• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

K.valide adayı beni takmadı

Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittim. Annesi benimle hiç ilgilenmedi sanki yokmuşum gibi kendi aralarında sohbet filan ettiler çok üzüldüm kendimi önemsiz hissettim.
Iki taraf da ilk kez arkadaşını tanıştırıyor ailesiyle. Benimkiler çok sevinçliydi ve çok ilgilendiler bütün gün onunla sohbet ettiler. Hâlâ da x napiyor selam soyle vs. Ilgilenirler. Ama onlar öyle yapmadı biraz bozuldum.
Özellikle sordum annen baban ne düşünmüş hakkımda diye. Konuşmadık bu konuda dedi. Nasıl konuşulmaz? Hayatında ilk kez oğlun eve kız arkadaşını getiriyor 1 sene içinde evlilik planı yapıyoruz ve yorum yapmıyorsun. Hiç hevesleri yok.

Çok mu takıyorum? Bir şey söyleyin.

İşte aynen bu "hevesleri yok"
Eğer beğenmeme gibi bir durum yoksa tek açıklaması bu.

Ben de kayınvalide ile tanışmaya gitmiştim evine.
Evlerine giden ilk kız arkadaştım.
Pasta börek hazırlamış,mesafeli ama biraz konuşkandı yine de.
Sonrasında sordum "annen ne dedi" diye.
Konuşmadısöylememiş,sadece güzel olduğumu söylemiş,zayıfmış demiş.
Aynen siz gibi itiraz ettim,bozuldum,bozardım resmen.Daha farklı şeyler bekledim...
Ama sevdiceğim annesinin olumsuz olmadığını,sadece konuşkan olmadığını söyledi.
İkna etti beni bir şekilde.
Sevgilim sormamış,o da söylememiş,ilişkileri bozuktu zaten.
Zamanla valideyi tanıdıkça anladım.
Soğuk bir kadın,hayata karşı soğuk,HEVESSİZ,mutsuz bir kişilik.

Beni çok beğenir,dış görünüşümü,giyimimi,huylarımı,"aradığım gelin" demiş her yerde hatta.
Yani o gün yorum yapmaması bişey ifade etmiyor şimdi.
Sever beni...

Sizinki de böyle olabilir.
Canınızı sıkmayın.
Olumsuz değil hevessizdir belki.
Olumsuzsa canınız sıkılacaktır ama eş adayınız devreyr girer burada da.

Aile paşa soyundan mı geliyormuş? Veya ingiliz kraliyet ailesinin dünürlük nişanına mı sahipler? Yakalarını kontrol etseydin.

İki seçenek var:
Ailede benim “hanzade-beyzade sendromu” olarak adlandırdığım (patent üzerinde çalışıyorum) elim hastalık olabilir. Semptomları: kendini herkesten üstün görme, aileye kimseyi yakıştıramama ve kaf dağında ikamet etme.

Diğer seçenek basitçe seni beğenmemiş olmaları. Buna ben pek ihtimal vermiyorum. Belli ki düzgün ve yetişmiş bi kızsın. İlk ihtimal ağır basıyor.

Bir ihtimal daha var . Bazi aileler kizlarin öyle (ortada nisan felan söz konusu degil) "sevgili/kiz arkadasi" olarak evlerine gelmelerinden hoslanmaz. "Bizim evimize böyle gelen,baskasinin evinede böyle girer"-kafasi yani. 0-1 basliyor o zaman. Yani kizi "basit" görmüs olabilirler. Benim sahsi düsüncem degil bunu belirtiyim. Ama böyle düsünen var.

Benimki kapiya karsilamaya bile cikmamisti gorumcem cikmisti kapiya kv odada oturuyrdu acayip sinir olmustum ya ilk defa gelmisim insan bi hoşlamazmi yanlıs anlamasnlar diye tek degl kuzenimle gitmistim ama sonradan sevdi her hafta arardi suan yatarak geciyor hamileligm kv bakiyor Allah razi olsun

Ne mi oluyor? Gelin adaylarını prens oğluşlarına beğenmiyorlar da ondan...Daha yeni bir düğündeydim, kv görümce resmen baltalamaya çalıştı, niye diyorum oğluma göre çirkin diyor, yahi sevmişler birbirlerini? Oğlu sanki best model of the World. Tamam iyi hoş da kız da güzeldi kendi çapında yani.
Niye böyleler ama ya vallahi isyan eder oldum eşim yakışıklı boylu poslu adam hani baktırır kendine ama ben öyle çok da aman aman güzel değilim açıkçası çok şirin olduğum soylenir :KK48:eee illa ki benimde çok güzel olmam mi lazım kafa yapımız uydu evlendik ne bu kendi oğlunu beğenmişlik karşı tarafı aşağılama çabası gerçekten nefret eder oldum böyle tiplerden Not = Çok şükür bana böyle davranan olmadi hoş olaydı da ağızlarını yırtardım :KK3:

