K.v vakaası

yldz67

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
40
17
32
Merhaba kızlar.Ben aranıza yeni katıldım.Sizlerle birşeyler paylaşmak istiyorum.Çünkü çok bunaldım artık kendimi çıkmazda hissediyorum.Ben bir buçuk yıllık evliyim.4 buçuk aylıkta meleğim var.Nişandan düğüne,evlendikten sonra daha çok sorunlar yaşadım eşimin ailsiyle.Aile yapısı olarak çok farklıyız.Uzatmadan anlatmak istiyorum ama bazı şeyleri anlatmazsamda beeni suçlıycanızı düşünüyorum.Eşim ailesiyle birlikte market işletiyordu.İki tanne dükkanları vardı,bir tane kirada.Eşim biirtanesinde çalışıyodu.evlendik marketin bütün gelirlerini onlar alıyordu kiramızı bile ödeyemiyorduk.3 ay sonra hamile kaldım zaten.Doğalgazımız bile kesildi hamile halimle soğukta oturduk.Sorduğumuza borcumuz var diyorlardı amad urmadan kendilerine milyarlık ceptelefonu alışveriş şehir dışına gezmelere gidyorlardı.Eşim dayanamadı kapattı dükkanı.3 ay boşta geezdi işte bulamadı.Dükkanı tekrar açmak istdiğini ama bu sefer kendi başına açacağını söyledi tamam dediler kendi başımıza açtık dükkanı.Kayınvalidem hiçbirşey yapmadığı gibi bizim için kendi evi gibi girip çıkmak istedi evimize.Aramadan sormadan pat diye cümbür cemaat gelirlerdi bize.Bnde çok rahatsız oluyordum bu durumdan eşime söyledim birdaha haber vererek gelsinler.Hamile halimle uğraşamıyordum zaten ev işleriyle.Ama diyemedi sabahın körü demeden pat diye geldi kayınvalidem bir sabah benim üstümde afedersiniz gecelikler açmadım kapıyı çok sinirlendim.Daha sonra herkes hakeretler etti hamile demediler herkes ağzına geleni söyledi.Bir daha ailenle görüşmiycem dememe rağmen defalarca dayanamayıp görüştüm.Defalarca aynı şeyi yaşadım.Ev aldık annemler kredi çekti.Onlar eve bakmaya bile gelmedi.Ellerini hiçbişye sürmediler hamile demediler yardıma gelmediler.Annem başka şehirde onlar destek oldu hep bize.2 hafta önce gene barışmıştık.Mesafe istediğimi söyledim eşime ama bunlar gene durmadan gelmeye başladı.Görümcem evi yakın olduğu halde bizde yatıyordu yat demediğim halde.Dün halasına gittim çocuğum hiç durmadı diş çıkardığı için annesi gilde benim orda olduğumu öğrenip arkamdan geldiler hemen.Çocuğum kimseleri gördükçe dahada huysuzlandı.Evimizle dükkan çok yakın.Eşime beni almasını söyledim.Çocuk sizi görükçe huysuzlanıyo eve gidip emziricem kaç saattir mememi almadı sakinleşsin dedim onlar peşimden bize gelmesin diye.Gerçektende işi çıktığı için emmiyodu ama.Eşime de söyledim kimse gelmesin çocuğu uyutacam dün gördüler zaten dedim.Onlar geldi çocuğu emziriyordum açmadım kapıyı.Gene eşimi evlatlıktan reddediler herdefasında olduğu gibi.eşim dükkanı kapatıp başka şehire gidelim dedi.Sizce benim haksız oluğum konu varmı.Daha anlatmadığım birsürü şey var.Daha fazla uzatmak istemiyorum.Sizce ne yapmalıyız bundan sonra frown ifade simgesi

Esinizin dedigini yapip ,gecimin kolay cocuk buyutmenin rahat oldugu bir sehre tasinin.uzak olmadikca rahat vermeyecekler gibi...maddi acidan da getirisi yok nasilsa.

Sizi gorunce huysuzlandi deyip gittin onlar geldi kapiyi acmadin ?
Madem mesafe istiyorsun konusmayacaksin dayanamıyorum ne ?
Kendi annen baban değil ki dayanamayasın.

18 ay olmuş evleneLi
5 aylik bebek var 9 ayı hamilelik
demek ki 3. Ayda hamile kalmışsin
baStan belli imiş aslında .konu sahibi kusura bakma ama sen daha kendin çocukken bi cocuk yapmissin......
Yazdığın şeyden ben bunu anladim

bilemedim şimdi ... sizi gördüğü için değild kalabalıktan bunaldı eve gidip uyutacağım gibi kırıcı olmadan söyleuebilirdin ... davetsiz gelene bende kızarım ama kapıyı açmamakta ayıp ... hele evde olduğunu biliyorlarsa...

