Bencede normal ben olsam aynı gün gelsinler derdim bi arada çıkartır keyfime bakardım. Tabi hasta degilsem
İşte bazısı curcunayı seviyo
Diğer akrabalarla ben gidiyodum, aman 2 kardeşimle çocukları da gelse ne çıkar diye düşündü sanırım
Boşver o ev senin evin, müsait olup olmadığına sen karar ver hep
Emri vakiyi kabul etme
Alışkanlığa dönebilir, kayınvaliden tarafından
Ben cok kisi agirlayamiyorum oyle bir problemim var. Cunku stres yapiyorumm onlar haric gelenler zaten 9 kisi olcak. Kargasada aklim karisiyor yetisemiyorum ve gelenlerde hep buyuk oldugu icin yetemiyorum hizmet ederken
hala abartıyorsun... kv nin başta mesafali olduğun yazmıştın. sence huyu böyle olan kadın bu olayı koza çevirip yüz bulur muydu?Reglim yaklasiyor olabilir :) ama bence cokda ah ne cici vs bir durum degil. Sonucta musait olunsa ya da yuz bulunsa yapilabilecek bir emrivaki var gibi duruyor
hala abartıyorsun... kv nin başta mesafali olduğun yazmıştın. sence huyu böyle olan kadın bu olayı koza çevirip yüz bulur muydu?
bak gel kv lerimizi 5 sn. değiştirelim. benimkini anlatayım sen düşün...
benim ki : tam tamina cehennem zebanisi huyundadır. yumuş davranırsın tepene biner, etmediğini bırakmaz. pistir, emreder emrettiğini yapmassanb küfür eder yalan söyler, tiğmsah gözyaşları döker yalandan aglar atar kendini hasta olur, ajitasyon, iftira, insanları sınıflandırır, hakir görür daha niceleri...
ister misin ?
yazımı tekrar okuyunca vallahi kendime üzüldüm...
şunu ekliyim yanlış anlaşılmasın : değişim huy olarak senin ki böyle olsaydıyı anlatmak içindi. sadece örnek.
KV niz size çok mu kötülük yapti? Tepkiniz aşırı daha yumuşak olabilir empati lutfen
Bunda kızacak bışı yok gelenler eşinin akrabası gelmek ısteyenlerde esının teyzesı yanı herkes akraba ve daha once aynı ortmda bulunmuş ınsanlar bır tasla ıkı kuş vurmuş olrdn zaten mısafırıne hazrlık yapacaktın onlrda gelseydı ekstradan bı ıkramlık daha yapardın olur bıterdı muhtemelen kv dende byle dusunmustur hem kardesıne gelmeyın falan demeye cekınmıştr belkı ama zaten sana srmadan bı cevap da vermedgıne greeee ortada kızacak bışı yok buluttan nem kapmayın
Kv tamam demiş başkaldırmamış.Güzel ifade etmişsiniz kendinizi.Merhaba hanımlar
K.validemle aramiz mesafelidir, ikimizde cok samimiyeti sevmeyiz,cizgilerimiz vardir. Bu c.tesi bize esimin akrabalari gelecek, dun aradilar haber verdiler. Ben de tamam dedim tabiki buyrun dedim. K.validem de gelecekti buarada. Buraya kadar sorun yok ama az evvel k.valide aradı, esimin teyzesi k.validemi aramis demiski biz haftasonu x'e (x esimin ismi olsun) gitmek istiyoruz kahvaltiya demis. Diger 1 teyzeyle beraber yani esimin 2 teyzesi 2 kizi ve 1 enistemiz. K.validemde beni aradi boyle boyle dedi teyzen diye, ben de dedimki sen c.tesi misafir gelecegini solemedin mi? Hayir dedi. Ben de dedimki kusura bakma c tesi 2 misafir ust uste agirlayamam. Ayrica pazarda arkadasim kahvaltiya gelecek biliyorsun dedim ( laf arasinda solemistim k.valideme pazar arkadasim kahvaltiya gelecek diye) k.validem ıkındı sıkıldı, napsak vs dedi. Benden pazar gununu iptal etmemi bekledi sanirim. Dedim anne baska zamana gelirler ben bu haftasonu uygun degilim dedim. O da iyi madem ben haber vereyim teyzelere dedi. Ben de dedim sen ararsin beni kimse aramadi zaten dedim.
Durumu anlatip icimi dokmek istedim cunku durum beni cok rahatsiz etti.
benim dikaktimi ceken sana gelmek isteyen misafir niye kv yi ariyorki. senin numaran yokmu onlarda?
bak her kv bir şekilde huyuszudr sapıtır abartır bilmem ne.. ama bu sana yapılan ve denilenler normal saçmalıklar. klasik beklenen kaynana huyları..Allahim kolaylik versin canimm :) benimki alttan laf sokar sakayla karisik :) ilk onceleri cok takardim uzulurdum laf sokunca. Sonralari amannnnn dedim niye uzuyorumki kendimi laf sokunca he he dedim gene bildigimi okudum. Benimkine yuz versen o da ister gelin ona yardim etsin vs vs. Ama ben anca evime yetiyorum. Bak mesela dün aksam esimle onlara gittik, vileda kovasi ve sopasi holde bir kenarda ici bos duruyordu. Dedim anne bu niye burda kaldiralim bunu. Bana dediki biri gorur alirda evi siler diye bekliyorum dedi gulerek :) ben de icimden yaw he he dedim gitttim salona oturdum :)
Ama bir fark var k.validem istiyorki onlar kahvaltiya gelsin, onlar gitsin diger misafirler gelsin.onu ima etti, ben de istemedim. Tabiki k.valideme kotu demiyorum ama insaniz ve bazen bozulabiliyoruz boyle seylere
bak her kv bir şekilde huyuszudr sapıtır abartır bilmem ne.. ama bu sana yapılan ve denilenler normal saçmalıklar. klasik beklenen kaynana huyları..
ben kv ile görüşmüyorum. benim için oyle biri yok. eşim gider gelir o kadar. eşim derse anama şu yemekten götüreyim paketler misin hayhay diyorum alıp gidiyor. 10 yıl oldu evlendik son 3 senem insan gibi geçti.
sagolsun cinnet geçirtti bana da kurtuldum kadından...
Numaram var tabiki. Teyzeleri kandilde bayramda ararim yani. Ama hani madem seni aradilar dimi moonlighte bi sorayim diyecegine ya sen cevabini ver ya da beni arattir ben soyleyeyim misafirim var diye. Ben dedim anne madem seni aradilar sen ara geri soyle dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?