Erkek İnfertilitesi Kaan aydos tedavisinde impryl kullananlar..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bize gunde 2 3 adet incir.bide 1 tane havuc yazms esim 2.3 incr havuc kuru uzum ceviz gun.kurusu.yiyo
Avakadoyu duydum ona başladım yedirmeye. Kestane bali yediririyorum isirgan tohumu yla karıştırıp aktardà alcksn cektireceksin un hakında olmalıyış sayıya çok etkili mis. Hergün uyumadan sarimsak yutuyor eşim. İktidarsizlik konusunda çok etkili oldu sarimsak öneririm. Ama sizde sayı madem az tup bebeğe geçin biran önce. Ben tup bebek merkezinde görüştüm hasar düzelmis tekrar eski haline dönmeden yapalım tup bebek tutmasi daha kolay olur demişti zaman kaybetmemek lazım aslında bnm beklemem gerek o yüzden hemen yaptıramiyorum

Tüp bebeği kime nerde yaptırmayı dusunuyorsun cnm

Ben baslcm cnm ztn bu ay.4 gozle adet olmayi bekliyorum

Kaan aydosda bize hasar duzeldyse tamam dedi spermler.pirl piril dedi insalh cnm cok guvendk ona ama bakalm

Kaan hoca bize dna hasari için impryl ilac verdi ilacı eczanelerde bulamıyorum yardımcı olun nerden bulabilirim ilacı? ??

Kaan hoca bize dna hasari için impryl ilac verdi ilacı eczanelerde bulamıyorum yardımcı olun nerden bulabilirim ilacı? ??
Cnm nerde otrysn ecazacilar depolarindan sipara ettrp getrtio.buyuk bir eczane olmasi lazm

Burdaki eczanelerden sordum ancak internetten sipariş verin bende pek internet siparisine güvenmiyorum eczane daha güvenli.maalesef ankarada tanıdık yok.yarın mesai açılıyor hele yine bi bakayım ınşallah bulunur ya bir an önce tedaviye başlamamız gerek

Istersen sana gonderiyim cnm

Benim daha önce bir düşük bide 2 kurtajim var bizde gebelik oluşuyordu ama bebegin kalp atışı olmuyor .eşimle genetik testlerimizi yaptik hepsi normal çıktı sadece bende kan pıhtılaşması var.gebelik öncesi coaspirin folik asit kullaniyorum gebelik oluştugunda kan sulandiric i iğne kullanmama rağmen bebegin kalp atışı olmuyor.o yüzden interntte baktım herkes kas hocadan bahsediyor bide ankara macerasına başladık.kaan hocayla görüştük sperm tahliline bakti herşey normal dedi ama sperm de hasar olabilecegini söyledi ve sperm dna hasar testi yaptık gerçekten sperm dna hasari %50 cikti bu hasar da gebelige engel gebelik oluşursa dahi düşukle sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…