Neden sevmediklerini de anlamadım ki. Meslek olarak, kariyer olarak oğullarından çok daha iyiyim. Fiziki olarak da aramızda epey fark var dışarıdan bakan bir insan icin (ben onun önce kalbini sevdim).
Kendimde kabahat bulamıyorum. Konuşmamı sevmediler desen 2 kelime konuşmadık bile. Çok üzgünüm.
Kendiniz söylemişsiniz işte nedenini. Oğullarından çok daha iyiyim demişsiniz. Fiziki olarak fark var demişsiniz. Kayınvalide adayı Kıskanmış olabilir :63:

Neden sevmediklerini de anlamadım ki. Meslek olarak, kariyer olarak oğullarından çok daha iyiyim. Fiziki olarak da aramızda epey fark var dışarıdan bakan bir insan icin (ben onun önce kalbini sevdim).
Kendimde kabahat bulamıyorum. Konuşmamı sevmediler desen 2 kelime konuşmadık bile. Çok üzgünüm.
kv adayının aklında başka bir kız vardır ondan olabilir

geri durun biraz soğuk uzak olun sevgilinize
evlilik için acele etmeyin derim.

bence bu görüşmeyi olumlu bulmadılar ve kesin olumsuz konuştular onun için erkek arkadaşın konuşmadık dedi.
onun seni sevmesine gerek yok önemli olan bu saatten sonra erkek arkadaşının tutumu..

bence, ya oğlunu geç evlendirmek istiyor, ya aklında başka bir kız var, ya sizi beğenmedi, ya memleketiniz sorun olabilir, yada insanlıktan nasibini almamıştır. Benim oğlumda 1 defa kız arkadaşıyla tanıştırdı, daha ben mutfakta ikram hazırlarken geldi yanıma sordu "kız arkadaşımı nasıl buldun anne diye" :)

Yaşlar kaç?
Acaba erken görüp oğlunun evlenmesini mi istemiyor?

Konuşmuşlardır aksi mümkün . Zaten sizi yorum yapmak için çağırdılar. Ya beğenmedi ya da kafasında başka kız var belli. Olmadı size üstünlük sağlamaya çalışıyor. Ne olursa olsun evine gelen dilenci olsa böyle somurtup oturmaz. Bir kere büyük nezaketsizlik.

Konu sahibi yanlış anlama seni beğenmemişler dediğimizde konunun senin begenilmiyecek bir kız olman ile hiç alakası yok.Baska bir aile büyük olasılıkla seni el üstünde tutar.Ama sağlıksız düşünen bir kişinin ne istediği de belli olmuyor bazen. Senin zorla onların ailesine girmeye çalışmakla da suclayabilir,oğlunu elinden alacagini da sanabilir.Davranislarindan sana karşı iyi niyetli olmadığı ortada.Buna göre hareket etmeni ,kararlarıni buna göre almanı oneririm

Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittim. Annesi benimle hiç ilgilenmedi sanki yokmuşum gibi kendi aralarında sohbet filan ettiler çok üzüldüm kendimi önemsiz hissettim.
Iki taraf da ilk kez arkadaşını tanıştırıyor ailesiyle. Benimkiler çok sevinçliydi ve çok ilgilendiler bütün gün onunla sohbet ettiler. Hâlâ da x napiyor selam soyle vs. Ilgilenirler. Ama onlar öyle yapmadı biraz bozuldum.
Özellikle sordum annen baban ne düşünmüş hakkımda diye. Konuşmadık bu konuda dedi. Nasıl konuşulmaz? Hayatında ilk kez oğlun eve kız arkadaşını getiriyor 1 sene içinde evlilik planı yapıyoruz ve yorum yapmıyorsun. Hiç hevesleri yok.

Çok mu takıyorum? Bir şey söyleyin.
Kaynananın gönlünde yatan başka bir gelin var besbelli

Bence aileniz olmadan bir daha karşı tarafla görüşmeyin. Belli ki sizden hoşlanmamış. Siz de boşverin. Kendi yolunuza bakın. Ailelerle hep bir arada görüşür, tanışırsınız.
Size en azından misafir olduğunuz için sıcaklık göstermeliydi. Kendi saygısızlığı.

Back
X