K.v. Zorla kendini aramamı istiyor

Her gün her gün annemle bile konuşmam ben bu ne ya, insan biraz kendini özletir, konuşacak şey biriktirir.

Açık açık kv ve eşinizle konuşun. Ya her insanın mizacı aynı olmak zorunda sanki, hep mi anaların gönlü olacakmış, biraz da evlatların gönülleri oluversin.

Baktınız olmuyor,
Madem kv aramanızı istiyorsa, siz de sadece arayın o zaman.
"Alo, nasılsın?" tamam. Muhabbet etmeyin. Konu bulmak, açmak zorunda değilsiniz.
Bırakın o rahatsız edici sessizlik hali oluşsun.

Öyle öpüşmeli sarılmalı karşılamalardan filan ben de hoşlanmam, ama benim kv sever.
Biraz o bana geldi biraz ben ona, sıkıştırmadan mucks mucks yaparız bitti tamam.
Bunu yapın siz de, ortayı bulmayı teklif edin.

Ağlarsa da ağlasın.
Siz de basın yaygarayı ağlayıverin bi bakalım ne yapacak.
Bende istiyorum uzaktan mıck yapalım yada sarılsın bıraksın ama şapır şupurr o ıslaklık illa olacak yüzümde hamileliğim sorunlu geçti her konudan herşeyden afedersiniz çıkarıyordum eşim bile yanıma yaklaşmıyordu nefesinden tiksiniyorum diye kayınvalideme durumu anlattım sonuç ne oldu dersinizz başladı ağlamaya benim neyimden iğrenecek diye ayy tamam dedim sarıldımm başladım çıkartmaya günde dört beş defa lavaboya gittiğimi biliyorum ama inadına yapar gibi koltukta otururken gelip yapışıyo kadın

Bende istiyorum uzaktan mıck yapalım yada sarılsın bıraksın ama şapır şupurr o ıslaklık illa olacak yüzümde hamileliğim sorunlu geçti her konudan herşeyden afedersiniz çıkarıyordum eşim bile yanıma yaklaşmıyordu nefesinden tiksiniyorum diye kayınvalideme durumu anlattım sonuç ne oldu dersinizz başladı ağlamaya benim neyimden iğrenecek diye ayy tamam dedim sarıldımm başladım çıkartmaya günde dört beş defa lavaboya gittiğimi biliyorum ama inadına yapar gibi koltukta otururken gelip yapışıyo kadın

Ustune kussaydin

Duygusalligina, sarilmasina, opmesine, her gun aranmak istemesine bisey diyemem amma; balayinda 7 gun 7 gece aramasi cok terbiyesizce!
Öyle saçma sapan nedenlerdwn aradıki anlatamam düğün sabahı saat 9 da aradı uykudan sıçradım ne oluyor diye güya herkes bizi konuşuyomuş felak nas okuyun birbirinize dedi kapattı sonraki günlerdede hep sabah dokuz akşam 11 mutlaka aradı benim ailemde ayıp sayılır rahatsız edilmez yeni evliler ama maşallah bunun hiiç öyle bi sıkıntısı olmadı

Ayni evde, aynı apt.da oturanlar dan bence daha iyi durumdasin
Bin şükür tabiikide amaa korkuyorum ilerisi için iyice azıtır diye haftasonları yanlarına gittiğimizde aynı odada kalmak istiyor ayrıyeten dayalı döşeli misafirlwrinin kalması için hazırladıkları üst katlarında boş bir daire olmasına rağmen ben diyorum anne oğlunu özlemişsindir siz beraber kalabilirsiniz diye amaa yoook illa bende olacağım korkuyorum kızlar açık açık korkuyorum saplantılımı ne

İçimden geldiği zaman ararım, görev haline getirme desen? Eşin ne diyor bu konuda?
Ömrümün hiçbir döneminde hiçbir konuda bu kadar net olamadım ama bu konuda eşime aynı cümleyi kurdum hayatım üzülüyo kadın işte bilmem ne diye duygu sömürüsü yaptı yine kayınvalideye bu cümleyi kursam ağlamayı geçtim kesin komaya girer

Abartiyorsunuz bence. Kadinin sevecen bicimde opmesine sarilmasina bile takilmissiniz
Ahh keşke sevecen biçimde olsa 4 saniyelik olayı abartırmıyım sizce bebde ruh hastası değilim neticede ama yakalayınca bırakmıyo ve durduk yerde hiç bişe yokken gelip öpüyor örnek vereyim mutfakta diyelim bulaşık yıkıyorum gelip arkadan sarılıyo kocamdan görmedim ben böyle hareketler aşırı değilmi sizce

devamlı kolayca ağlayan yalan ağlarmış , duygu sömürüsü olsunda her istediği kabul görsün diye .Gerçekten ağlayanda zor ve çok tıkandığı an artık bıçak kemiğe dayandığı zaman ağlarmışki bu yürekten gelen kv gibi ota b... değil kv alışkanlık yapmış aldırış etmeyin bırakır elbette hem başkasının zoruyla telefonda konuşmaya çalışma bu senin sinir sistemini fazlası ile gerer artık konuşasın varsada hepten gider kv gerçek anlamda tüketmiş sendeki tüm iyi niyetini sabırını çizgi çiz dengeyi sen bul kv çok dengesiz zira

Kız hormonal da olabilir, doktora gidilebilir bence .

