• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

K.valide adayı beni takmadı

Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittim. Annesi benimle hiç ilgilenmedi sanki yokmuşum gibi kendi aralarında sohbet filan ettiler çok üzüldüm kendimi önemsiz hissettim.
Iki taraf da ilk kez arkadaşını tanıştırıyor ailesiyle. Benimkiler çok sevinçliydi ve çok ilgilendiler bütün gün onunla sohbet ettiler. Hâlâ da x napiyor selam soyle vs. Ilgilenirler. Ama onlar öyle yapmadı biraz bozuldum.
Özellikle sordum annen baban ne düşünmüş hakkımda diye. Konuşmadık bu konuda dedi. Nasıl konuşulmaz? Hayatında ilk kez oğlun eve kız arkadaşını getiriyor 1 sene içinde evlilik planı yapıyoruz ve yorum yapmıyorsun. Hiç hevesleri yok.

Çok mu takıyorum? Bir şey söyleyin.
geçmiş olsun gelecek göremedim.Zorlarsanız mutsuz olursunuz.

Niye böyleler ama ya vallahi isyan eder oldum eşim yakışıklı boylu poslu adam hani baktırır kendine ama ben öyle çok da aman aman güzel değilim açıkçası çok şirin olduğum soylenir :KK48:eee illa ki benimde çok güzel olmam mi lazım kafa yapımız uydu evlendik ne bu kendi oğlunu beğenmişlik karşı tarafı aşağılama çabası gerçekten nefret eder oldum böyle tiplerden Not = Çok şükür bana böyle davranan olmadi hoş olaydı da ağızlarını yırtardım :KK3:

Oğlu yakışıklı olmayanlarda da var bu sendrom. Bir arkadaş yazmıştı, bunlar kimseyi beğenmeyengillerden. Beni de kv ilk duymuş arkadaşını yollamış müşteri diye "git bak bakalım oğluma layık mı" diye. Oğlu da benden 13 yaş büyük 30+ yaşlarında, aşırı yakışıklı değil uzun boylu ve sevimli bir adam. (Gömdüm kocamı yalnız :D ) Tabi beni görünce hemen atladı sonra.... (Burda da kendimi övmüş oldum ama neyse )...

Kv adayinin yaptigi cok cok ayip.Evimize sevmedigimiz bi komsu da gelse dedikoducu bi akrabada gelse evde ne varsa hemen yapilir gelen misafirle ilgilenilir.Benim annem soguk bi kadindir dedikodu sevmez ama sohbet eder.Sen ki oglunun sevgilisisin ya hoslanmasa bile muhabbet etmesi lazimdi.Sevgilinde de hata var niye muhabbete seni dahil etmiyor annesiyle karislikli konusuyorlar sana da sanki evdeki vazo gibi davraniyorlar.Benim ailem sevgilimle hic konusmasalar cok bozulurum surekli onla ilgilenirim kendini kotu hissetmesin diye.Atiyorum kadin seni hic begenmedi ona ragmen insan konusur.Cok gorgusuzmus.Sevgilinde yalan soylemis.Ben senin yerinde olsam yirmi dakika otururum baktim kimse beni umursamiyor isim cikti der kalkarim.Hem sen her konuda ustunmussun sana deger veren insanlarla hayatini birlestir.

Daha evlenmeden kıskançlık triplerine girmiş kv adayıniz...stareteji bence..önemsememe stratejisi..

Evet katılıyorum bencede önemsememe stratejisi uyguluyor... Ama hiç hoş birşey değil... İlk defa görüşüyorlar sonuçta...

Belki daha önceden diğer kız arkadaşlarını da tanıştırmıştır, belki bu yüzden nasılsa ciddi bir ilişki değildir gözüyle mi baktı acaba ?

Neden sevmediklerini de anlamadım ki. Meslek olarak, kariyer olarak oğullarından çok daha iyiyim. Fiziki olarak da aramızda epey fark var dışarıdan bakan bir insan icin (ben onun önce kalbini sevdim).
Kendimde kabahat bulamıyorum. Konuşmamı sevmediler desen 2 kelime konuşmadık bile. Çok üzgünüm.
kendini beğenmiş olduğunuzu anlamışlardır belli ki , o yüzden hoşlanmamışlar

Sizi beğenmemişler ve diyeceğim tek şey, evlenirken sadece çiftler değil ailelerde evleniyor aman dikkat!

Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittim. Annesi benimle hiç ilgilenmedi sanki yokmuşum gibi kendi aralarında sohbet filan ettiler çok üzüldüm kendimi önemsiz hissettim.
Iki taraf da ilk kez arkadaşını tanıştırıyor ailesiyle. Benimkiler çok sevinçliydi ve çok ilgilendiler bütün gün onunla sohbet ettiler. Hâlâ da x napiyor selam soyle vs. Ilgilenirler. Ama onlar öyle yapmadı biraz bozuldum.
Özellikle sordum annen baban ne düşünmüş hakkımda diye. Konuşmadık bu konuda dedi. Nasıl konuşulmaz? Hayatında ilk kez oğlun eve kız arkadaşını getiriyor 1 sene içinde evlilik planı yapıyoruz ve yorum yapmıyorsun. Hiç hevesleri yok.

mesafe koymuş aklı sıra sana , bazı insanlar böyledir. Çok fazla takılmışsın bence. Sevmemiş de olabilir, sevmezse sevmesin saygı duyun birbirinize yeter. Bu sebeple de erkek arkadaşınla kavga etme bence... Size yazık olur. Sen onlara iyi davran ki yaptıklarından utansınlar .. :63:

Baştan tanışmak istememişler gibi. Sevmemek için biraz muhabbet etmek lazım çünkü o da yok diyorsunuz.
Bir sebepten evliliğe veya size sıcak bakmıyorlar belli ki.

