Kızlar çok basit bir sorunum var gibi görünebilir ama ben sinir krizi geçiriyorum . kv. Den Ayrı bir şehirde yaşıyorum ve neredeyse hergün kendisini aramamı istiyor konuşacak bir konu bulamıyorum nasılsından sonrası gelmiyor. Evlendiğim günün sabahında yani saat 9 da bi başladı aramaya balayına gittik 1 haftalığına hergün düzenli olarak sabah ve akşam aradı hatırladıkça deliresim geliyor. Oğluna o kadar düşkün değilmiş eskiden ayda 1 defa ya konuşurularmış ya konuşmazlarmış eşimin anlattığı bu , şimdi ne olduda kıymetli oldu bu çocuk anlamam. Ağlama huyu var hemde herşeye ağlıyor sanki şakağında bi düğme var ihtiyaç anında basıyo şapır şapır ordan gözyaşı dökülüyo duygulanıyomuş herşeye eşimle şakalaşıyoruz gülüyoruz mesela iki dakika sonra bi bakıyorum ağlamaya başlamış noldu diyorum duygulanmış. Tamam hisli kadınsında saçma sapan şeylerede ağlanmazki psikolojim bozuluyo bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum öperken öldürecek sanki öyle sıkıyo öyle şapır şupur yanaklarıma dalıyoki yemin ediyorum midem ağzıma geliyo fiziksel temastan hiç hoşlanmam. Geri duruyorum ağlamaya başlıyo ben soğuk davranıyomuşum bi akıl verin allah aşkına nasıl uzak dururum ben bundan