merhaba arkadaşlar, daha önceden bi konu açmıştım, arada bende kalmak istiyorlar veya bizim onlara gitmemizi istiyor diye. ve ben daha geçtiğimiz pazar günü onlarla konustum bu konuyu. eşim yurtdşındaydı 3 haftadır. babası aradı beni gel bizde kal 1 hafta diye. yok hayır dedi. ben evimde rahatım dedim. telde bana bi bağırmalar, işte niye gelmiyon evde tek başına napıyon falan filan. neyse teli kapattık . dedim ki siz görürsünüz. eşimi aradım dedim ki. böle böle dediler. hafta sonu gelsinler bi konuyu açsınlar bende artık ağzımı açcam diye. yok etme falan dedi ama ben dururmuyum. neyse pazar günü geldiler. dedim nedir sizde ki bu kalma merakı. ben sizin gibisini, görmedim sürekli bir kalma isteği var sizde. sizin yüzünüzden eşimle 4 yıldır kavga ediyoruz dedim. Ben kalmak istemiyorum dedi. şu zamana kadar kaldıysam eşimi üzmemek için kaldım dedim. onlarda adetmiş .gidip kalmak veya gelinin onlarda kalması. aman amannn. o nası adet yuva yıkarlar valla. neyse ben çok rahatladımmm. stresten ve sinirden sedef olmuşum yaaa
(