k.validemin işgüzarlığı

M moonliqht sen tamamen haklısın işgüzarlık konusunda çnkü bencede bu işgüzarlıktr. Ee napsak ne dmk ya arkadaşın mı geleckti kızım k bakma tmm ben söylerm teyzenlere der normal bi insan. Ah ah nerdee bende bi gün bu yazdğm gbi kelimeler duyacam mı acaba kv den :)) boşver canım ya çünkü değişmiyolar naparsak yapalım.

Ki kendisine soylemistim carsamba gunu. C.tesi x teyzeler pazar gunude arkadasim gelecek bana diye. Hani bilmese eyvallah. Arar derki kizim bole bole aaa pazar arkadasinmi gelecekti. Ama evvelsi gun solemisim zaten ben sana gelecek diye. Cok vardir bole huylari isine gelmeyeni hic hatirlamaz. Misal annem ona dediki 1 hafta onceden moonlightin d.gunu var bizde geliriz pasta keseriz dedi. Neyse bu bikacgun sonra tutturdu ben yazliga gidicem esimde dediki anne hanimin d gunu var pasta keseriz o da dediki siz basbasa kesin pastayi. Neyse gitti, annemler geldi bana bende hazirlik yaptim yedik ictik (k.pederimi de cagirdim ayip olmasin diye o burdaydi) kendisi gece 12de geldi yazliktan. Diger gun bana bir tripler iste beni bekleyemediniz de, iste benim pasta hakkimi ayirdin mi da(ki pasta ayirdim o ayirmadim zannetmis verinde dumur oldu) dedim sana annemde boyle boyle dedi esimde dedi dedim. Aaa ben hatirlamiyorum dedi sonra bende yari saka yari gercek anne sen de kusura bakma ama isine geleni hatirliyor gelmeyeni hatirlamiyorsun dedim.

M moonliqht çok iyi demişsin :)) o işgüzarsa sende işgüzar ol zaten. İyi düşnmekten iyi davranmaktan anlamazşar çünkü. Amaç dikkat çekmek mi nedir çözemedim bende. Mecburen bu deveyi güdücez işte eşlerimiz için. Ben artık gülüyorm kv bu tarz hareketler yapınca artk komik geliyo. Anne şuraya gidicez ay ben ne bilim gelsem mi gelmesm mi illa nolur gel Allah için gel falan dicez :)) komikler valla :)

M moonliqht çok iyi demişsin :)) o işgüzarsa sende işgüzar ol zaten. İyi düşnmekten iyi davranmaktan anlamazşar çünkü. Amaç dikkat çekmek mi nedir çözemedim bende. Mecburen bu deveyi güdücez işte eşlerimiz için. Ben artık gülüyorm kv bu tarz hareketler yapınca artk komik geliyo. Anne şuraya gidicez ay ben ne bilim gelsem mi gelmesm mi illa nolur gel Allah için gel falan dicez :)) komikler valla :)

Baslarda cok uzulurdum bende. Ama sonra baktimki benden gidiyor o gene ayni havasinda. Hic takmamaya basladim, normalde her hafta anneme giderim haftada 1 kez, kalmam gun icinde gider gelirim. Her hafta ayni soru hayirdir biseymi oldu niye gidiyosun. Her hafta yok diyorum ama degismez hep ayni soru sorulacak :) kendi kizi sehir disindaya garibim istiyorki bende o araliklarla gideyim anneme

Eeeee sonuç? Dert edilecek ne var bunda? Kimse zorla gelmiyor, herkese cevabı verilmiş, planınız bozulmamış...

Eeeee sonuç? Dert edilecek ne var bunda? Kimse zorla gelmiyor, herkese cevabı verilmiş, planınız bozulmamış...

Siz de haklisiniz, ama bunlari dillendirmek de insani geriyor en nihayetinde. Az yuz bulunsa emrivakiye acik bir durum var ortada farkindaysaniz

madem öyle cumartesi teyzede gelseydı. zaten misafırın var bır kışı daha olsa ne olacaktı

