- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Umutumut82
-
Delirme sebebiSlm kızlar artık yıldım yoruldum bunaldım. Mart ayından bu yana virüs nedeniyle dışarı çıkışlarımi minumuma aldım. 2 evim var biri sitede digeri yakın köyde oraya bile daha bu ay gittim ve sadece bahcemize ciktik. Oglumun hafif kalbinde problemi var ateşli hastalik gecirmemesi lazım,bende geçen yıl omiriliğimden 3 operasyon gecirdim şuandada hamileyim. Eşim ve ben esnafız ve bu surecte oğlumuzu okula göndermemeyi tercih ettiğimizden evdeyim. Esim gün icinde cok fazla insanla muhatap olduğundan isyerinde yatıyor. Kaynanam bizim eve yarimsaat mesafede ama bütün akrabalari benim semtimde ve bu sürecte ne mevlüdü bitti ne ev oturması . 2 gün önce akrabasina gelmis yemis içmis bize geldi almasan olmaz üstü başı toz toprak neyse dedim. Ama bugün yine aradi size geliyorum diye yine bir akrabasina oturmaya gitmis. Esim 3 günde bir eve gelip kapidan yaptigim yemekleri alip gidiyor. Yani biz bukadar dikkatliyken onun bu gamsizligi beni sinir ediyor. Birde gittigi yerlerdeki akrabalarinin bahcesi var üstü başı toz toprak geliyor. kafayi yicem.
Delirme sebebikeşke birde kaynana savar yapsalar iki fısta püskürtse bence sizde açık açık söyleyin zor olmasa gerek hasta çocuğunuz varken bide
E görüşmeyin. Kocayı eve almayıp ziv ziv gezen kvyi almak da değişikmiş.
Eşinin bile gelmediğini bilmiyor mu acaba? Valla alma bi dahaki sefere, Allah muhafaza evladına bişey bulaştırsa kim verecek hesabını?
Acmayin kapıyı o vakit.
Başkaları memnun olsun diye kendi ve çocuğunuzun hayatını riske atmayın. İstediği kadar triplere girsin, ağlasın boşverin.Öyle yapicam. Oglumu uyuttum acmicam kapiyi yok sansın. Insanı kendi evlerinde huzursuz ediyorlar ne diyimki. Normalde cok güzel terslerimde rahatsizligim nedeniyle kimseye bulaşamiyorum.
Esimin eve gelmemesi kendi tercihi bizi düsündügünden insan oldugundan. Simdiye kadar almiyordum virüs nedeniyle ama 1 haftadir virüs bitti diye cat kapi geliyor
Virüs bitmiş hee mii. Sağlık Bakanı bile bilmiyor bu gelişmeyi vay beee.Esimin eve gelmemesi kendi tercihi bizi düsündügünden insan oldugundan. Simdiye kadar almiyordum virüs nedeniyle ama 1 haftadir virüs bitti diye cat kapi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?