Benimde kayinvalidemle ilk görüşmem benzer olmustu, dışarıdaki bir programlarına bende dahil olmustum direk görüşme degildi yani.
Uzulmustum sonradan beni begenmedi diye;evlendikten sonra öğrendim ki baska bi kız begeniyormus aslında ogluna.bir arkadasinin kızını.
Neyse eşimin öyle bi düşüncesi yoktu tabi. Biz evlendik ama ilk görüşmenin öyle geçmesinden midir nedir ben hala ısınamam kv me. Hiç tartışmamız yüzgöz olmuşlugumuz yoktur ama aramızda da bi mesafe vardır hep.
Eger kv adayınız benimki gibi olupta müdahale etmezse ogluna ayrılmayı falan düşünmeyin ilerde alışırsınız birbirinize mecburen.

İlk kez getirmiş olduğunu bilemezsin
Bir kısım erkekler ilkimsin naraları atar çünkü.
Devamlı eve kız getiren biriyse önemsememişlerdir
Veya hoşlanmamışlardır

Genel olarak oğlan anaları da sanıyor ki dünya da bir tek onun oğlu var bulunmaz hint kumaşı bana sanki . Gelin adayı kim ki zaten taştan çıkmış sanki onun ailesi yok onu sevenler yok . Bi havalar bi havalar ay sanki bana altın kaplamalar . .

Sen görüşmeye gitmeyecektin. Madem ciddi şeyler düşünüyorsunuz ailesi gelecekti size görüşecektiniz orda tanışılacaktı. Ben bu konularda eski kafayım üzgünüm.
Kızımın, sevgilisinin ailesine tanışmaya gitmesini istemem, oğlumun da sevgilisini tanıştırmaya getirmesini istemem. Ciddi bir şey olacaksa biz gideceğiz tanışacağız. Aksi halde böyle dikkate alınmıyorsunuz işte.
Bir daha gitmeyin.

Sen görüşmeye gitmeyecektin. Madem ciddi şeyler düşünüyorsunuz ailesi gelecekti size görüşecektiniz orda tanışılacaktı. Ben bu konularda eski kafayım üzgünüm.
Kızımın, sevgilisinin ailesine tanışmaya gitmesini istemem, oğlumun da sevgilisini tanıştırmaya getirmesini istemem. Ciddi bir şey olacaksa biz gideceğiz tanışacağız. Aksi halde böyle dikkate alınmıyorsunuz işte.
Bir daha gitmeyin.

Annemde bizi böyle yetiştirdi ben de bu kafadayım o yüzden, gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum.
En doğrusu bu bana göre :)

En azından kv den için sonradan değişti demezsin:)
Bir de böyle düşün

Benimki ilk tanısmamızda inanılmaz sıcakkanlıydı
ben sevıncten havalara ucmustum
meğer içinden hep hesap kitap yapmıs, oğlum nasılsa bundan ayrılır idare edivereyim diye

biz evleneceğiz dediğimizde şoke oldu çünkü eşimle o iyi kadın aylarca konusmadı tavır aldı.

sen de bastan mesafeli ol, iki tarafa da birbirini böyle kabul etsin

Yanlış anlama ama ya seni oğullarına yakıştırmadılar yada sevmediler . Mümkün değil konuşulmaması illa mevzusu geçmiştir.

Birde ilk seni götürdüğünü nereden biliyorsun?

Annemde bizi böyle yetiştirdi ben de bu kafadayım o yüzden, gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum.
En doğrusu bu bana göre :)

Aynen Türk milleti %95 böyle zaten hala, ki çok modern görünenler bile bence böyle düşünüyor. Bizim adetlerimiz böyle çünkü kız ailesinden istenir, tek başına gitmek falso arkasında kimse yok falan diye düşünülür.

Benim ailem benim evime karışmıyor, rahatsız etmemek için gidip gelmiyor bile onda bile bana öksüz yetim misin dediler düşünün böyle saçma bir kafa yapısı var hemen ezelim hakir görelim.

Bence iş rengini belli eder zaten. Ailesi eğer sizi sevmediyse sizin evlilik fikri beyfendi tarafından bir askıya alınmaya çalışılır.

Aynen Türk milleti %95 böyle zaten hala, ki çok modern görünenler bile bence böyle düşünüyor. Bizim adetlerimiz böyle çünkü kız ailesinden istenir, tek başına gitmek falso arkasında kimse yok falan diye düşünülür.

Benim ailem benim evime karışmıyor, rahatsız etmemek için gidip gelmiyor bile onda bile bana öksüz yetim misin dediler düşünün böyle saçma bir kafa yapısı var hemen ezelim hakir görelim.
Evet çok modern aileler de bile bu kafa yapısını görüyorum ben de.
Senin durum daha farklı, yalnız mı yaşıyorsun ki öyle dediler ?

Back
X