K.v ve korona 😢

Almadim bu sefer sülale çalkalanıyor kötü gelin diye
Lütfen moralinizi bozmayın, kalp rahatsızlığı sonra sizin hamileliğiniz, ikinizin de bağışıklığı pek çok kişiye göre düşük. Değil korona, şu anda dışarıdan gelecek herhangi bir patojen de sizin için tehlikeli olabilir, eşiniz sağlam durmuş, ona helal olsun. Kaynana aynı bebekler gibi ağlayınca istediğini alamayınca susacaktır. Moral çok önemli. Tüm akrabalar, kaynanıza hoş görünmek için arkanızdan konuşsa dahi takmayın, iki yavrunuz var, biri karnınızda biri kucağınızda. Eşiniz sizin yanınızda. Kim ne derse desin, doğrunun yolu birdir. Sağduyulu tüm akrabalarınız size hak verecektir. Bu dönemde sizin yanınızda olanlarla gelecekte daha samimi olursunuz, dostu düşmanı öğrenmiş olursunuz

Cok cok haklisiniz hicbiri cocuklarimdan önemli degil. Esim sıkıntısı olan beni arasın dedi

Ne yazik ki insanlar cok cahil ki yurtdışı bu konuda Turkiyeden daha beter. Bu yüzden kimseyi bu süreç bitene kadar evinize almayin ve bir yere gitmek istemediginizi de belirtin. En azi 1 ay konusup sonra arada konusmaya baslarlar ve bunlarda sizi ilgilendirmez saglik hicbir seyden onemli degildir.

Cok haklisiniz yaşini başını almış insanlar ,yeri gelince biz büyüğüz deyip akıl vermek istiyorlar bu saatten sonra degistiremeyiz malesef

Aman kardeşim boşver ne yapsan yaranamazsın o sülale ve elalem denen kısma..

Aynen gecen sene omiriligimden ameliyat oldum 2 3 ay yattım bir tanesi 1 tabak çorba getirmedi kaynanam dahil. Dün kaynanama tartisirken söyledim zaten. Ben hastayken hic gelip gidesin yoktu simdi ben ayaklanincami torun sevesin geldi dedim kudurdu.kudursun çatlasın.

Hamilesiniz onun düşüncesizliği

Aferin çok iyi yapmışsın. Düşüncesiz kadın yaa. Bunun adı Sevgi değil kesinlikle seven bir insan şu durumda uzak durur. Nasıl cahillik bu

Aferin çok iyi yapmışsın. Düşüncesiz kadın yaa. Bunun adı Sevgi değil kesinlikle seven bir insan şu durumda uzak durur. Nasıl cahillik bu

Bu cahilliktende başka türlü birsey bence tamamen zeka geriliginden kaynaklaniyor. Insan virüs diye bir gerceği görmezden geliyorsa aptaldir bence. Hasta oldugumda 3 ay lokantadan yemek siparis ettim. Torununu oglunu sevse en azindan onlar icin 1 tencere corba yapip göndermezmiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…