- 28 Ocak 2015
- 40
- 17
- 32
Merhaba kızlar.Ben aranıza yeni katıldım.Sizlerle birşeyler paylaşmak istiyorum.Çünkü çok bunaldım artık kendimi çıkmazda hissediyorum.Ben bir buçuk yıllık evliyim.4 buçuk aylıkta meleğim var.Nişandan düğüne,evlendikten sonra daha çok sorunlar yaşadım eşimin ailsiyle.Aile yapısı olarak çok farklıyız.Uzatmadan anlatmak istiyorum ama bazı şeyleri anlatmazsamda beeni suçlıycanızı düşünüyorum.Eşim ailesiyle birlikte market işletiyordu.İki tanne dükkanları vardı,bir tane kirada.Eşim biirtanesinde çalışıyodu.evlendik marketin bütün gelirlerini onlar alıyordu kiramızı bile ödeyemiyorduk.3 ay sonra hamile kaldım zaten.Doğalgazımız bile kesildi hamile halimle soğukta oturduk.Sorduğumuza borcumuz var diyorlardı amad urmadan kendilerine milyarlık ceptelefonu alışveriş şehir dışına gezmelere gidyorlardı.Eşim dayanamadı kapattı dükkanı.3 ay boşta geezdi işte bulamadı.Dükkanı tekrar açmak istdiğini ama bu sefer kendi başına açacağını söyledi tamam dediler kendi başımıza açtık dükkanı.Kayınvalidem hiçbirşey yapmadığı gibi bizim için kendi evi gibi girip çıkmak istedi evimize.Aramadan sormadan pat diye cümbür cemaat gelirlerdi bize.Bnde çok rahatsız oluyordum bu durumdan eşime söyledim birdaha haber vererek gelsinler.Hamile halimle uğraşamıyordum zaten ev işleriyle.Ama diyemedi sabahın körü demeden pat diye geldi kayınvalidem bir sabah benim üstümde afedersiniz gecelikler açmadım kapıyı çok sinirlendim.Daha sonra herkes hakeretler etti hamile demediler herkes ağzına geleni söyledi.Bir daha ailenle görüşmiycem dememe rağmen defalarca dayanamayıp görüştüm.Defalarca aynı şeyi yaşadım.Ev aldık annemler kredi çekti.Onlar eve bakmaya bile gelmedi.Ellerini hiçbişye sürmediler hamile demediler yardıma gelmediler.Annem başka şehirde onlar destek oldu hep bize.2 hafta önce gene barışmıştık.Mesafe istediğimi söyledim eşime ama bunlar gene durmadan gelmeye başladı.Görümcem evi yakın olduğu halde bizde yatıyordu yat demediğim halde.Dün halasına gittim çocuğum hiç durmadı diş çıkardığı için annesi gilde benim orda olduğumu öğrenip arkamdan geldiler hemen.Çocuğum kimseleri gördükçe dahada huysuzlandı.Evimizle dükkan çok yakın.Eşime beni almasını söyledim.Çocuk sizi görükçe huysuzlanıyo eve gidip emziricem kaç saattir mememi almadı sakinleşsin dedim onlar peşimden bize gelmesin diye.Gerçektende işi çıktığı için emmiyodu ama.Eşime de söyledim kimse gelmesin çocuğu uyutacam dün gördüler zaten dedim.Onlar geldi çocuğu emziriyordum açmadım kapıyı.Gene eşimi evlatlıktan reddediler herdefasında olduğu gibi.eşim dükkanı kapatıp başka şehire gidelim dedi.Sizce benim haksız oluğum konu varmı.Daha anlatmadığım birsürü şey var.Daha fazla uzatmak istemiyorum.Sizce ne yapmalıyız bundan sonra frown ifade simgesi