Ka kere tp Bebek denediniz, sonu ne oldu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım çok zor şeyler yaşamışsın. Allah tekrarından korusun. Benim de bir kaybım var, 8 haftalıktı bebeğim. Çok zor, unutmak mümkün değil ama pes etmemek zorundayız. Bizim bebeklerimiz nazlı, ne yapalım bizim kaderimizde de bu varmış. Asla pes etme güzelim, inan bir gün kollarına alacaksın yavrunu. Yeter ki azmet ve bu uğurda çabalamaktan vazgeçme.
Çok geçmiş olsun bu son olsun inşallah sağlıklı bebekleri kucağımıza almak nasip etsin Allahım.
arkadaşlar hepimizin iyi kötü tüp bebek denemelerimiz var.ben iki kere yaptırdım ikisindede hamile kaldım biri 5haftalık biri 16 haftalıktan kaybettim çok yorulum keşke diyorum hamile kalmasamıydım onları kaybetmekten kalmamak dahamı iyiiydi diyorum şimdi tekrar yaptırmak cesaretim yok ikizlerimin öldügününe inanamıyorum normal dogum yaptım anneligin zorlugunu güzelligini tattım ama yoruldum ne yapcam bilmiyorum siz ne yapardınız

elifefecim benimde kayıbım var 8 haftalıktı.Bende senin gibi düşünmüştüm hamile kalmasamıydım bu kadar üzüntü yaşamazdım belki diye. Şimdi yine heyecanlıyım ikinci denememi yapıcam diye ama bu sefer hamile kalabilicem mi diye değil taşıyabilecekmiyim diye.Ama bu iş korkularla stresle yürümüyor malesef bir an evvel toparlanıp kendimizi hazır hissettiğimiz anda başlamak gerek.Peşini bırakmamak gerek. Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

allahim bu yolda cok cekmis yada azda olsa cekmis butun arkadaslarima sen yardim et yarabbim
aamin

:emir_bebek:slm arkadaşlar,uzun bi süredir sizleri takip ediyordum ve nihayet aranıza katıldım.şu anda 2. tüp bebek denemem ve transferin 8. günündeyim.biraz kendi hikayemden bahsedeyim;

ilk tüp bebek denememi 2005 mayıs ayında yaptık eşimin sperm sayısı az ve morfolojisi bozuktu.ankarada yaptırdık 3 embriyodan 2 si tuttu. 1,5 aylıkken ikiz sendromu oldu ve 1 ay kanamam oldu,artık herşey düzelmişti kızım benimleydi 5. ayda bende kan pıhtılaşmasıyla beraber plesanta yetmezliği başladı 28 haftalık 400 g. doğdu,8 gün yogun bakımdan sonra annesini beklemek üzere cennete gitti.

ama yola devam tabii 2. yide ankarada yaptırdım ama hergün aspirin ve kan inceltici iğne vuruluyorm bi kaç gün sonra test günüm allahtan herşeyin hayırlısı,hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

:emir_bebek:slm arkadaşlar,uzun bi süredir sizleri takip ediyordum ve nihayet aranıza katıldım.şu anda 2. tüp bebek denemem ve transferin 8. günündeyim.biraz kendi hikayemden bahsedeyim;

ilk tüp bebek denememi 2005 mayıs ayında yaptık eşimin sperm sayısı az ve morfolojisi bozuktu.ankarada yaptırdık 3 embriyodan 2 si tuttu. 1,5 aylıkken ikiz sendromu oldu ve 1 ay kanamam oldu,artık herşey düzelmişti kızım benimleydi 5. ayda bende kan pıhtılaşmasıyla beraber plesanta yetmezliği başladı 28 haftalık 400 g. doğdu,8 gün yogun bakımdan sonra annesini beklemek üzere cennete gitti.

ama yola devam tabii 2. yide ankarada yaptırdım ama hergün aspirin ve kan inceltici iğne vuruluyorm bi kaç gün sonra test günüm allahtan herşeyin hayırlısı,hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

insallah bu sefer olur canim ya haber vermeyi sakin unutma bu konuda daha meraliyim

BEN SIMDIYE KADAR 5 KERE TÜP BEBEK TEDAVISI YAPTIM
HIC TUTMADI:sinifsinif:

DEVAM EDIYORUZ--NE ZAMANA KADAR MI?- HIIIIIC BILMIYORUM !

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

selam canim neden tutmadi seninki doktorun ne dedi bence almanyada hic ugrasma burdaki doktorlar hic bi anladi yok bende burda tedavi gördüm negativ cikti insallah bi aksilik cikmasa subat ayinda ankarada tedavi görcem ..

