sanki istenmeyen gelinim eşimin ailesinden bir Allahın kulu gelmiyor ya.eşime de dedim biraz önce benim ailem sana böyle yapsa hoşuna gider mi dedim?
bana dediği "senin ailen bana ne yapıyor sanki "para mı verdiler".ben sanki onunkilerden para bekliyorum gelsin torunun sevsin arada arayıp "ölmediniz değil mi" desinler ama yapmıyorlar.şimdi de annemin derdi başından aşkın diyor.herkesin derdi var.kadının kocası sabah gidiyor gece yarısı geliyor 20 yaşındaki oğlu da bilgisayar başında tüm gün ona zararı yok. o kadar çok boş vakti var ki,hiç bir işi yok ya.nasıl burnunda tütmüyor torunu anlamıyorum.ben yeğenlerimi bile özlüyorum.
başka bir topiğe yazdığınız yorumu okudum...hep mesafeli olmayı seviyorsun vıcık vıcık olmayı sevmediğinizi yazmışsınız..birde çocukları olunca kayınvalideye baktırmasınıda yazmışsınız..
anlamıyorum ben bu gelinleri..evlenirler yanında kimseyi istemezler..çocukları olur kaynana ararlar...kaynananızın çocuklarını kaynanası bakabilir..muhtemelen birlikte oturuyorlardı..siz ise ayrısınız..yemek yada temizlik yapmasanız hesap soranınız yok..2 kişi 1 çocuğa pek ala bakabilirsiniz diye düşünüyorum...
kaynananızın size 2 saatlik gelmesinde bile misafir gibi davrandığını yazmışınız...mesafe böyle bişey canım..ne bekliyordun ki...