• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ka yanda evlendiniz?

evlilik yaşı eğitim durumuna bakıyor biraz da. ünüversite okumamış bir insan,iş sınavlar gibi şeyler olmayacağından,22-23 e kadar evleniyor,bi engel olmadığından doğru yaşlar da bu yaşlar oluyor. ama üniv.,iş sınavları falan varsa bu yaş 35 lere kadar çıkabiliyor. yani ideal yaş duruma göre değişiyor bence. ben 24 yaşımda tanıdım eşimi,3 sene sonra 27 de evlendim. 30da çocuğum oldu. bana göre herşey zamanında oldu

17 yaşında evlendim, 18imde oğlum doğdu.
anamdan evli doğmuş gbyim.
ideal yaş diye birşeye inanmıyorum, en ideali hiç evlenmemek bence.

28 imde evlendim şimdi 29 umdayım...30 dada bebek olur inşallah..zamanı ancak geldi okuldu işti.:9:.tabi kısmett

:nazar:25 yaşımda evlendim.ne çok erken ne de çok geç arkadaşlar.yaş ilerleyince de çok seçici olunuyor.en güzel yaş 23 ile 29 yaşları arası bence arkadaşlar.gerisi size kalmış tabi ki.hayırlı kısmet olması çok çok önemli tabi ki..:3:

Eşimi 17 yaşımda tanıdım, 24 yaşımda evlendim. İnşallah en kısa zamanda da anne olurummm :31: Şahsen ideal bi yaşta evlendiğimi düşünüyorum, ama tabi kişiden kişiye değişir :34:

23 yaşında evlendim bazen erken olduğunu düşünüyorum ama yine de iyiki evlenmişim eşimi çok seviyorum mutluyum...insan doğru kişiyi bulunca yaş falan önemsemiyo...bi de hep 30uma kadar evlenmem derdim...büyük konuşmamak lazımmış:1:

Back
X