- Konu Sahibi EU2
Çok geçmiş olsun bu son olsun inşallah sağlıklı bebekleri kucağımıza almak nasip etsin Allahım.Canım çok zor şeyler yaşamışsın. Allah tekrarından korusun. Benim de bir kaybım var, 8 haftalıktı bebeğim. Çok zor, unutmak mümkün değil ama pes etmemek zorundayız. Bizim bebeklerimiz nazlı, ne yapalım bizim kaderimizde de bu varmış. Asla pes etme güzelim, inan bir gün kollarına alacaksın yavrunu. Yeter ki azmet ve bu uğurda çabalamaktan vazgeçme.
arkadaşlar hepimizin iyi kötü tüp bebek denemelerimiz var.ben iki kere yaptırdım ikisindede hamile kaldım biri 5haftalık biri 16 haftalıktan kaybettim çok yorulum keşke diyorum hamile kalmasamıydım onları kaybetmekten kalmamak dahamı iyiiydi diyorum şimdi tekrar yaptırmak cesaretim yok ikizlerimin öldügününe inanamıyorum normal dogum yaptım anneligin zorlugunu güzelligini tattım ama yoruldum ne yapcam bilmiyorum siz ne yapardınız
elifefecim benimde kayıbım var 8 haftalıktı.Bende senin gibi düşünmüştüm hamile kalmasamıydım bu kadar üzüntü yaşamazdım belki diye. Şimdi yine heyecanlıyım ikinci denememi yapıcam diye ama bu sefer hamile kalabilicem mi diye değil taşıyabilecekmiyim diye.Ama bu iş korkularla stresle yürümüyor malesef bir an evvel toparlanıp kendimizi hazır hissettiğimiz anda başlamak gerek.Peşini bırakmamak gerek. Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.