Esiniz en azindan yaniniza.. cekin gidin cok mutlu olursunuz eminim ya bu dert cekilir mi hep böyle. Bir kere zaten habersiz gelmeleri anlamiyorum burası yolgeçen hanı mı kendi evin mi neyin yani?

Bence eşinin dediği gibi yapın gidin başka şehire iş konusu ne olacak ama bir mesleği var mı

bilemedim şimdi ... sizi gördüğü için değild kalabalıktan bunaldı eve gidip uyutacağım gibi kırıcı olmadan söyleuebilirdin ... davetsiz gelene bende kızarım ama kapıyı açmamakta ayıp ... hele evde olduğunu biliyorlarsa...
Zaten öyle demek istedim..Öylede dedim burda anlatamamış olabilirim.Bebeğim tam 5 saat emmedi eve geldiğime emzirdim eşimede dedim şimdi emiyor daha kalkamam yerimden çekersem emmiycek çünkü birdaha biliyorum.O daha kapıyı açma ben söylerim dedi.Söyledi ama tepkileri aynı gene gelmem gitmem o zaman.Bana sürekli habersiz geliyorlar ve bebeğim çok huysuz sürekli kucak istiyor yemek bil yapamıyorum çoğu dışardan yiyoruz.Kayınvalidem habrsiz geliyo üstüne birde şekerim düştü diyip duruyor yemek olsa amenna koyayım önüne.Çayla geçiştirmek zorundayım hep.Çocuk başkasındada zor duruyor.Çocuğu sevecem diyorlar oturuyorlar öyle.Bizde net var onlarda yok kardşleride nette takılıyor durmadan.Kendimi kullanılmış hissediyorum

Hazir esiniz sizi tutuyorken, kendinize yeni bi hayat kurun... Mesafe koymak istiyorsanizda, zirt pirt küsüp barismayin...:KK14:
Eşime üzülüyorum arada kalıyor diye.Aramızda ne kadar sorun yapmasakta bi huzursuzluk oluyor.haberli gelsinler evleri yakın kalmasınlar bizde diye karar alıyoruz.Hatta bikrsinde dayanamayıp bn söyldim habrli gel olmuyor diye.Kuzumu kesecen haberli gelirsem dedi.Oğlumun eevine randevu alıpmı gelecem dedi :KK62:

18 ay olmuş evleneLi
5 aylik bebek var 9 ayı hamilelik
demek ki 3. Ayda hamile kalmışsin
baStan belli imiş aslında .konu sahibi kusura bakma ama sen daha kendin çocukken bi cocuk yapmissin......
Yazdığın şeyden ben bunu anladim
eşimin ırsi rahatsızlığı vardı ameliyat olmadan çocuk sahibi olamazsın demişti doktor.O yüzden korunmuyorduk.1 yıl geçmedende ameliyat olmasını istemiyordum.Ama Allahın işi oldu işte.

eşiniz gidelim diyormuş işte sorun ne ki o zaman ?
Ev aldık burda kedisi var.Eşim hep markette çalışmış şu an kendimiz işletiyoruz ama dedesinin üstüne dedesi her zaman dstkti bize.Babası tek oğlan bu ailenin mirascısı benim siz değilsiniz bile dedi zamanında.Dede ölse elimizden almayacağıda şüphe.Şu an bebek olduğu için bende çalışmıyorum.eşime görede pek iş imkanıda yok.Maddi olarak zorlanıcaz anlıyacağınız.Kalırsakta eşimde hep böyle süreceğini biliyor.Yapıyorlar hakaretler havada uçuşuyor sonra hiçbirşey olmamış gibi davranıyolar.eşim onlara birşey deyincede krizlere giriliyor.Yani böyle kalsak ayrı dert gitsek ayrı...:KK20:

Başka sehire tasin da geldimi bir hafta kalmadan dönmesin kaynanan.
Aynı şehirdeyken kalmak oluyorsa ayrı yerlerde gelip kalırsa şaşırmam zaten.Kalsın oda sorun değil,sürekli laf çarpıtmalar olmasa.Eltim var küçük yaşta evleenmiş altlı üstlüler hep beraberler benimde öyle olmamı istedi hep.Sorun ordan doğuyo.

Bunlarda iyice abartmis canim o ne öyle yaa. Bence en iyisi siz esinle uzaklasin...

haklısın onların yaptığı yanlış ama evde olduğunu bildikleri halde kapıyı açmamak olmamış... başka odaya gidip emzirseydin keşke.. onlar içerde otururken... evin sobalı mı?
yada en kötü ihtimalle anne siz biraz mutfağa çıkın odada biri olunca dikkati dağılıyor emmiyor falan deseydin....

X