Ka ocuk yapmal sizce?

güzel ahlak üzerine güzel insan olarak yetiştirebilirsem maddi kaygıları düşünmüyorum bile 3 yada 4 tane düşünüyorum.bence iyi insan iyi birey yetiştirmek önemli amerikan kolejinde okutmak degil...veya çok lüks içinde büyütmek degil...

jane marka bebek arabası bir milyar ama 150 milyonada bebek arabası var...tek çocugu neden yapıyoruz maclaren yada jane kullansın diyemi bencillik bence..

inşallah 1. olursa....2 tane istiyorum... 1. olduktan 8 sene sonra yani ilk çocucuğum 1. sınıfı bitirip 2. sınıfa geçince 2. çocuğu istiyorum allah kısmet ederse...

önemli olan cocuk yapmak degil onu yetistirebilmektir tabi ki...
tek cocugum olsun istemem yalniz basina olmaz bence... ilerde arkadasi dostu olabilecegi bir kardesi olmasi gerek bence...
ama bu devirde cocuk yetistirmek cok zor...
gerek maddi gerek manevi yönden...

Bende iki diyorum suan 3,5 yasinda bir oglusum var, 1 yil sonra filanda ikincisini planliyoruz ins....Rabbim nasip ederse tabi.Rabbim hayirli,saglikli,basarili evlatlar nasip etsin cumlesine.....

Bende dört tane ıstıyorum.Çünkü ben ıkı kardesım,yalnız kalıyoruym bazen.Kalabalık ıyıdır bu açıdan.

Allah hayırlı sağlıklı nasip eder ınş.. :Saruboceq:

9tane kuzeni var benim kızımın, ablalar abiler bol
bakabilmek ayrı bişey bence, tamam bi şekilde doğunca bakılıyo, kısmetiyle gelir her bebek.durumum ii dersin yaparsın 3tane sonra iflas ettin noolcak, yada tam tersi
benim için 1ideal, hayat görüşünüze bağlı, bi şekilde gerçekten kendni adıyosun,tabi sayı arttıkça daha çok parçaya bölünüyo emek.çocuğun size kattığı neşeyi heyecanı da taze tutmak gerek, ona hep gülümseyerek bakabilmek..zamanın meşgaleleriyle bunu bikaç çocukla başarmak zor yapabilene de bravo ben yapamam

burada bekar ark lar alınmayın ama ben de bekarken 3tane istiorum diyip dururdum. davulun sesi uzaktan hoşgelir.hele bi gaz larla, uykusuz gecelerle tanışın..büyüdükçede dertler artıyo diolr ben inanıorum artık büyükler doğru diyo.bana annem teşhisi koydu ilk.kızım siz keyfinize düşkünsünüz(alkol kullanmayız, gece hayatı yok senede 1tatil)1çocuk yeter de artar size, Allah kızımıza uzun ömür versin inşallah olmayanlara da versin çok güzel bişey ama çooook zor

eğer maddi durumum iyiyse yapardım 3-5-7..
çok cocuk iyidir..
şenlikli şenlikli oh ne güsel :)

Bu konuda çok kararsızım ... Nişanlıyken ya da bekarken 3 derdim hep, ama şimdi 2 veya 1 diye düşünüyorum : gözü korkmuş üye smili :

burada bekar ark lar alınmayın ama ben de bekarken 3tane istiorum diyip dururdum. davulun sesi uzaktan hoşgelir.hele bi gaz larla, uykusuz gecelerle tanışın..büyüdükçede dertler artıyo diolr ben inanıorum artık büyükler doğru diyo.bana annem teşhisi koydu ilk.kızım siz keyfinize düşkünsünüz(alkol kullanmayız, gece hayatı yok senede 1tatil)1çocuk yeter de artar size, Allah kızımıza uzun ömür versin inşallah olmayanlara da versin çok güzel bişey ama çooook zor

Benım suanda bı bebegı olan arkadasımda öyle soyluyo.Doğur bıtane sorarım ben sana,kolay mı cocuga bakması dıyo kaydirigubbakcemile3

Lafla söylemesı kolay tabı,ınsallah hayırlısı ile Allah herkesın gonlune göre verır.

bu arada nişanlımda senın cürmün ne ki dört cocuk doğurucan dıyo delikafadulden

2 coCUK YETER FAKAT BUYUK KONISMIMA AMA 1 DEN FAZLA DUSUNMUYORUMMM BIR TANE VARR COK SUKUR ALLAHIMAA baska dusunmuyrum RABBIM ONA UZUN OMUR VERSIN

bende bu zamanda 2 cocuk yeter 3 cocouk fazla bile hem 2 esit bi sayi 2 tane yeteryerimseniben

bakabılecek durumuna ve psıkolojıne baglı benım hıç öocugum yok dıorum 3 çocuk yeter dıyorum
bebegı olan arkladaslar dıokı aman 1 tane yeter bılmıyorum bekara hanım bosamak kolay gelıyor

Back
X