yok yok değil. adetten değil aslında yaa. öle istedikleri için bence.Arnavut mu Eşinin ailesi
aman aman canım sakın öyle gidip alışırma falan kalmaya.birde evde tek durma diyorlarmış yani evde kalmaktan şikayetçi olsan gider kendi ailende kalırsın.evet bazılarında adet oluyor böyle seyler.bende bir anlam veremiyorum bu duruma.bende ilk evlendigimde kayın validem bana hep sabah gel aksam git diyordu.ilk bi kaç ay eşimi kırmamak adına gittim.sonra bakım bu hiç bitmesin istiyor.elimi ayagımı kestim sonra alıştı.eltim 2 yıl evliligi boyunca hergün gitmiş sabah kahvaltıyıda orda yapıyormuş akşam yemeginide.evine yatmaya geliyormuş bir.bunuda duydum ya iyice karar verdim gitmemeye.bastan dişini göstereceksin aferin sana.eşinde sana destek veriyosamerhaba arkadaşlar, daha önceden bi konu açmıştım, arada bende kalmak istiyorlar veya bizim onlara gitmemizi istiyor diye. ve ben daha geçtiğimiz pazar günü onlarla konustum bu konuyu. eşim yurtdşındaydı 3 haftadır. babası aradı beni gel bizde kal 1 hafta diye. yok hayır dedi. ben evimde rahatım dedim. telde bana bi bağırmalar, işte niye gelmiyon evde tek başına napıyon falan filan. neyse teli kapattık . dedim ki siz görürsünüz. eşimi aradım dedim ki. böle böle dediler. hafta sonu gelsinler bi konuyu açsınlar bende artık ağzımı açcam diye. yok etme falan dedi ama ben dururmuyum. neyse pazar günü geldiler. dedim nedir sizde ki bu kalma merakı. ben sizin gibisini, görmedim sürekli bir kalma isteği var sizde. sizin yüzünüzden eşimle 4 yıldır kavga ediyoruz dedim. Ben kalmak istemiyorum dedi. şu zamana kadar kaldıysam eşimi üzmemek için kaldım dedim. onlarda adetmiş .gidip kalmak veya gelinin onlarda kalması. aman amannn. o nası adet yuva yıkarlar valla. neyse ben çok rahatladımmm. stresten ve sinirden sedef olmuşum yaaa(
merhaba arkadaşlar, daha önceden bi konu açmıştım, arada bende kalmak istiyorlar veya bizim onlara gitmemizi istiyor diye. ve ben daha geçtiğimiz pazar günü onlarla konustum bu konuyu. eşim yurtdşındaydı 3 haftadır. babası aradı beni gel bizde kal 1 hafta diye. yok hayır dedi. ben evimde rahatım dedim. telde bana bi bağırmalar, işte niye gelmiyon evde tek başına napıyon falan filan. neyse teli kapattık . dedim ki siz görürsünüz. eşimi aradım dedim ki. böle böle dediler. hafta sonu gelsinler bi konuyu açsınlar bende artık ağzımı açcam diye. yok etme falan dedi ama ben dururmuyum. neyse pazar günü geldiler. dedim nedir sizde ki bu kalma merakı. ben sizin gibisini, görmedim sürekli bir kalma isteği var sizde. sizin yüzünüzden eşimle 4 yıldır kavga ediyoruz dedim. Ben kalmak istemiyorum dedi. şu zamana kadar kaldıysam eşimi üzmemek için kaldım dedim. onlarda adetmiş .gidip kalmak veya gelinin onlarda kalması. aman amannn. o nası adet yuva yıkarlar valla. neyse ben çok rahatladımmm. stresten ve sinirden sedef olmuşum yaaa(
bu kalma sorunu yüzünden eşimle tartışmamız oldu 2 gün önce
eşimin ailesi başka sehirde benim ailemde başka sehirde
eşim iş için başka bi şehire gitmişti geçen ay bende yalnız kalmayım diye
ailemin yanına gittim kaldım
kaynanam dururmu eşimi aramış artık neler yumurtladıysa önümüzdeki ay yine gidecek eşim
ozamanda onların yanında kalacakmışım 1 hafta
eşim normalde böle konularda bana bırakır kararı ama bu sefer cok ısrarcı onlarda kalmam için
bi sehirde olsa hepsi neyse ama 3 sehir arasında sıkısıp kaldım
ben kaynanamlara gitmek istemiyorum 1 hafta değil 1 sanıye tahammülüm yok
zateen gurbetteyim ailemi özlüyorum böyle fırsatlar olddumu ailemin yanına gitmek istiyorum
hem eşim olmayacak eşim yoksa yanımda kaynanamlarda benim ne işim olur