Mrb arkadaşlar..Bende bi kez tüp bebek denemesi yaptım 2008 haziran ayında.Maalesef tutmadı.Araştırıldı ve kan pıhtılaşması sonucu tutmadığını öğrendik.ıkinci deneme içinse hala beklemedeyim,kendimi hazır hissetmiyorum korkularımdan ötürü.ınşallah 2 ay içinde kendimi toparlayıp başlamayı düşünüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Amin

selam canim neden tutmadi seninki doktorun ne dedi bence almanyada hic ugrasma burdaki doktorlar hic bi anladi yok bende burda tedavi gördüm negativ cikti insallah bi aksilik cikmasa subat ayinda ankarada tedavi görcem ..

allah yardimciniz olsun kizlar

Mrb arkadaşlar..Bende bi kez tüp bebek denemesi yaptım 2008 haziran ayında.Maalesef tutmadı.Araştırıldı ve kan pıhtılaşması sonucu tutmadığını öğrendik.İkinci deneme içinse hala beklemedeyim,kendimi hazır hissetmiyorum korkularımdan ötürü.İnşallah 2 ay içinde kendimi toparlayıp başlamayı düşünüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Amin

canim bir yiul gecmis ustunden insallah bu sefer hersey yolunda gider neden olduguda belli olmus o yuzden pozitifi yakalama sansin daha yuksek allahin izni ile bu sefer yuzun guler

canim bir yiul gecmis ustunden insallah bu sefer hersey yolunda gider neden olduguda belli olmus o yuzden pozitifi yakalama sansin daha yuksek allahin izni ile bu sefer yuzun guler[/QUOTE]

İnşaLLah..Cesarete ve dualarınıza ihtiyacım var.Benimde dualarım sizlerle.Birinin hamile haberini okudukça gözlerim doluyor inanın kendi sonucum gibi seviniyorum.Rabbim yardımcımız olsun.

Benim 2 denemem oldu. ılki tuttu, 3 aylıkken karnımda öldü. 2. si de tuttu, üçüz gebelik. Ancak birini sonlandıracağız. Her aşamasıyla sağlam bir psikoloji gerektiren şeyler bunlar. Allah yardımcımız olsun.

iyi dileklerin için teşekkür ederim asimiracım.allah hepimizin yardımcısı olsun ama her zaman dediğim gibi bebişlerimiz eğer hayırlıysa olsun :)

canim bir yiul gecmis ustunden insallah bu sefer hersey yolunda gider neden olduguda belli olmus o yuzden pozitifi yakalama sansin daha yuksek allahin izni ile bu sefer yuzun guler

İnşaLLah..Cesarete ve dualarınıza ihtiyacım var.Benimde dualarım sizlerle.Birinin hamile haberini okudukça gözlerim doluyor inanın kendi sonucum gibi seviniyorum.Rabbim yardımcımız olsun.[/QUOTE]

dualarimiz seninle canim ya
allahim aynen cok duygulaniyorum bende basari hikayelerini okudukca
Benim 2 denemem oldu. İlki tuttu, 3 aylıkken karnımda öldü. 2. si de tuttu, üçüz gebelik. Ancak birini sonlandıracağız. Her aşamasıyla sağlam bir psikoloji gerektiren şeyler bunlar. Allah yardımcımız olsun.

canim hadi gozun aydin bu sefer saglicakla kucagina alirsin insallah
allahim yardimcin olsun
darisi bizlerin basina
iyi dileklerin için teşekkür ederim asimiracım.allah hepimizin yardımcısı olsun ama her zaman dediğim gibi bebişlerimiz eğer hayırlıysa olsun :)

dilara arkadaşım benimde ilk denememde 5, ayda plesanta yetmezliği ile beraber kan pıhtılaşması çıktı,aspirin bile kullandırmamışlardı bana o zaman sölemediler yani.
şimdi 2, denemem başlamadan 1,5 ay önceden hergün folbiol ve coraspin başladım.transferimin ilk gününden itibarende cleazane iğne vuruyorum kendime,yarın testim var eğer pozitif sonocu alırsam 9 ay boyunca aspirin ve iğneye devam.

bu iğnelerin çok işe yaradıgını biliyorum bol şans arkadaşım :)

allahim kimseye cok fazla aratmdan versin insallah

:CüvCüv: kızlar müjde HAMİLEYİİİİİMMMMM.

Bugün 9. günüm dayanamadım ve test yaptırdım az önce geldik eve ve sonucum 42,22 çıktı.sizce nasıl bir sonuç umarım 2 gün sonra herşey daha mükemmel olur.
darısı başınıza inşallah :))

:CüvCüv: kızlar müjde HAMİLEYİİİİİMMMMM.

Bugün 9. günüm dayanamadım ve test yaptırdım az önce geldik eve ve sonucum 42,22 çıktı.sizce nasıl bir sonuç umarım 2 gün sonra herşey daha mükemmel olur.
darısı başınıza inşallah :))

harikaaaaaaaaaaaaaa canim benim
tebrikler
saglicakla kucagina alman dilegi ile
bence degerinde cok guzel:lepi::lepi::lepi:

canım benim çok saol allah hepimizi sevindirsin,gönlündekini versin inşallah hihoyyyt:sm_cool:

canım benim çok saol allah hepimizi sevindirsin,gönlündekini versin inşallah hihoyyyt:sm_cool:

ay ne kadar guzel bi haber aksam aksam
amin amin amin:lepi::lepi:
delikafaduldendelikafadulden

Arkadaşlar kafanızı rahat tutun. tedavinin yüzde 90 ı orda bitiyor. ınanın herşeyden önce. Her şey gönlünüzce olun.

Back
X