- 20 Haziran 2018
- 1
- 0
- 1
- 35
arkadaşlar merhaba .sizlerden eğer bir bilginiz varsa kaan aydos hakkındaki düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum.bizim morfoloji sıkıntımız var.bilgi verirseniz sevinirim.
Kaan Aydos iyi bir doktor para derdi varmı tartışılır. Ben 3 ay bekledim ve sonrasında muayene oldum. Ben sadece başımdan geçenleri yazmak istiyorum. Sıradan bir muayene etti ve dediki genartta şu testleri yaptır sonucuna göre bakalım dedi. (muhtemelen o testlerden komisyon aldığını düşünüyorum çünkü pahalı testler ve hocanın yönlendirdiğini söylüyosunuz.) Daha sonra testlerin sonucu geldi ve sonuçları zaten genart yorumluyor referans degerlere göre aklı basında olan herkes yorumlayabilir. Eğer kaan hocaya gitmek istiyorsanız oraya gidin testi yaptırın ve referans degerlerinde bir sıkıntı var ise ondan sonra kaan hocaya gidin boş yere muayene ücreti ve 3 ay sıra beklemezsiniz. Kaan hoca telefonda sekreteri kesin çözüm sunuyor fakat hasar varsa sadece hasarı gideriyor. O yüzden çok bel bağlamayın sperm sayısında artış çok az denecek seviyede oluyor ve kesinlikle ankara üniversitesindeki tüp bebek hocalarına yönlendiriyor. Hrs hastanesinde şirket olmuslar biz yasadık sonu hüsran oldu siz yaşamayın. Görmek isteyen varsa inanmayıp herhangi bir gün sabah 8 de HRS hastanesinin aciline gitsin Ank. Ünv. ne kadar prof varsa orada kesimhaneye çevirmişler tüp bebek işlemi yapıyorlar. Kaan Hocanın bilgi ve reklamı sayesınde herkes kaan hoca yönlendirdiyse bildiği vardır diyerek araştırma yapmadan güveniyor fakat sonu hüsran. Bunları ben yaşadım siz bilirsiniz. Ben olumlu sonucu Aygül Demirol ile aldım. Allah isteyen herkese nasip etsin.