Merhaba hanımlar
K.validemle aramiz mesafelidir, ikimizde cok samimiyeti sevmeyiz,cizgilerimiz vardir. Bu c.tesi bize esimin akrabalari gelecek, dun aradilar haber verdiler. Ben de tamam dedim tabiki buyrun dedim. K.validem de gelecekti buarada. Buraya kadar sorun yok ama az evvel k.valide aradı, esimin teyzesi k.validemi aramis demiski biz haftasonu x'e (x esimin ismi olsun) gitmek istiyoruz kahvaltiya demis. Diger 1 teyzeyle beraber yani esimin 2 teyzesi 2 kizi ve 1 enistemiz. K.validemde beni aradi boyle boyle dedi teyzen diye, ben de dedimki sen c.tesi misafir gelecegini solemedin mi? Hayir dedi. Ben de dedimki kusura bakma c tesi 2 misafir ust uste agirlayamam. Ayrica pazarda arkadasim kahvaltiya gelecek biliyorsun dedim ( laf arasinda solemistim k.valideme pazar arkadasim kahvaltiya gelecek diye) k.validem ıkındı sıkıldı, napsak vs dedi. Benden pazar gununu iptal etmemi bekledi sanirim. Dedim anne baska zamana gelirler ben bu haftasonu uygun degilim dedim. O da iyi madem ben haber vereyim teyzelere dedi. Ben de dedim sen ararsin beni kimse aramadi zaten dedim.

Durumu anlatip icimi dokmek istedim cunku durum beni cok rahatsiz etti.
en iyisini yapmışsın, takacak bişey yok bence

Siz de haklisiniz, ama bunlari dillendirmek de insani geriyor en nihayetinde. Az yuz bulunsa emrivakiye acik bir durum var ortada farkindaysaniz
Tamam işte siz o fırsatı onlara vermemişsiniz emrivaki yapamamışlar. Önemli olan geri savurabilmektir siz bunu yapmışsınız. Daha da kafaya takacak birşey yok rahat olun.

ne varkı bunda kahvaltı desıgın 10 saat sürmüyor. abartmayın

Himm siz ayni gunde hem kahvalti hem gun ici misafir agirlayabiliyorsaniz becerinize hayran kaldim. Kahvaltiya gelecek insanlari daha evvelde kahvaltiya almistim 12den once gelmeyen kisiler ve 2 saat en az kahvalti yapilsa kur kaldir saat oldu 3. O saatede digerleri gelecek eee ben ne zaman kime ne hazirlik yapicam? Evi ne ara toparlicam kahvalti edenler gidince. Sadece elestirmek icin elestiri yapmayin rica ederim. Empatiyi deneyin birde

Merhaba hanımlar
K.validemle aramiz mesafelidir, ikimizde cok samimiyeti sevmeyiz,cizgilerimiz vardir. Bu c.tesi bize esimin akrabalari gelecek, dun aradilar haber verdiler. Ben de tamam dedim tabiki buyrun dedim. K.validem de gelecekti buarada. Buraya kadar sorun yok ama az evvel k.valide aradı, esimin teyzesi k.validemi aramis demiski biz haftasonu x'e (x esimin ismi olsun) gitmek istiyoruz kahvaltiya demis. Diger 1 teyzeyle beraber yani esimin 2 teyzesi 2 kizi ve 1 enistemiz. K.validemde beni aradi boyle boyle dedi teyzen diye, ben de dedimki sen c.tesi misafir gelecegini solemedin mi? Hayir dedi. Ben de dedimki kusura bakma c tesi 2 misafir ust uste agirlayamam. Ayrica pazarda arkadasim kahvaltiya gelecek biliyorsun dedim ( laf arasinda solemistim k.valideme pazar arkadasim kahvaltiya gelecek diye) k.validem ıkındı sıkıldı, napsak vs dedi. Benden pazar gununu iptal etmemi bekledi sanirim. Dedim anne baska zamana gelirler ben bu haftasonu uygun degilim dedim. O da iyi madem ben haber vereyim teyzelere dedi. Ben de dedim sen ararsin beni kimse aramadi zaten dedim.

Durumu anlatip icimi dokmek istedim cunku durum beni cok rahatsiz etti.

Tamam iyi rahatlayında ,kadın sizi sık boğaz etmemiş zaten ,sizi arayıp size danışmış.
Sıkıntı yapmanıza gerek yok musait olduğunuz vakit bir ara onlarıda kabul edersiniz oldu ,bitti.

ben seni anlıyorum canım. kesinlikle haklısın. bile bile bazı şeyleri kabul ettirmeye çalışması seni kızdırmış. ama zaten gerekli cevabı vermişin bundan sonra aynı şekilde sana geleceğini sanmam

ben seni anlıyorum canım. kesinlikle haklısın. bile bile bazı şeyleri kabul ettirmeye çalışması seni kızdırmış. ama zaten gerekli cevabı vermişin bundan sonra aynı şekilde sana geleceğini sanmam

Evet canim. Insallah ayni sekilde bidaha gelmez. Rabbim huzurumuzu bozmasin

Back
X