• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ka yanda evlendiniz?

23 yaşımda evlendim ama biraz daha geç olabilirdi diyorum şimdi şöyle 28-29 gibi ....

neden ki niye bole dusunuosun

artık kocamı sevmiyorum tekdüze bir hayatım varhiç heyecan yok gelir eve yatar sabAH GİDER BİZİM ÇOOOK büyük bir aşktı hatta ben çok sonra onun bana olan aşkına aşık oldum kimse beni böyle sevmez sanıyordum ama sonuç pişmanlık ve gözyaşım

20 yaşındayım sevgilimle 2.5 senedir beraberiz nişanlanmak istiyorum içten içe ama söyleyemiyorum yüzüne tabi :69: bence en ideal yaş 23. umarım 23ümde evlenmiş olurum.

yavrukuşum 23 evlenmek için değil bekar bekar gezip tozmak için ideal bir yaş. evlenince insana bir bilinç geliyor, olayların düşündüğünden çok değişik olduğunu anlıyor ama işte anlatamıyor ki karşısındaki sevgi pıtırcıklarına. ah ah ya!

bende 26 yaşımda evlenmiş olucam bence taammmm zamanı artık bekarlıkta yapılacak herşeyi yaşadığım için evlilik için ideal zaman benim için.

küçük yaşta evlenenler çok erken evlenmişim keşke 30a kadar beklesemişim diyor 30da evlenenler çok geç kalmışım keşke daha erken evlenseymişim diyor ortası yok bunun:37:

27 yaşıma 13 gün kala evlenmiş olacağım halimden memnunum açıkçası keşke daha önce evlensem falan demiyorum şahsen.bence evlilik 25 den sonra düşünülmeli zaten açıkçası 20ler çok erken ya.20 yaşındayken evliliğin e si bile aklımdan geçmezdi daha okulum vardı şimdi o yaşımı özlüyorum mesela.eğlenceliydi.

24 yaşında evlendim üniversite bitmiş çalışmaya da yeni başlamıştım.Nasıl evlendiğimi nasıl çalışmaya başladığımı hatırlamıyorum.Keşke biri biraz daha bekleseydi.Daha doğrusu evlilik biraz daha bekleseydi.En azından 10 ay sonra anneliğe alışmakta da zorlanmazdım.Neyse yine de annelik çok güzel.

artık kocamı sevmiyorum tekdüze bir hayatım varhiç heyecan yok gelir eve yatar sabAH GİDER BİZİM ÇOOOK büyük bir aşktı hatta ben çok sonra onun bana olan aşkına aşık oldum kimse beni böyle sevmez sanıyordum ama sonuç pişmanlık ve gözyaşım

Umarım düzelir herşey sizin için.peki siz demişsiniz ya ben onun bana aşkına aşık oldum,kimse beni böyle sevemez sanıyordum... ya ben de aynı şeyi düşünüyorum görüştğüm biri var bana çok aşık,kimsenin beni onun kadar sevemiycegini düşünüyorum.sonradan değişir mi bilmiyorum ama bizdeki fark ben ona aşık değilim.siz eşinize evlenmeden aşık mıydınız?

Umarım düzelir herşey sizin için.peki siz demişsiniz ya ben onun bana aşkına aşık oldum,kimse beni böyle sevemez sanıyordum... ya ben de aynı şeyi düşünüyorum görüştğüm biri var bana çok aşık,kimsenin beni onun kadar sevemiycegini düşünüyorum.sonradan değişir mi bilmiyorum ama bizdeki fark ben ona aşık değilim.siz eşinize evlenmeden aşık mıydınız?

inşallah değişmez ve eğer ona aşıksan seviyorsan ciddi düşün sonradan aşık olunmuyor bunu öğrendim..gerçi evlilikten sonra aşka ömür biçmişler 2 sene diyorlar...belki bizimkinin miadı doldu... gerisi saygıyla yürüyecek sanırım..bizim ilişkimizde başka sorunlarda çıktı o yüzden bakma sen bana eğer seni çok seviyor ve değer veriyorsa sende ufaktan birşeyler hissediyorsan bence ciddi düünebilirsin..ben eşime aşık oldum bir süre sonra..bana yaklaşsa sevse yine severim ama yok soğuk nevale

28 yaşında... bence gayet güzel.. iki ünv okudum ve bir kaç yıl çalışıp bekarlığa doydum.. artık evlenim dedim ve çooook mutluyum... şimdi sıra çocukta :)))))

bende 32 yasinda evlendim... biraz gec.. bence normali 28 - 30 yas arasi... daha erken evlenipte napcaniz ? :53::1:

hicde pisman degilim.. istgedigim her seyi evlenmeden önce yaptim... parami kendime harcadim, seyehatler yaptim bolca, keyfim yerindeydi... evliliginde güzel yönleri var ve cok mutluyum.. ama sorumluluguda cok...

Son düzenleme:
25 yaşında evlendim..Mok vardı bu kadar erken evlenecekk:68:

Back
X