Ya düşünün şu anda hamileyim.Annem oğluşuma birşeyler yapıyor.Anlatıyorum.Ağzını yüzünü bi ayrı yapıyor.Çok basitmiş.Bilmem neymiş.Sen yapta görelim.Bir battaniye yaptı.Kırk gün anlattı.Annem yapıcak şimdi sürekli soruyor annen battaniye örneği buldu mu?Diyorum işte şöyle şöyle yapıcak.O ne be çok basit diyor kadın yaaaaa
one bee çok basit haaa ay çok güldüm allahda seni güldürsün
valla çok güldüm anlatılanları okuyunca...
aslında yaşarken insan gıcık oluyor, sinirden deliriyor, ama böyle okuyunca çok eğlenceli:) kayganaların laf sokmak için ne kadar saçmaladıklarını gördükçe çok güldüm...
ben de biraz anlatayım da siz de gülün:)
ilk evlendiğimizde, kayınvalidem ve kayınpederim evimize ilk defa yemeğe geldiler. kayınpederim masa örtüsü ne kadar güzelmiş dedi. kayınvalidem ne dese beğenirsiniz:)
tembel işi bunlar bunlar, leke tutmuyor bu örtüler...
tabii eşim ve ben sinirden renkten renge girdik. kayınpederim de gıcık oldu, masada soğuuuk rüzgarlar esti...
bir keresinde de yine bizdeyiz. börek yaptım ayıptır söylemesi. güzel de yaparım...
bu arada böreğin peynirini eşim almıştı. iyi bir marka almış. ben de genelde böreğe ucuz peynir kullanırım.
neyse, herkes böreği çok beğendi, nasıl yaptın ne kadar lezzetli, sırrı ne filan diye sordular...
kayınvalidem aynen yapıştırdı milletin ortasında:) peyniri çok kaliteliydi de ondan böyle olmuş tadı:)))
güler misin?ağlar mısın?
Kayınvalideniz çok büyük terbiyesizlik yapmış.İnsanın tahammül sınırlarını zorlar böyleleri.Benimki de annemin yaptığı yemekleri beğenmez oldu.Kayınpederim çok güzel yemek yapıyor annen dedi bir gün.O gün akşama kadar ara ara annen şunu yapabilir mi ki hep tuzsuz yapar yağsız yapar vs vs akşama kadar demediğini bırakmadı.Tesadüf bi hafta sonra annemlere gittik yemeğe hep birlikte her yemeğe bir kulp taktı.Herkesin içinde bu böyle mi yapılır buna bu kadar yağ mı konur dedi durdu.En sonunda dayanamadım koskoca kadına yemek dersi vermeye çalışmayalım kendi yaptıklarımıza da bakalım lütfen dedim sustu.Bazen dur demeli bunlara.
kızlar kayınvalidenizle olan anılarınıza çok güldüm gerçekten.Yaşanırken sinir bozucu olmakla birlikte biz gelin adayları için birbir nasihat değerinde aynı zamanda:18:
Bende bir tane anlatayım;
Nişanlandım 1 hafta filan geçti dedikki annemle erkek tarafını yemeğe alalım sesleri solukları çıkmıyor demesinler.Neyse yaptık ettik nişanlımda pilavı çok beğenmiş gülçin çok güzel olmuş.Elinize sağlık dedi.bende afiyet olsun biraz daha veriyim istersen dedim.
önce renkten renge giren kayınvalidemden tuhaf bir ses geldi arkasındansa;oğluşummmm ben sana ne pilavlar yaparım ama daha yeme oğlum ilk defa yemeğe geldiğimiz yer dokunur.
Ardından ikinci bomba Aydan hanım yemekleri siz yaptınız sanırım gülçin pek biliyor gibi gelmedi de bana.
Ardından ben; Ayy anneciğim yaptı ben pek bilmem haklısınız.Allahtan oğlunuz çok düşünceli. temizlik yemek sen uğraşma birini tutarız diyor dedim.
zavallı kadının gözleri yuvalarından fırlıycaktı.
kızlar kayınvalidenizle olan anılarınıza çok güldüm gerçekten.Yaşanırken sinir bozucu olmakla birlikte biz gelin adayları için birbir nasihat değerinde aynı zamanda:18:
Bende bir tane anlatayım;
Nişanlandım 1 hafta filan geçti dedikki annemle erkek tarafını yemeğe alalım sesleri solukları çıkmıyor demesinler.Neyse yaptık ettik nişanlımda pilavı çok beğenmiş gülçin çok güzel olmuş.Elinize sağlık dedi.bende afiyet olsun biraz daha veriyim istersen dedim.
önce renkten renge giren kayınvalidemden tuhaf bir ses geldi arkasındansa;oğluşummmm ben sana ne pilavlar yaparım ama daha yeme oğlum ilk defa yemeğe geldiğimiz yer dokunur.
Ardından ikinci bomba Aydan hanım yemekleri siz yaptınız sanırım gülçin pek biliyor gibi gelmedi de bana.
Ardından ben; Ayy anneciğim yaptı ben pek bilmem haklısınız.Allahtan oğlunuz çok düşünceli. temizlik yemek sen uğraşma birini tutarız diyor dedim.
zavallı kadının gözleri yuvalarından fırlıycaktı.
vallahi gülme krizine girdim:)))))))))
ne kadar mükemmel bir cevap:)))
iyi bari kadıncağız düşüp bayılmamış orada... hala gülüyorum:))))
çok güldüm buna.Ama daha erken tatlım evlenmeden düşman etme kadını kendine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?