- 14 Ağustos 2017
- 12
- 0
- 16
- 36
- Konu Sahibi Melekkkk666
Slm arkadaşlar eşim kaan aydosta redavi goruyor hoca impryl diye bir vitamin vermiş sperm dna hasarı icin aranizda kullanan fayda gören var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm arkadaşlar eşim kaan aydosta redavi goruyor hoca impryl diye bir vitamin vermiş sperm dna hasarı icin aranizda kullanan fayda gören var mı
Canjm eylulden beri kullaniyorum imprily kendim icin oncelikle adet oncesi sendromunu psikolojik halleri yoketti benim belirtilerim 10 gun onceden baslardi agri sislik depresif haller imprily 3 aydan sonra aaa bi baktim regl olmusum
Tup bebek tedavim icin de yumurta kaliteme iyi geldi sayiyi etkilemedi ama kalite iyiydi guzel bir vitamin
Canjm eylulden beri kullaniyorum imprily kendim icin oncelikle adet oncesi sendromunu psikolojik halleri yoketti benim belirtilerim 10 gun onceden baslardi agri sislik depresif haller imprily 3 aydan sonra aaa bi baktim regl olmusum
Tup bebek tedavim icin de yumurta kaliteme iyi geldi sayiyi etkilemedi ama kalite iyiydi guzel bir vitamin
Yoo kadinda erkekte kullanabilir ins sizde faydasini gorursunuzBu vitamini eşim icin kullanacagiz. Bu vitamin erkekler için değil mi yoksa kafam karıştı
Aynen büzim. De sadece dna testi. Acaba emodex veya cinko gibi seyler de eklesem zararlı olurmukiYok yaptirmadik sadece dna hasar testi istedi bizden
peki impryl kullndınız mı?merhaba bizimde dna hasarımız %40 cıkmıstı emodex klomen 3 aylık tedavi sonu hasarımız %9 düştü kaan aydos hocamız.ama biz beslenmeye de cok dıkkat ettık roka tere nohut haşlaması suyunuda içtik 3 ayda 6 kg kuru incir zeytin yagında bekletilmiş ısırgan otu cayı olmassa olmaz gibi cok dinçlik veriyor vücuda bunların hepsi kaan hocanın önerileri.hocamızın ÖNERİLERİ DIŞINDA İNTERNETTEN OKUYUP SPERME FAYDALI OLAN VİTAMİNLERİN ARASINDA OLAN ASAGIDA İSİMLERİ BULUNAN SOLGAR VİTAMİNLERİ KULLANDIK.
Solgar Koenzim Q10 (CoQ-10) |
L-Carnitine 1500 mg
Solgar Omega-3 950 mg 100 Kapsül
Solgar Vitamin D3 1000 IU 100 Kapsül
Solgar Selenium 100 mcg 100 Tablet
L-Arginine 1000 mg
Solgar Advanced Antioxidant Formula
Test yaptırdınız mı? Biz yaptırdık ama dna hasarı değil kan testi klomen de kullandık 1 aySlm arkadaşlar eşim kaan aydosta redavi goruyor hoca impryl diye bir vitamin vermiş sperm dna hasarı icin aranizda kullanan fayda gören var mı
Cnm merhaba hosgeldn bizde kaan hocada tedavide 4. Aydayiz. Sperm canliligi azdi onunicin tedavi oldk cok sukur o artti. Sayimiz ml 13 milyondu toplamda 56 milyn. 1 haftaya tekrar spermiygram yaptracgz bakalim degerler degistimi. Bizim hiz ve morfoloji yukseldi ama sayi azaldi brz. Kaan hoca bizede spermlerinz artik normal dogal yolla veya tup bebekle deneyeblrsnz karar sizin demis.bizde birlac ay deneyecgz bu ilk ayimiz. Size panel mi yaptrmisti kaan hoca canlilik dedgimiz annexin v testiyle bakilan degilmi. Spermde apoptoz tayini diye de yaziyor testte. Ayni seyden bahsedysak artan birseymis yani. Biz emodeks ve trental kullandikMerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.
Bizde 4 yıllık evliyiz 1 yıllık evliyken eşime varikosel teşhisi kondu ameliyat oldu.ama Sperm sayısı canlı Sperm düşüşe uğradı. Ocak ayında tüp bebek yaptırdik.sonuç negatif oldu.tüp bebekten 2 ay sonra kaan hocaya gittik. Dna hasarı %26 çıktı. Nisan ayında tedaviye başladık. 3 ay emodeks klomen kullandı.temmuzda dna testi yaptırdık tekrar %20 ye düşmüştu.ilaçlar trental imprly olarak değiŞti. 6 ay normal yolla deneyin dedi. Şu an 2.ayımız. 2 ay da bi Sperm testi yaptırıp yollucaz bakalım. Bu ay test yaptirdik. Sperm sayısı artmış ama canlı ve hareketli Sperm sayısı düşmüştu.eşim tedavi de sigarayı bıraktı ama su 2 ay günde 3 4 tane içmişti.büyük ihtimal canlı spermin düşüSüne sigara etki etti.şimdi tekrardan bıraktı bakalım. Kaan hocadan sonuçlar için cevap bekliyoruz.ocak ayına kadar normal yolla denicez bakalım. Ama benim ümidim azalıyor her ayburdaki postlari okudukça biraz daha iyi oldum ama bakalım artık beklemekten başka çare yok...
aramizda durumu benim gibi olanlar da çok galiba.
Oo baya artmış hadi hayırlısı.Cnm merhaba hosgeldn bizde kaan hocada tedavide 4. Aydayiz. Sperm canliligi azdi onunicin tedavi oldk cok sukur o artti. Sayimiz ml 13 milyondu toplamda 56 milyn. 1 haftaya tekrar spermiygram yaptracgz bakalim degerler degistimi. Bizim hiz ve morfoloji yukseldi ama sayi azaldi brz. Kaan hoca bizede spermlerinz artik normal dogal yolla veya tup bebekle deneyeblrsnz karar sizin demis.bizde birlac ay deneyecgz bu ilk ayimiz. Size panel mi yaptrmisti kaan hoca canlilik dedgimiz annexin v testiyle bakilan degilmi. Spermde apoptoz tayini diye de yaziyor testte. Ayni seyden bahsedysak artan birseymis yani. Biz emodeks ve trental kullandik
Hakkımızda Hayırlisi olsun inşaallah doktorun dediği gibi 6 ay içinde müjdeli haberi alırız bizde.spemıyogramdakı hareket dısında , dna hasar panelının ıcınde bakılan bır test vardı. spermlerin erken yaşlanmasını ölçuyor. orAda canlı ,ölü ,erken yaşlanan sperm oranları yazıyordu. bizim canlı sperm oranımız &12 cıkmıstı tedavı sonrası %97 oldu. hareletlılık ılerı %0 yava%5 yerınde %5 ti. şimdi %70(ileri ve toplam yazıyor) oldu. morfolojı de %2 den %6 ya yukseldı. kaan hoca toplam sperm sayısına cok bakmıyor galıba kalıtesıne bakıyor o yuzden doğal yolla bekleyn dıyor. ama sperm sayısı az olunca gebe kalma süresi uzuyormus. yanı ılk 6 ayda gebe kalabılırmıyız bılmıyrm daha fazla bende bekleyemem galıba.