- Konu Sahibi Melekkkk666
-
Avakadoyu duydum ona başladım yedirmeye. Kestane bali yediririyorum isirgan tohumu yla karıştırıp aktardà alcksn cektireceksin un hakında olmalıyış sayıya çok etkili mis. Hergün uyumadan sarimsak yutuyor eşim. İktidarsizlik konusunda çok etkili oldu sarimsak öneririm. Ama sizde sayı madem az tup bebeğe geçin biran önce. Ben tup bebek merkezinde görüştüm hasar düzelmis tekrar eski haline dönmeden yapalım tup bebek tutmasi daha kolay olur demişti zaman kaybetmemek lazım aslında bnm beklemem gerek o yüzden hemen yaptıramiyorumBize gunde 2 3 adet incir.bide 1 tane havuc yazms esim 2.3 incr havuc kuru uzum ceviz gun.kurusu.yiyo
Tüp bebeği kime nerde yaptırmayı dusunuyorsun cnmTatlim vlha.bzede hic fayda etmemsdi sayiya.esimin sayisi.0.di 2016 da dusun cok aglamsdm hasar tedavisi grdu bya grdu kaan hoca sperra art med verdi sayisi 10 milyona kadar ckdi sukur smdi.bu ay baslicaz korku var hem heyecan gene tutmaz die gene esine avakado bal yedir canm baya etkilii
Ben baslcm cnm ztn bu ay.4 gozle adet olmayi bekliyorumAvakadoyu duydum ona başladım yedirmeye. Kestane bali yediririyorum isirgan tohumu yla karıştırıp aktardà alcksn cektireceksin un hakında olmalıyış sayıya çok etkili mis. Hergün uyumadan sarimsak yutuyor eşim. İktidarsizlik konusunda çok etkili oldu sarimsak öneririm. Ama sizde sayı madem az tup bebeğe geçin biran önce. Ben tup bebek merkezinde görüştüm hasar düzelmis tekrar eski haline dönmeden yapalım tup bebek tutmasi daha kolay olur demişti zaman kaybetmemek lazım aslında bnm beklemem gerek o yüzden hemen yaptıramiyorum
2nci.olck cnm.ankarada yaptrcmTüp bebeği kime nerde yaptırmayı dusunuyorsun cnm
Kaan aydosda bize hasar duzeldyse tamam dedi spermler.pirl piril dedi insalh cnm cok guvendk ona ama bakalmAvakadoyu duydum ona başladım yedirmeye. Kestane bali yediririyorum isirgan tohumu yla karıştırıp aktardà alcksn cektireceksin un hakında olmalıyış sayıya çok etkili mis. Hergün uyumadan sarimsak yutuyor eşim. İktidarsizlik konusunda çok etkili oldu sarimsak öneririm. Ama sizde sayı madem az tup bebeğe geçin biran önce. Ben tup bebek merkezinde görüştüm hasar düzelmis tekrar eski haline dönmeden yapalım tup bebek tutmasi daha kolay olur demişti zaman kaybetmemek lazım aslında bnm beklemem gerek o yüzden hemen yaptıramiyorum
Ankarada hangi dr ben mehmet zeki taner iyi diye duydum ankarada ben de ona yaptırmayı düşünüyorum.2nci.olck cnm.ankarada yaptrcm
Cnm.bnm gtada ozel dgl.ne yazkkiAnkarada hangi dr ben mehmet zeki taner iyi diye duydum ankarada ben de ona yaptırmayı düşünüyorum.
Amin cnmmm.aminnnİnş. Tutunur bebeğin cnm. İsteyen herkesin en kisa zAmanda olsun inş.
Kaan hoca bize dna hasari için impryl ilac verdi ilacı eczanelerde bulamıyorum yardımcı olun nerden bulabilirim ilacı? ??
Cnm nerde otrysn ecazacilar depolarindan sipara ettrp getrtio.buyuk bir eczane olmasi lazmKaan hoca bize dna hasari için impryl ilac verdi ilacı eczanelerde bulamıyorum yardımcı olun nerden bulabilirim ilacı? ??
Mardin kızıltepe de oturuyorumCnm nerde otrysn ecazacilar depolarindan sipara ettrp getrtio.buyuk bir eczane olmasi lazm
Ankarada falan tandg vrmi gondersn sanaMardin kızıltepe de oturuyorum
Istersen sana gonderiyim cnmBurdaki eczanelerden sordum ancak internetten sipariş verin bende pek internet siparisine güvenmiyorum eczane daha güvenli.maalesef ankarada tanıdık yok.yarın mesai açılıyor hele yine bi bakayım ınşallah bulunur ya bir an önce tedaviye başlamamız gerek
Cnm belki vardr ama kaan hocanin asustani bIze olsa bile dusukle sonuclanr demsdiBu arada eşinin sperm dna hasarı olup da normal yolla hamile olan var mı? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?