Ay şu aralar günde bir kaç saat ağlıyorum ben, kafa gitti iyice:mad:

Ahh keşke sevecen biçimde olsa 4 saniyelik olayı abartırmıyım sizce bebde ruh hastası değilim neticede ama yakalayınca bırakmıyo ve durduk yerde hiç bişe yokken gelip öpüyor örnek vereyim mutfakta diyelim bulaşık yıkıyorum gelip arkadan sarılıyo kocamdan görmedim ben böyle hareketler aşırı değilmi sizce

kaç senelik kv 1kere bile kendiliğinden gelip kızım diye sarılıp öpmedi aramız çok iyi olduğu zamanlarda bile, senin kv birşeyler çok fazla yoğun çıkartamadım neyse O artık siz dikkatli olun kv herşeyine.... belkide masumane sevgisini böyle belli ediyor bilemeyiz içini ....o_O

:KK70::KK70: O ne ayol? Lezbiyen midir nedir :rolleyes: oldukca dengesiz

kv karşı sorumlu değilsiniz oğlundan böyle isteklerde bulunabilir ama sizden isteyemez saygısızlık olmadığı sürece istediğiniz gibi davranabilirsiniz.benimde kp arardı ben canım ne zaman isterse o zaman açardım işte görmemişim unutmuşum falan derdim. başta oğluna diyordu ama eşimde duymamıştır falan diyordu babasına belli bir zamandan sonra alıştı şimdi haftada bir arıyor. benim annem her şeye ağlar çok yalan konuşur ve gözyaşlarıyla herkesi inandırmaya çalışır o yüzden çok ağlayanlara karşı önyargılıyımdır.

Kızlar çok basit bir sorunum var gibi görünebilir ama ben sinir krizi geçiriyorum . kv. Den Ayrı bir şehirde yaşıyorum ve neredeyse hergün kendisini aramamı istiyor konuşacak bir konu bulamıyorum nasılsından sonrası gelmiyor. Evlendiğim günün sabahında yani saat 9 da bi başladı aramaya balayına gittik 1 haftalığına hergün düzenli olarak sabah ve akşam aradı hatırladıkça deliresim geliyor. Oğluna o kadar düşkün değilmiş eskiden ayda 1 defa ya konuşurularmış ya konuşmazlarmış eşimin anlattığı bu , şimdi ne olduda kıymetli oldu bu çocuk anlamam. Ağlama huyu var hemde herşeye ağlıyor sanki şakağında bi düğme var ihtiyaç anında basıyo şapır şapır ordan gözyaşı dökülüyo duygulanıyomuş herşeye eşimle şakalaşıyoruz gülüyoruz mesela iki dakika sonra bi bakıyorum ağlamaya başlamış noldu diyorum duygulanmış. Tamam hisli kadınsında saçma sapan şeylerede ağlanmazki psikolojim bozuluyo bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum öperken öldürecek sanki öyle sıkıyo öyle şapır şupur yanaklarıma dalıyoki yemin ediyorum midem ağzıma geliyo fiziksel temastan hiç hoşlanmam. Geri duruyorum ağlamaya başlıyo ben soğuk davranıyomuşum bi akıl verin allah aşkına nasıl uzak dururum ben bundan

spesifik bir mevzu olup da aramaniz gerekmedikce haftada bir gun arayabilirsiniz. o gun musait oldugunuzu vurgularsaniz sizden bir beklentiye girmez.
opusme konusunda da, zarf atin. cilt doktoruna gittim bugun, atopik bir alerji turemis bir sure baskalariyla temas kurmayacagim dersiniz.

Kızlar çok basit bir sorunum var gibi görünebilir ama ben sinir krizi geçiriyorum . kv. Den Ayrı bir şehirde yaşıyorum ve neredeyse hergün kendisini aramamı istiyor konuşacak bir konu bulamıyorum nasılsından sonrası gelmiyor. Evlendiğim günün sabahında yani saat 9 da bi başladı aramaya balayına gittik 1 haftalığına hergün düzenli olarak sabah ve akşam aradı hatırladıkça deliresim geliyor. Oğluna o kadar düşkün değilmiş eskiden ayda 1 defa ya konuşurularmış ya konuşmazlarmış eşimin anlattığı bu , şimdi ne olduda kıymetli oldu bu çocuk anlamam. Ağlama huyu var hemde herşeye ağlıyor sanki şakağında bi düğme var ihtiyaç anında basıyo şapır şapır ordan gözyaşı dökülüyo duygulanıyomuş herşeye eşimle şakalaşıyoruz gülüyoruz mesela iki dakika sonra bi bakıyorum ağlamaya başlamış noldu diyorum duygulanmış. Tamam hisli kadınsında saçma sapan şeylerede ağlanmazki psikolojim bozuluyo bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum öperken öldürecek sanki öyle sıkıyo öyle şapır şupur yanaklarıma dalıyoki yemin ediyorum midem ağzıma geliyo fiziksel temastan hiç hoşlanmam. Geri duruyorum ağlamaya başlıyo ben soğuk davranıyomuşum bi akıl verin allah aşkına nasıl uzak dururum ben bundan
delimi ne

Back
X