kaan aydosta tedavi görüp aynı hastanede tüp bebek yaptıranlar

canım şimdi araştırdım da basında yer aldığı kadarı ile doktorları başarılı.hatta yeni denemelere imza atmışlar...

teşekkürler arkadaşım, biz başka şehirdeyiz,bende de rahatsızlık olunca bizi kaan bey dr.murat sönmezer'e yöneltti,bir operasyon geçirip daha sonra tüp bebek deniyeceğiz inşlhhh

canım biz istanbulda 3 deneme yaptırdık zaten.hocada illaki burada yaptırın demiyor ama benim yine de kafam karışık.eşimden daha kaliteli sperm almak için byopsi ya da tese yapabilirmiş.tedavi sonucuna bağlı bakalım.hem orada yaptırırsak sgk mızı da kullanabiliriz.maddi açıdan da yıprattı bizi bu üç deneme.bakalım ya hayırlısı...

canım daha önce duymadım merkezin adını.sen ankara da mısın yoksa başka bi ilden mi gideceksin.birde doktorun kim olacak?hakkımızda hayırlısı inşallah...

Merhaba daha önceki msj.larında okudum bizimde umut tup bebek Ulun Uluğ da 2 negatif tüp bebek denememiz var :(

Şimdi Lemi İbrahimoğlu nu düşünüyoruz 3. için sende 3.denemeni onda yaptırdın sanırım nasıl bir doktor tavsiye edermisin ?

muayeneyi özel muayenehanesinde, tedaviyi embriyo opu transfer işlemlerini vs. florange nightngale de yapıyormus sanırım,

florange pahalı olacak diye korkuyoruz gücümüz yetermi bilmem...

Lemi beyin özel muayene ücreti, florange ta tup bebek işlemleri vs kaç lira tutuyor bilgi verebilir misin canım teşekkür ederim...

Merhaba arkadaşlar;bizde Kaan Hoca'nın hastasıyız...Üç aydır tedavi görüyoruz,testlerimizi yaptık bugün Hoca'dan mail geldi tüp bebek için kaliteli sperm olduğunu yazdı, beni başka bir Dr. yöneltti,hazırlıklara başlaması için.GEN-ART tüp bebe:31:k merkezi dedi,aranızda bu merkezle ilgili bilgisi olan varmı? Yardımcı olursanız sevinirim
merhaba konuyu görünce yazmak istedim.bizde kaan hocanın hastasıydık 3 ay eşim tedavi gördü sayı ve kalite çok azdı ama hormonları normale dönünce hemen tüp bebek deneyelim dedi.eşimin ameliyat olma ihtimalı vardı o yüzden Genart tüp bebek merkezinde oldu işlemlerimiz.doktorum Murat Sönmezer di.çok iyi bi merkez bence.ben çok memnun kaldım.çok emin adımlarla ilerliyorlar hiç bişeyi riske atmıyorlar.çok şükür şuan hamileyim inşallah sizinde en kısa zamanda olur.
merkezle ilgili tereddüt etme derim.
canım şimdi araştırdım da basında yer aldığı kadarı ile doktorları başarılı.hatta yeni denemelere imza atmışlar...
benimde genartta oldu işlemlerim çok memnun kaldım çok da başarıları var..
teşekkürler arkadaşım, biz başka şehirdeyiz,bende de rahatsızlık olunca bizi kaan bey dr.murat sönmezer'e yöneltti,bir operasyon geçirip daha sonra tüp bebek deniyeceğiz inşlhhh

benim tüp bebek tedavsini Murat SÖnmezer yaptı geçekten iyi bi doktor şuan tıp fakültesinde değil özele geçtiği için devam edemedim kotrollerime.ama imkanı olanlara tavsiye ederim.

merhaba konuyu görünce yazmak istedim.bizde kaan hocanın hastasıydık 3 ay eşim tedavi gördü sayı ve kalite çok azdı ama hormonları normale dönünce hemen tüp bebek deneyelim dedi.eşimin ameliyat olma ihtimalı vardı o yüzden Genart tüp bebek merkezinde oldu işlemlerimiz.doktorum Murat Sönmezer di.çok iyi bi merkez bence.ben çok memnun kaldım.çok emin adımlarla ilerliyorlar hiç bişeyi riske atmıyorlar.çok şükür şuan hamileyim inşallah sizinde en kısa zamanda olur.
merkezle ilgili tereddüt etme derim.

benimde genartta oldu işlemlerim çok memnun kaldım çok da başarıları var..

benim tüp bebek tedavsini Murat SÖnmezer yaptı geçekten iyi bi doktor şuan tıp fakültesinde değil özele geçtiği için devam edemedim kotrollerime.ama imkanı olanlara tavsiye ederim.

katreee iyiki seni buldumm
tebrik ederim canım zannederim şimdilerde doğum hazırlıgındasındır
benım de dr. murat hoca, tedavim gen artta olacak, hem süreçten korkuyorum, hem de merkez hakkında pek bilgim yok sadece doktorumu seviyorum.. beni biraz bilgilendirir misin..

Back
X