K.v. Zorla kendini aramamı istiyor

Ay bulmusunda bunuysun bumu sınır krızı gecrtıyor ya arayıver nlcak hergun grmuysun sarılıver ktu bısı demıyr laf skmuyr oglunu kıskanmyr tek ıstedgı senınle knusmak olan bı kadın ıste ınsanoglu senı uzseydı bu halde olsn dıye dua ederdn elındekının kıymetını bıl yarın ne olacagmz bellı degl yaptgn hersey sana gerı dner secım senın

[QUOTEs33, post: 46293959, member: 395415"]Verdiğiniz örnekler de kişinin kendi seçimi değil mi ?[/QUOTE]
Benim değildi tabi ki herkesin tercihi farklıdır dogru

Mayısta nikahim vardı nisanda aynı apt.ev tuttular benim tercihim degildi dügüne kalmis bir ay mecbur biraktilar(ki esime derdim ayri bi yerden ev bakalim )
Evet tarihlerle beraber tam da bu basıma geldi omca kavgalar ettim çıkalım diye yok bağımlı aile bunlar kâr etmedi

Konu sahibi bende pek haklı bulamadım seni balayında hergun araması falan saçmalık tabi ama aramani beklemesi seni öpmesi sarılması falan güzel şeyler ya bu kadar sinirlenecek bisey yok emin ol tam tersi olsa seni kiskansa, sevmese ,halini hatırını sormasa yine yaranamazdi biraz haksızlık ediyorsun gibi geldi bana nolcak ta yap gönlünü geç zamanla azalır zaten

zaten ayrı şehirdesiniz

oğlu arasın ille de aranacaksa

kimisi öyle öpünce makbule geçtiğini sanar

mesafe iyidir

her gün görüşmeyeceksiniz ya

az gidersiniz zaten

Evet tarihlerle beraber tam da bu basıma geldi omca kavgalar ettim çıkalım diye yok bağımlı aile bunlar kâr etmedi

Sizinle ayniyiz sanırım tanıştığıma sevindim.ilk yıllarda ben ailemi bırakmam büyük çocuğum uzağa gidemem laf eder insanlar derdi.tartışır dik artık umudu kesmistim çocugumuzun odası yok evimiz alt katta bu bahanelerle ikna ettim ayrı bir yere gidicem inş evimiz yapılıyor sabredin

İçimden geldiği zaman ararım, görev haline getirme desen? Eşin ne diyor bu konuda?
Eşimi dolduruyor anladığım kadarı ile il yerinden falan arıyor akşama geldiğinde güya laf arasında geçiyomuş gibi eşim annem aradı bugün seninlede uzun zamandır konuşmamış merak ediyor diyor. Halbuki biliyorum arayıp şikayet ediyo aramadığım zamanlarda . Eşimde bizden başka bir beklentileri yok ara sen diyor

eşine söylesene konuşcak şey bulamıyorum ben her gün kendi annemi bile aramıyorum diye. sonra istediği kadar şikayet etsin.

Ararsa açmam. Duymadım derim. 1 gün ara 1 gün arama. Sonra yavaşça 2 güne 3 güne çıkar. O ara diyoda sen de hergün arıyo gibisin.
Onuda yaptım bi süre sonra telefonları açmamaya başladım eşimi arayıp ağlıyo ben ne yaptım ona neden konuşmuyo benimle diye bahaneleri sıralıyorum anne arka odadaydım duymadım marketteydim açamadım vs.. vs.. diye ama anlamıyor

Kızlar çok basit bir sorunum var gibi görünebilir ama ben sinir krizi geçiriyorum . kv. Den Ayrı bir şehirde yaşıyorum ve neredeyse hergün kendisini aramamı istiyor konuşacak bir konu bulamıyorum nasılsından sonrası gelmiyor. Evlendiğim günün sabahında yani saat 9 da bi başladı aramaya balayına gittik 1 haftalığına hergün düzenli olarak sabah ve akşam aradı hatırladıkça deliresim geliyor. Oğluna o kadar düşkün değilmiş eskiden ayda 1 defa ya konuşurularmış ya konuşmazlarmış eşimin anlattığı bu , şimdi ne olduda kıymetli oldu bu çocuk anlamam. Ağlama huyu var hemde herşeye ağlıyor sanki şakağında bi düğme var ihtiyaç anında basıyo şapır şapır ordan gözyaşı dökülüyo duygulanıyomuş herşeye eşimle şakalaşıyoruz gülüyoruz mesela iki dakika sonra bi bakıyorum ağlamaya başlamış noldu diyorum duygulanmış. Tamam hisli kadınsında saçma sapan şeylerede ağlanmazki psikolojim bozuluyo bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum öperken öldürecek sanki öyle sıkıyo öyle şapır şupur yanaklarıma dalıyoki yemin ediyorum midem ağzıma geliyo fiziksel temastan hiç hoşlanmam. Geri duruyorum ağlamaya başlıyo ben soğuk davranıyomuşum bi akıl verin allah aşkına nasıl uzak dururum ben bundan
Ay valla kusura bakma ama istemsizce güldüm şakağında düğme var lafına :) Nasıl bi insan ya bence psikolojik sorunları var ya da hayatınızda daha fazla yer etmek istiyor insan neden durduk yere ağlar ki

Konu sahibi bende pek haklı bulamadım seni balayında hergun araması falan saçmalık tabi ama aramani beklemesi seni öpmesi sarılması falan güzel şeyler ya bu kadar sinirlenecek bisey yok emin ol tam tersi olsa seni kiskansa, sevmese ,halini hatırını sormasa yine yaranamazdi biraz haksızlık ediyorsun gibi geldi bana nolcak ta yap gönlünü geç zamanla azalır zaten
Cidden bende bu konuda kendime kızıyorum dizginlemeye çalışıyorum ama kadın kabusum oldu birşeyleri mecbur bıraktığı zaman soğurum ben bu insandan kendi ailemide aramıyorum yapı gereği soğuk duruşluyum biraz belki komik olacak ama bazen eşimin bile elime koluma dokunmasını istemem kadın neredeyse üstüme abanıyo midem tutmuyo sabrediyorum tabiiki kırılmasın diye yada herzamanki gibi ağlamasından korkuyorum ama içimde içimi yiyo yani

Konuyu ben mi actim acaba?ayni dert bende de var.Eltimin adi x olsun.KV bana diyor ki x ...amaaan x dedim sana. x her gün beni ariyor ya onun için sana x dedim haa.Ben mesaji alıyorum tabi yani sen de ara.. Niye arayacagim ki seni ..Bi aranma sevdasi almis bunları.İnadina aramam hele boyle baskasini ornek vererek söylerse arayacagim varsa da aramam.Arasam da bak ben diyorum diye bana yaransin diye ariyo diyecek iyiliğe bile gecmiycek.

Back
X