• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Ka kalemlerini beenmiyorum diyenlere deneyin ok memnun kalacaksnz

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

ceylan83

boncuk gözlümmmmmm:))
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
5.324
12
156
Diğer
kızlar kaşların seyrek diyenlere kaş kalemi beğenmeyenlere çok iyi ve çok ucuz bi önerim var deneyin pişman olmayacaksınız

önce kaşlarınıza bildiğimiz makyaj pudranızdan biraz sürün nasıl yüzünüze sürüyosanız aynen o şekilde

sonra kaşlarınızın üzerinden bildiğimiz 2b resim kalemiyle geçin boyayın yani

hem doğal hemde akmayan bi kaş kalemi elde etmiş olacaksınızz

deneyenler isteyenler önceki ve sonraki hallerini foto yapıp paylaşabilirler

ha memnun kalırsanız bana da dua etmeyi unutmayın ama:))))

bi sürü arkadaş okumuş ama kimse denememiş galiba deneyen olursa yorumlarını bekliyorumm:))

mantıklıı cnmmm ama kaşımı boyamama gerek yok..ama gerekirse denerim cnm sgl faydalı bilgin için:)

ben de eskiden arada sırada bu şekilde boyardım ama pudra sürmeden, arkadaşlarım kopkoyu oluyor gitmiyo sana deyince bıraktım..

arkadaşlar boyarken çok bastırmadan boyarsanız hafif hafif doğal duracaktır

bikaç kez deneyin bence bastırınca nasıl oluyo hafif hafif sürünce nasıl duruyoo

paylaşımın için sağol ceylan83
merak ettim ama yapamadım ben ya bildiğimiz 2b resim kalemini bilemedim çünkü:sm_confused:
nası bişey o:sm_confused:

paylaşımın için sağol ceylan83
merak ettim ama yapamadım ben ya bildiğimiz 2b resim kalemini bilemedim çünkü:sm_confused:
nası bişey o:sm_confused:

karakalem resim çalışması yapılırken kullanılan kurşun kalem oluyo.. 2b uç renginin koyuluğunu ifade ediyo sanırımfisfisfis

denenebilir..ben ihtiyaç duymuyorum boyamaya ama ihtiyaç duyarsam aklımda bulunsun saol cnm

canım kırtasiyelerde resim kalemi diye faber castel 2b dersen verirler tatlımm

ben kaşımı kalemle boyamadan önce pudra sürüyorum çünkü pudrasız boyamak zor oluyo kaşları zedeleyebilir zorla boyama dolayısıyla

ama pudra kullanınca öle bi dert de kalmıyo şahsen kendi adıma

konuyu hortlatmak istemezdim ama kuaförümde deneyimleme imkanı buldum,kuaförüm kaşı aldıktan sonra hafifçe bir şeyle geçti üstünden kalemin markası ne diye sordum şok oldum çünkü konu sahibesinin de dediği gibi bildiğiniz resim kalemi,deneyin bence de

konuyu hortlatmak istemezdim ama kuaförümde deneyimleme imkanı buldum,kuaförüm kaşı aldıktan sonra hafifçe bir şeyle geçti üstünden kalemin markası ne diye sordum şok oldum çünkü konu sahibesinin de dediği gibi bildiğiniz resim kalemi,deneyin bence de
Aynen. Kuaförüm yapmıştı bana da.

Back
X