- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi birparcaatom
Erkek anaları hep böyle. Çok üstüne düşme .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittim. Annesi benimle hiç ilgilenmedi sanki yokmuşum gibi kendi aralarında sohbet filan ettiler çok üzüldüm kendimi önemsiz hissettim.
Iki taraf da ilk kez arkadaşını tanıştırıyor ailesiyle. Benimkiler çok sevinçliydi ve çok ilgilendiler bütün gün onunla sohbet ettiler. Hâlâ da x napiyor selam soyle vs. Ilgilenirler. Ama onlar öyle yapmadı biraz bozuldum.
Özellikle sordum annen baban ne düşünmüş hakkımda diye. Konuşmadık bu konuda dedi. Nasıl konuşulmaz? Hayatında ilk kez oğlun eve kız arkadaşını getiriyor 1 sene içinde evlilik planı yapıyoruz ve yorum yapmıyorsun. Hiç hevesleri yok.
Çok mu takıyorum? Bir şey söyleyin.
Aile paşa soyundan mı geliyormuş? Veya ingiliz kraliyet ailesinin dünürlük nişanına mı sahipler? Yakalarını kontrol etseydin.
İki seçenek var:
Ailede benim “hanzade-beyzade sendromu” olarak adlandırdığım (patent üzerinde çalışıyorum) elim hastalık olabilir. Semptomları: kendini herkesten üstün görme, aileye kimseyi yakıştıramama ve kaf dağında ikamet etme.
Diğer seçenek basitçe seni beğenmemiş olmaları. Buna ben pek ihtimal vermiyorum. Belli ki düzgün ve yetişmiş bi kızsın. İlk ihtimal ağır basıyor.
Niye böyleler ama ya vallahi isyan eder oldum eşim yakışıklı boylu poslu adam hani baktırır kendine ama ben öyle çok da aman aman güzel değilim açıkçası çok şirin olduğum soylenirNe mi oluyor? Gelin adaylarını prens oğluşlarına beğenmiyorlar da ondan...Daha yeni bir düğündeydim, kv görümce resmen baltalamaya çalıştı, niye diyorum oğluma göre çirkin diyor, yahi sevmişler birbirlerini? Oğlu sanki best model of the World. Tamam iyi hoş da kız da güzeldi kendi çapında yani.
Kendiniz söylemişsiniz işte nedenini. Oğullarından çok daha iyiyim demişsiniz. Fiziki olarak fark var demişsiniz. Kayınvalide adayı Kıskanmış olabilirNeden sevmediklerini de anlamadım ki. Meslek olarak, kariyer olarak oğullarından çok daha iyiyim. Fiziki olarak da aramızda epey fark var dışarıdan bakan bir insan icin (ben onun önce kalbini sevdim).
Kendimde kabahat bulamıyorum. Konuşmamı sevmediler desen 2 kelime konuşmadık bile. Çok üzgünüm.
kv adayının aklında başka bir kız vardır ondan olabilirNeden sevmediklerini de anlamadım ki. Meslek olarak, kariyer olarak oğullarından çok daha iyiyim. Fiziki olarak da aramızda epey fark var dışarıdan bakan bir insan icin (ben onun önce kalbini sevdim).
Kendimde kabahat bulamıyorum. Konuşmamı sevmediler desen 2 kelime konuşmadık bile. Çok üzgünüm.
Ben 25, erkek arkadaşım 32Yaşlar kaç?
Acaba erken görüp oğlunun evlenmesini mi istemiyor?
Ben 25, erkek arkadaşım 32
Kaynananın gönlünde yatan başka bir gelin var besbelliErkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittim. Annesi benimle hiç ilgilenmedi sanki yokmuşum gibi kendi aralarında sohbet filan ettiler çok üzüldüm kendimi önemsiz hissettim.
Iki taraf da ilk kez arkadaşını tanıştırıyor ailesiyle. Benimkiler çok sevinçliydi ve çok ilgilendiler bütün gün onunla sohbet ettiler. Hâlâ da x napiyor selam soyle vs. Ilgilenirler. Ama onlar öyle yapmadı biraz bozuldum.
Özellikle sordum annen baban ne düşünmüş hakkımda diye. Konuşmadık bu konuda dedi. Nasıl konuşulmaz? Hayatında ilk kez oğlun eve kız arkadaşını getiriyor 1 sene içinde evlilik planı yapıyoruz ve yorum yapmıyorsun. Hiç hevesleri yok.
Çok mu takıyorum? Bir şey söyleyin.