k.validemin işgüzarlığı

moonliqht

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
1.779
1.970
63
38
Merhaba hanımlar
K.validemle aramiz mesafelidir, ikimizde cok samimiyeti sevmeyiz,cizgilerimiz vardir. Bu c.tesi bize esimin akrabalari gelecek, dun aradilar haber verdiler. Ben de tamam dedim tabiki buyrun dedim. K.validem de gelecekti buarada. Buraya kadar sorun yok ama az evvel k.valide aradı, esimin teyzesi k.validemi aramis demiski biz haftasonu x'e (x esimin ismi olsun) gitmek istiyoruz kahvaltiya demis. Diger 1 teyzeyle beraber yani esimin 2 teyzesi 2 kizi ve 1 enistemiz. K.validemde beni aradi boyle boyle dedi teyzen diye, ben de dedimki sen c.tesi misafir gelecegini solemedin mi? Hayir dedi. Ben de dedimki kusura bakma c tesi 2 misafir ust uste agirlayamam. Ayrica pazarda arkadasim kahvaltiya gelecek biliyorsun dedim ( laf arasinda solemistim k.valideme pazar arkadasim kahvaltiya gelecek diye) k.validem ıkındı sıkıldı, napsak vs dedi. Benden pazar gununu iptal etmemi bekledi sanirim. Dedim anne baska zamana gelirler ben bu haftasonu uygun degilim dedim. O da iyi madem ben haber vereyim teyzelere dedi. Ben de dedim sen ararsin beni kimse aramadi zaten dedim.

Durumu anlatip icimi dokmek istedim cunku durum beni cok rahatsiz etti.

Aman boşver aldırma. Aklınca planının içine kendini dahil ederekten başka planlar yaptırtcaktı

Aman boşver aldırma. Aklınca planının içine kendini dahil ederekten başka planlar yaptırtcaktı

c.tesi gelecek misafirler icin onu da davet ettim. Gelecek zaten, kendi akrabalari oldugu icin ayirmadim cagirdim. Pazar gunu de arkadasim gelecek diye soylemistim dun kendisine. Yani birebir herseye vakif. Bana pazar gunku plani iptal ettirip kardeslerini kahvaltiya aldirmak istiyormus gibi geldi ve o yuzden sinir oldum sanirim

Belki hepsini bir arada çıkarmak istersin diye düşünmüştür. Hazırlamışken yiyecekleri filan, bir kerede çıksın diye.

Yalniz bir fark var, birileri kahvaltiya gelmek istiyor birisi aksam uzeri 5 cayina gelmek istedi. 1 gelen grup 5 kisi, 1 gelen grup 5 kisi. 10 kisi sadece misafirler esim k.valide k.peder ben toplam 14 kisi eder. 14 kisiyi birarada cikarmak ne kadar mantikli olabilirki?

burada kadının bir işgüzarlığı yok ki..gayet norml bir konuşpma yapmışsınız her ikinizde..hay allah ne yapsak lafını da senin annen de olsa aynı diyebilirdi. kadın da diretmemiş hayır olmaz gelecekler diye..
yada bir günde butun akrabaları alıp bir kerede yorulacaktın işi bitirecektin. bu da bir alternatif...
sorun bence senin sorun istemende :=)

yok ben soyledim guzel bur uslupla diyecegimi. Biraz duraksadi sanki hani anne ne demek ben arkadasimi arar iptal ederim teyzeler gelsinler dememi istedi sanirim. Ama hani beni uyuz eden sey kizkardesin zaten seni aramis beni kale almamis, sende planlari biliyorsun beni hic arama direk soyle kardesine. Durumlar belli zaten

Bence biraz sorun çıkarmak istiyo gibisiniz
Kadın onlara tamam gelin dememiş ki burda ne konular var
Çatkapı zorla misafir dayatıyo kvler
Kadın sormuş işte siz de açıklamasını yapmışsınız
Şansını denemek istemiş sonra da tamam diyip kapamış konuyu
Belki hoş değil bildiği halde sorması ama büyütcek bişey göremedim ben

Yok sorun etmek istemem degil ama sadece boyle biraz sinirlendim. Kimseye yansitmadan burda paylasmak istedim.

evde nişan yapanlar söz vs.. 15 den fazla kişi olur herkes alır tabağını oturur yer giderlerdi.
yada sayı bu kadar oluyor nasıl yaparım kv cigim diyip acaba onları başka zaman mı alsak yada sayılarını az tutup öyle mi gelseler diyebilirdiniz....
neyse ya sorun çözülmüş şu anda herkes mutlu.

İşte bazısı curcunayı seviyo
Diğer akrabalarla ben gidiyodum, aman 2 kardeşimle çocukları da gelse ne çıkar diye düşündü sanırım
Boşver o ev senin evin, müsait olup olmadığına sen karar ver hep
Emri vakiyi kabul etme
Alışkanlığa dönebilir, kayınvaliden tarafından

Tabiki oyle buyutecek bisey yok. Ben zaten ortaligi ayaga kaldirmadim ama kimseyle paylasmadigim icin buraya yazmak istedim. Cat kapi misafir getiren k.valideye ne diyim bilemedim :)

Yok sorun etmek istemem degil ama sadece boyle biraz sinirlendim. Kimseye yansitmadan burda paylasmak istedim.
sinirlenecek bir durum da değil... kandine bir kahve yap birde çikolata al ye..
acaba hamile misin ? regl in mi geliyor onu hesapla. bu zamanlarda aka karaya insan sinirlenebiliyor.

rahatsız olmakta haklısın ama kötü niyetle yapılmış bişey yok bence. herkes hata yapabilir.

sinirlenecek bir durum da değil... kandine bir kahve yap birde çikolata al ye..
acaba hamile misin ? regl in mi geliyor onu hesapla. bu zamanlarda aka karaya insan sinirlenebiliyor.

Reglim yaklasiyor olabilir :) ama bence cokda ah ne cici vs bir durum degil. Sonucta musait olunsa ya da yuz bulunsa yapilabilecek bir emrivaki var gibi duruyor

Bencede normal ben olsam aynı gün gelsinler derdim bi arada çıkartır keyfime bakardım. Tabi hasta degilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…