K.v ve korona 😢

Umutumut82

Bşlgç 91 kg 31ekim hedefi 85kg 😇
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
14.422
28.677
548
Slm kızlar artık yıldım yoruldum bunaldım. Mart ayından bu yana virüs nedeniyle dışarı çıkışlarımi minumuma aldım. 2 evim var biri sitede digeri yakın köyde oraya bile daha bu ay gittim ve sadece bahcemize ciktik. Oglumun hafif kalbinde problemi var ateşli hastalik gecirmemesi lazım,bende geçen yıl omiriliğimden 3 operasyon gecirdim şuandada hamileyim. Eşim ve ben esnafız ve bu surecte oğlumuzu okula göndermemeyi tercih ettiğimizden evdeyim. Esim gün icinde cok fazla insanla muhatap olduğundan isyerinde yatıyor. Kaynanam bizim eve yarimsaat mesafede ama bütün akrabalari benim semtimde ve bu sürecte ne mevlüdü bitti ne ev oturması . 2 gün önce akrabasina gelmis yemis içmis bize geldi almasan olmaz üstü başı toz toprak neyse dedim. Ama bugün yine aradi size geliyorum diye yine bir akrabasina oturmaya gitmis. Esim 3 günde bir eve gelip kapidan yaptigim yemekleri alip gidiyor. Yani biz bukadar dikkatliyken onun bu gamsizligi beni sinir ediyor. Birde gittigi yerlerdeki akrabalarinin bahcesi var üstü başı toz toprak geliyor. kafayi yicem.

Güncelleme =k.v ile tartistik gelmedi çok sükür.

Son düzenleme:
Delirme sebebi keşke birde kaynana savar yapsalar iki fısta püskürtse bence sizde açık açık söyleyin zor olmasa gerek hasta çocuğunuz varken bide

Delirme sebebi keşke birde kaynana savar yapsalar iki fısta püskürtse bence sizde açık açık söyleyin zor olmasa gerek hasta çocuğunuz varken bide

Dün söyledim benim akrabalarim hasta degil diyor sanki alninda yaziyor hasta diye. Sanki istemeyipte bahane ediyormusum gibi konusuyor. Esimden habersiz geliyor. esim duysa kızacagini biliyor. Sakın soyleme bana kızar aramiza girme diyor. Yani yaptiginin yanlisligini bilerek yapiyor. Birsey desen oturup hüngür hüngür agliyor daha çok sinir oluyorum.

E görüşmeyin. Kocayı eve almayıp ziv ziv gezen kvyi almak da değişikmiş.

Esimin eve gelmemesi kendi tercihi bizi düsündügünden insan oldugundan. Simdiye kadar almiyordum virüs nedeniyle ama 1 haftadir virüs bitti diye cat kapi geliyor

Son düzenleme:
Eşinin bile gelmediğini bilmiyor mu acaba? Valla alma bi dahaki sefere, Allah muhafaza evladına bişey bulaştırsa kim verecek hesabını?

Esimin gelmedigini biliyor ama umursamiyor. Amannnn bize bulaşmaz kafasinda. Birde kendi aramiyor k.p aradi kaynanan gelcek size cicugu sevmeye diye. Aradim gelme demek icin açmıyor hanfendi.

Acmayin kapıyı o vakit.

Öyle yapicam. Oglumu uyuttum acmicam kapiyi yok sansın. Insanı kendi evlerinde huzursuz ediyorlar ne diyimki. Normalde cok güzel terslerimde rahatsizligim nedeniyle kimseye bulaşamiyorum.

Öyle yapicam. Oglumu uyuttum acmicam kapiyi yok sansın. Insanı kendi evlerinde huzursuz ediyorlar ne diyimki. Normalde cok güzel terslerimde rahatsizligim nedeniyle kimseye bulaşamiyorum.
Başkaları memnun olsun diye kendi ve çocuğunuzun hayatını riske atmayın. İstediği kadar triplere girsin, ağlasın boşverin.

Esimin eve gelmemesi kendi tercihi bizi düsündügünden insan oldugundan. Simdiye kadar almiyordum virüs nedeniyle ama 1 haftadir virüs bitti diye cat kapi geliyor

Bitti mi ? Her gün 1000 tane vaka çıkıyor. Kv düşüncesizse siz reddedin bence. Zorla girecek değil.

Aradı yoldayim yüruyerek geliyorum diye gelme isim var cocugun okulunda dedim olsun bina kapisinda oturup beklerim dedi. Bende dayanamadim.50 kisiyle oturup kalktin anne bizi hasta etmekmi istiyorsun dedim. Torunumuda mi sevmiyecegim dedi. Bende bunun torun sevgisiyle alakasi yok senin yaptigin vicdansızlık biliyorsunki biz sitenin bahcesine bile cıkmiyoruz . Sadece mecbur olunca hastaneye gidiyoruz dedim kapattım. Esimide aradim kızdı niye 2 gün önce aldın diye.

Virüs bitmiş hee mii. Sağlık Bakanı bile bilmiyor bu gelişmeyi vay beee.
Ha bu kara cahiller yüzünden bitmedi işte, bitmeyecek de!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…