triplerinde demek rahatsız etmek böyle bişey deil ne yapcaklar acaba aramızda falan mı yatcaklar??Bnm kayınvalidem de aynı sanki kocası yok bnm kocam onun kocası. Bir yere gitmek ister arar. Mesela biz onların akrabalarından bi yere gidicez mutlaka gelir. Eşimin ablalarına daha hemen hemen hiç yalnız gitmedik diyebilirim mutlaka gelir. Aynı apartmanda oturuyoruz bize gece 12de bile gelmişliği vardır ama sorsan hep çekiniyo rahatsız etmemek için gelemiyo. Hatta bunu annemin yanında bile söylüyo. Daha kaçta gelmek isteyipte gelemiyosa bilmiyorum artık. Kendi kızları da evli, bir tanesinin daha çocuğu yok yeni evli. Ama en suratsızı da onun kocası. Eski damatlar zaten ellerinde kukla. Herhalde bu da onu farketti bunlara hiç yüz vermiyo ama eşimi arayıp bişey söylesin bi yere götür beni falan desin eşim müsait değiliz derse hemen bu kızını arıyo, damadın bu kadar bunlara yüz vermemesi de umrunda değil kayınvalidemin yeter ki isteği olsun. Damat gelmezse kızınla geç saat bile olsa kızı gelip alıp götürüyo değişik yani ben anlamıyorum. Kayınpederimde emekli ve arabası var ama sanki o kocası değil hep bizle işi gücü.
biz aynı apartmanda olsak 12 deil 2 de bile gelir:)bi de aynen seninki gibi rahatsız etmiyorum triplerinde demek rahatsız etmek böyle bişey deil ne yapcaklar acaba aramızda falan mı yatcaklar??
durumum aynen senin gibi ama seninki diğer çocuklarıylada takılıyor sanırım biz de öyle bi durum yok maalesef ben bi çözüm bulamadım bulamıyorum umarım sen bulursun
açıkçası bnm eşim benim lafımı baya dinliyo ben kızınca söylüyorum of yeter ya diyorum sıkıldım artık bıktım her dakika geldi gelicek diken üstünde durmaktan ev toplamaktan falan diye. Öyle zamanlarda annesini uyarıyo.Anne aynı apartmandayız ama işte bizimde bazen işimiz oluyo falan sen yabancı değilsin ama bizde yeni evliyiz gibilerinden. Hatta bir kere eşimle kavga etmiştik ben annemlerin evine gitmiştim problem eşimle bnm aramdaydı ama bilirsiniz öyle zamanlarda eteklerdeki bütün taşlar dökülür. O zaman eşim annelerine komşuyuz biz komşuya ne kadar sıklıkta girip çıkarsanız bize de öyle geliceksiniz demişti. Aslında düşününce çok acı. Ev oğlunun da evi yarın öbür gün bizde belki kayınvalide olucaz. Oğlunun evine istediğin gibi girip çıkamamak ama bizim açımızdan da düşününce. Ben çalışıyorum mesela eve gelip bi oh diycem zırt biri. Hafta sonu oluyo iki temizlik yapıcam üç tane görümcem var yukarı her gelen bizde. Kayınpeder inerken uğrar çıkarken uğrar işte herşeyinde bi sınırı var. İnsanlar sınırını bilmeyince bi yerde sende sıkılıyosun.
evet herşey sınırını bilmekten geçiyor o sınırını bilse oğlu ona öyle söylemek zorunda kalmazdı sen bu kadar bunalmazdın.tamam bi anne için bunu duymak kötü ama söyleyene değil söyletene bakacaksın demişler. herşeyin bi haddi var onu aşmamak lazım özel hayat var insanın canının sıkkın olduğu kimseyi görmek istemediği zamanlar var anlayışlı olsalar bunlar olmaz.
senin eşin hem seni dinliyor hem de açık sözlü valla tebrik ediyorum kendisini...ama k.v umursamıyor sanırım benimki o kadarcık laf duysa küser bu seferde yani yine huzursuz eder bize az önce yine çağırdı duş aldım yemeğim yok dedim bozuluyor her geldiğinde yada aradığında duştan çıkmış oluyorum ne özelim kaldı ne sabrım seni çok iyi anlıyorum
ne yapacağız bende bilmiyorum .buraya taşınmamın sebebi anneanne zararsız bi insandır aramızda problem çıkmaz diye düşündüm ki öyle de oldu şimdilik sıkıntı yok sonra olur mu bilemem.diğer oturduğum ev bahçe katıydı soğuktu çok bunaldım o evden komşularda kötüydü ve o evde yine k.vye aynı mesafedeydi o zamanlarda gelirdi zaten ama burda abarttı hep aşağıda ve benide çağırıyorarkadaşlar biz böyle düşüne düşüne ne yapıcazz laf söylesek ( ki ben söyleyemiyorum) kötüyüz söylemesek huzursuzum ne olucaz böyle. anlamayamıyorummm rabbim duysun sesimizi. minnie niye anneannenin üst katına taşındın ki? tekrar başka yere taşınmak gibi bi şansın yok mu
ne yapacağız bende bilmiyorum .buraya taşınmamın sebebi anneanne zararsız bi insandır aramızda problem çıkmaz diye düşündüm ki öyle de oldu şimdilik sıkıntı yok sonra olur mu bilemem.diğer oturduğum ev bahçe katıydı soğuktu çok bunaldım o evden komşularda kötüydü ve o evde yine k.vye aynı mesafedeydi o zamanlarda gelirdi zaten ama burda abarttı hep aşağıda ve benide çağırıyor
hayret bişey ya her yere gelmek zorunda mı gelinecek zaman olur gelinmeyecek zaman olur ayrıca böyle davranan insanla bana çok itici geliyor çağıracağım varsa da çağırmam allah sana da kolaylık versinKv ile aynı semtte oturmuyorum.Eşimle bir yere gitcegimizi duyarsa gelir,duymazsa sonradan ögrenirse aaa beni niye cagırmadınız,beni hiç götürmüyorsunuz hep kendiniz gidiyorsunuz der.Onun bulundugu semtten gecerek gidecegimiz bir yerse ne bileyim piknik,gezme,deniz olsun muhakkak yanınızdadır.Bas köşeye oturur.Eşim cok sukur sıkıldı da arkadas ortamındaysak goturmuyor....