M moonliqht sen tamamen haklısın işgüzarlık konusunda çnkü bencede bu işgüzarlıktr. Ee napsak ne dmk ya arkadaşın mı geleckti kızım k bakma tmm ben söylerm teyzenlere der normal bi insan. Ah ah nerdee bende bi gün bu yazdğm gbi kelimeler duyacam mı acaba kv den :)) boşver canım ya çünkü değişmiyolar naparsak yapalım.
Ki kendisine soylemistim carsamba gunu. C.tesi x teyzeler pazar gunude arkadasim gelecek bana diye. Hani bilmese eyvallah. Arar derki kizim bole bole aaa pazar arkadasinmi gelecekti. Ama evvelsi gun solemisim zaten ben sana gelecek diye. Cok vardir bole huylari isine gelmeyeni hic hatirlamaz. Misal annem ona dediki 1 hafta onceden moonlightin d.gunu var bizde geliriz pasta keseriz dedi. Neyse bu bikacgun sonra tutturdu ben yazliga gidicem esimde dediki anne hanimin d gunu var pasta keseriz o da dediki siz basbasa kesin pastayi. Neyse gitti, annemler geldi bana bende hazirlik yaptim yedik ictik (k.pederimi de cagirdim ayip olmasin diye o burdaydi) kendisi gece 12de geldi yazliktan. Diger gun bana bir tripler iste beni bekleyemediniz de, iste benim pasta hakkimi ayirdin mi da(ki pasta ayirdim o ayirmadim zannetmis verinde dumur oldu) dedim sana annemde boyle boyle dedi esimde dedi dedim. Aaa ben hatirlamiyorum dedi sonra bende yari saka yari gercek anne sen de kusura bakma ama isine geleni hatirliyor gelmeyeni hatirlamiyorsun dedim.