bunun altından kötü kokular alıyorum eşim normalde hiç ısrarcı değildir ama o ayrı
kaldığımız 1 hafta içinde anası olacak kadın kaç defa aramış
normalde hiç aramaz artık neler söylediyse
km. ce uzaklıkta oturuyorum benim nereye gitmem konusundaki kararlarıma karışıyor kadın
offfff offfff
ama ben bu işi halledecem altında kalmayacam
bir hafta uzun bir zaman gerçekten
annem rahatsızlanmış falan deyip birşeyler uydurabilirsin gitmemek için
ayy çok mu kötüyüm yaa
bu kalma sorunu yüzünden eşimle tartışmamız oldu 2 gün önce
eşimin ailesi başka sehirde benim ailemde başka sehirde
eşim iş için başka bi şehire gitmişti geçen ay bende yalnız kalmayım diye
ailemin yanına gittim kaldım
kaynanam dururmu eşimi aramış artık neler yumurtladıysa önümüzdeki ay yine gidecek eşim
ozamanda onların yanında kalacakmışım 1 hafta
eşim normalde böle konularda bana bırakır kararı ama bu sefer cok ısrarcı onlarda kalmam için
bi sehirde olsa hepsi neyse ama 3 sehir arasında sıkısıp kaldım
ben kaynanamlara gitmek istemiyorum 1 hafta değil 1 sanıye tahammülüm yok
zateen gurbetteyim ailemi özlüyorum böyle fırsatlar olddumu ailemin yanına gitmek istiyorum
hem eşim olmayacak eşim yoksa yanımda kaynanamlarda benim ne işim olur
bunun altından kötü kokular alıyorum eşim normalde hiç ısrarcı değildir ama o ayrı
kaldığımız 1 hafta içinde anası olacak kadın kaç defa aramış
normalde hiç aramaz artık neler söylediyse
km. ce uzaklıkta oturuyorum benim nereye gitmem konusundaki kararlarıma karışıyor kadın
offfff offfff
ama ben bu işi halledecem altında kalmayacam
ben kayınvalidemlerle farklı şehirdeyim eşim 10 günlüğüne yurt dışına gitmişti o zamanda hastaydım kayınvalidemler gelelim bakalım sana hemde yanlız kalma diye tutturdular hani bende gelecekler çalışıyorum bir yandan rahatsızım belki yemeği yaparlar evin işine yardımcı olurlar diye düşünüp heveslendim ama sonuç aynen söyle geldiklerinde haftasonuydu ben evimi temizledim bir güzel yemekler hazırladım iyi bir karşılama yaptığımı düşünüyorum. neyse gün pazartesi bizimkiler ilk gün kadiköy sefasına çıktılar akşam ben işden geldiğim saatte geldiler neyse dedim hadi ilk gün gezsinler.Gün salı bakirköy sefasına çıktılar gene benden sonra geldiler ben işden geldim yemek hazırladım vs yedik içtik.salı kafam atmaya başladı ya sabır cekiyorum.Gün çarşamba bizimkiler evde oturmaya karar vermişler ama sağolsunlar evde ellerini bişey sürmemişler bir balkonu yıkamışlar o da kayınpeder sigara içiyor maksatgün zaten salı yapmış olduğum yemeklerin kalanını yedik.Gün perşembe nereye gittiklerini bilmiyorum ama yine çıktılar akşam eve geldim onlar tabi yok ortalıkta bende acıktım yedim bişeyler zaten buzdolabı tamtakırdı yemekte yapmadım atıştırdım.Geldi bizimkiler sen yeseydin biz yedik dışarda dediler ya insan eve de bişey alır getirir.Bu kız ne yer ne içer rahatsız hiç umurlarında değil.Evet hanımlar gün cuma büyük gün eşimin geldiği gün bizimkiler et alıp oğulları için güveç hazırladılar yanına pilav :)ya benim kayınvalidem bulaşık makinemi bile boşaltmadı çatal kaşığı nereye koycağımı bilmiyorum diye.Hayır ben onlar geldiklerinde iş yapsınlar yemek yapsınlar demiyorum aslında ama kocama durmadan biz gelelim yanında olalım bakalım diyorlar benim annem evime gelip her şeyimi yapıyor A dan Z ye eşim benim annem gelsede yapar diyor ifrit oluyorum yapmaz ve yapmadı da işte. Benim kapım açık yine gelirler yine misafir ederim ama onu bunu yaparız yapacağız masallarıyla için değil.Eşimi çok sevdiğim ve eşimin annesi babası oldukları için.
bölesi adeti de yeni duydum :))kendi şeylerinden adet uyduruorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?