- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi yasmin1985
tabikide öyle de denmezde o 10 kiloyu keyfimden mi verdim diyebilirdim.Çok sevindim ondan ağlamadım bi ititrazın mı var??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabikide öyle de denmezde o 10 kiloyu keyfimden mi verdim diyebilirdim.Çok sevindim ondan ağlamadım bi ititrazın mı var??
tşk ederim yorumunuz için haklısınızKayınpederım vefat ettiği zaman görünen belki çocuklarından eşinden bile çok ağlamışımdır. Çok iyi insandi çok severdim hala gözlerim dolar hatırlayınca... ama ne yani ben çocuklarından,eşinden daha mı çok sevdim? Tabi kiii hayırrrrrr
Eşimin kendıni nasıl sıktıgını içinde ki fırtınaları gördükce daha cok ağlamıştım.
herkesin acısını yaşama şekli farklıdır.
Bence kimseyi kafana takma, aglasan bak bak evden ayrıldı halaa aglıyor diye dedikodu yaparlardı.
benimde kızdığım şey bu iki yüzlülük.Kuzenim gencecik yaşta vefat etti. Baba tarafı başka memleketliydi. Onların tarafı, birileri geldiğinde cenaze evine yalandan ağıt yakardi. Millet gidince muhabbet dedikodu gırla.
Bense üzüntüden ve için için ağlamaktan 12 kg vermiştim.
İnsanların riyakarliklarindan migren bulanmisti.
rol yapamam işte ben böyle.illaki sevilir evet çektim çok ama vefat etmiş biri arkasından konuşmak olmaz ona rağmen gerçekten çokta üzüldüm.Şimdi 8 sene birarada olduğunuz eşinizin annesi vefat ediyor.
Bizim toplumda genelde ne kadar ağlayıp sızlarsan dizlerini döversen iyisindir ya,
Dolayısıyla yadırgıyorlar, yahu bu gelin hiç mi sevmedi kvyi bu kadar mı duygusuz hissiz diye.
Genel bir ruh hali ile yadırgıyorlar ama bunu tapmayacak olan var mıdır bilemedim.
daha neler artıkbende babamla çok kavga ederdim
babam öldüğünde ağlayacakmıyım diye bakmaya gelenler olmuş ,
manyak bu millet yaaa,
başınız sağolsun.herkes yaşadığını bilir sizde aldırmayın.Yıllar önce eşimi kanserden kaybettim, bu süreç içinde her şeyle tek başıma mücadele ettim ameliyat kemo radyo terapi her şey.Üstelikte yaşadığım şehirden başka bir şehre taşınmak zorunda kalarak.Eşimin son beş günü korkunçtu.Doktorlar ölecek artık diyorlardı, kendi kendime bir umudu değil ölümü beklediğimi düşündükçe çıldırma noktasına geliyordum.öldüğü gün acımı yaşamam ağlayıp dövünmem gerekirken, cenaze arabasını bulmak yasal işlemleri halletmek zorunda kaldım.Her zamanki gibi yapayalnızdım, olması gereken benim acımı yaşıyor bir yakınımın da bu işleri hallediyor olmasıydı ama öyle olmadı, bu beş günlük zamanda insan olmaktan çıktım, tanınmaz hale geldim, görenlerin yüzlerindeki dehşeti görebiliyordum, neyse eşimi cenazesini memlekete götürdüm bir başıma.Hala aklımda o cenaze arabasında şoföre arkadan ses geliyor deyip defalarca umutla bakmam ve şoförün acıyarak yok öyle bir şey deyişi.Ama sonrasında aynı gün patavatsız kuzenim bana ne dedi biliyor musunuz? Sen hazırlamışsın herhalde kendini ağlamıyorsun da dedi.Hala unutmuyorum o söylediğini.İnsanlar sizin ne çektiğinizi ne düşündüğünüzü bilmezler yargılamak en kolayı.Sıkmayın canınızı nasıl istiyorlarsa öyle düşünsünler.
neden ben mezara yollayaımki.en başından beri benim vicdanım rahat dedim sizin gibi vicdanı olmayanlar için dicek bişeyim yok.Kadini mezera yollamisin bizdende vicdanini rahatlatmamizi bekliyosun galiba
teşekkür ederim düşünceleriniz için.biride yazmış ben göndermişim mezara töbe estf.yasmin1985 hiç kafanıza takmayın insanlar hep konuşur. Hastanede kaldığı süre boyunca üzerinize düşeni yapmışsınız zaten.
Benim kv ölse ağlamam çünkü sevmiyorum sevenleri ağlasın. Kimsenin ne dediği de umrumda olmaz gerçekten. Herkes kendi yaşadığını bilir. Beni Allah biliyor kafasına erdikten sonra boş insanların boş konuşmaları insanı hiç etkilemiyor.
daha neler artık
ben elimden geleni yaptrdım evimde 7 ne kadar olsun yine olsa yine yaparım en önemlisi eşime saygımdan yaparım zaten.uzun vadede kayınvaldenizi iyi yadetmeniz ve her yıl hayrına yaptıracağınız ikramlar karşı tarafı utandıracaktır şayet kafaya taktırysanız ama ben umursamayın be yapıyorsanız Allah rızası ve eşinize sevginizden yaptıysanız el alemi boş verin. el işte yabancı nihayetinde. ama birinci derecede ki aile büyükleri ve akrabalala ilişkinizi kesmeyin derim ama sözle ve hareketle zarar veriyorlarsa uzak durun yuvanızın selameti kafa rahatlığınız için.
ne denir bilemedimbirde ağızlarıyla söylüyorlar , bunun için geldik diye ,
ki hayatımda ilk defa bayıldım babam evden çıkarken ,
gördük gördük çok kötü oldun diyorlar yaaa![]()
çok şükür çok rahatımBir suclu ariyorlar kendilerine göre ... herkes kendi vicdaniyla hesaplassin! Seninki rahatsa, bosverrr
herkes yaşadığını bilir haklısınız.bende kaynanam ölse ağlamam hem de hiç haketmiyor çünkü .![]()
öyle diyememde ben o kadar kiloyu boşuna mı verdim diyebilirdim bazen aklım duruyor benimdeSakinlestiricilerle zor ayakta duruyorum .2 tane vurdular gözyasim akmiyo deseydiniz .
Yazdiklarimi da silmisim .Iyimi .
bencede doğru söylüyorsunuz.8 yıl beraber yaşadım k.valdemle ayda yıl bir ararlardı bayramlarda bile gelmezleridi.o kadar uzun süre hastanede yattı ben koştum tabikide koşucaktım eşim için vicdanım için.ama gelin görünki ağlamaktan öldüler ne için niye iki yüzlülükten başka bişey değil.Ağlamak keşke gerçekten tüm duyguların samimiyetini gösterebilseydi zira zor bir eylem değil. Annemin ananesi vefat etti kadına hiç kimse sahip çıkmadı senelerce gelini baktı bir sürü çocuğu olmasına rağmen ne bir su aş veren olmadı kadın ölünce herkes gelini suçladı sebebi vicdan rahatlatmak. Bu yüzden sana olan davranışlarının sebebi kendi vicdanları susmadığı için kurban arayışı.