- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi fatoceren8888
-
Canım diger topikte xe gördüm değerleri. Bence panik yapma. Bana kaan hoca msjda test yaptirma bu süreçte düşmeler olabilir demişti. Bazi seyler yoluna girince yavas yavaş duzelecektir bence. Randevu aldin mi msj mi attin bakalim o ne diyecek.3.5 aydir kaan aydosta tedavideydik speemiyogram yaptirdik ve sayimiz yariya dusmus dahasi ileri hareketlilik %40 tan %10 a dusmus. Tedavi esnasinda boyle sonuc alip sonradan duzelen var mi acaba?
Diger test sonuclarinin cikmasini bekliyoruz canim. Bizden zaten sadee dna hasar testi istemisti biz hepsini yaptirdik yine. Ama bu kadar dusuk degerleri nasil kisa zamanda duzeltecek aklimiz almiyor. Demek en az 3 ay daha hamile kalmam imkansiz. Sok olduk o yuzden.Canım diger topikte xe gördüm değerleri. Bence panik yapma. Bana kaan hoca msjda test yaptirma bu süreçte düşmeler olabilir demişti. Bazi seyler yoluna girince yavas yavaş duzelecektir bence. Randevu aldin mi msj mi attin bakalim o ne diyecek.
DNA hasarı nasıl peki? Öyle düşünme belki biranda duzelecekDiger test sonuclarinin cikmasini bekliyoruz canim. Bizden zaten sadee dna hasar testi istemisti biz hepsini yaptirdik yine. Ama bu kadar dusuk degerleri nasil kisa zamanda duzeltecek aklimiz almiyor. Demek en az 3 ay daha hamile kalmam imkansiz. Sok olduk o yuzden.
Iste bilemiyoruz. Ilk yaptirdigimizda %29 du. Bu seferki sonuçlar pazartesi çıkacak heralde. 1.7 ml spermde dna hasarına bakabilecekler mi onu da bilemiyorumDNA hasarı nasıl peki? Öyle düşünme belki biranda duzelecek
Bakılıyor toplam sayı önemli cnm düzende bizim ml de az çıktı ama toplam sayı aynıydı 1.7 milyon/ml bakarlar onu düşünme bideIste bilemiyoruz. Ilk yaptirdigimizda %29 du. Bu seferki sonuçlar pazartesi çıkacak heralde. 1.7 ml spermde dna hasarına bakabilecekler mi onu da bilemiyorum
Cok teşekkür ederim içimi rahatlattınızBakılıyor toplam sayı önemli cnm düzende bizim ml de az çıktı ama toplam sayı aynıydı 1.7 milyon/ml bakarlar onu düşünme bide
Alla alla niye öyle olmuş ya. Canım ben sizin durumunuzu hatırlayamıyorum siz ne kadardor tedavidesiniz? Sperm sayı vs kaçtı? Doktorunuz bir tek dna hasar testi mi istedi sizden de?Bizim de dna hasarı sonucu gelmiş 33ken 32.6 olmuş ne kadar büyük gelişme!
canim kendini bukadar uzme belliki eşinin kullandığı tedavi ters tepki yapmış.zaten sperm sürekli değişkenlik gösteriyor.şu hasar duzelsinde diğer düşüşler düzelir İNŞALLAH bakalim kaan hoca ne diyecek.canim sizin problem sadece hasar miydi?seninle daha önce konuşuyorduk ama unutmuşum infertilite sebebinizi))))inan şuan öyle istiyorum ki kaan bey bize su sebepten dolayi olmuyor diye ama...........Alla alla niye öyle olmuş ya. Canım ben sizin durumunuzu hatırlayamıyorum siz ne kadardor tedavidesiniz? Sperm sayı vs kaçtı? Doktorunuz bir tek dna hasar testi mi istedi sizden de?
Kasımda dna hasar analizi yaptırmıştı %33 çıkmıştı. O sıralar ben hamile kalınca üstünde durmadik fakat dusukten sonra msj attım o da emodeks ve klomen kullanmamizi söyledi. 2aydır falan emodeks kullandı ama klomeni cok kullanmadı. Tekrardan yaptirdik gelisme var mi bakmak için. Sonuç buAlla alla niye öyle olmuş ya. Canım ben sizin durumunuzu hatırlayamıyorum siz ne kadardor tedavidesiniz? Sperm sayı vs kaçtı? Doktorunuz bir tek dna hasar testi mi istedi sizden de?
Delam canım.Hayır maalesef. Sadece hasar değil. Hasar hatta çok yüksek değil. Genartta %29 düzende %19 cıktı. Canlı sperm sayımız %19 oksidatif stres çok yüksek. Sayımız az vs . Bir sürü sorun var. Bir tek ileri hareketliliğimiz yüksekti artık o da rezalet. Üzülmemk elde olmuyor o yüzden. Siz ne alemdesiniz?canim kendini bukadar uzme belliki eşinin kullandığı tedavi ters tepki yapmış.zaten sperm sürekli değişkenlik gösteriyor.şu hasar duzelsinde diğer düşüşler düzelir İNŞALLAH bakalim kaan hoca ne diyecek.canim sizin problem sadece hasar miydi?seninle daha önce konuşuyorduk ama unutmuşum infertilite sebebinizi))))inan şuan öyle istiyorum ki kaan bey bize su sebepten dolayi olmuyor diye ama...........
Sanırım düzenli de kullanması gerekiyor canım. Benim eşim de yeme düzenini aksatıyor çoo kızıyorum. Ama bir şey diyemiyorum işte. Bakalım hoca ne diycek size?Kasımda dna hasar analizi yaptırmıştı %33 çıkmıştı. O sıralar ben hamile kalınca üstünde durmadik fakat dusukten sonra msj attım o da emodeks ve klomen kullanmamizi söyledi. 2aydır falan emodeks kullandı ama klomeni cok kullanmadı. Tekrardan yaptirdik gelisme var mi bakmak için. Sonuç bu
Sizin tamamen sebepsiz mi ya?eskiden doktorlar kadınlara infertilite hakkında ne dediyse doğrudur dedik çünkü o çocuğu kadın taşıyor doğuruyor yani kısacası herşey kadında bitiyor.ama bi bakıyorum.erkeklerde daha çok şey çıkıyor önceleri sayı hareket derlerdi bu sefer yok baş ,yok kuyruk, şekil ,hareket sayı,hasar ölü ve canlı sperm ne bitmez birseymis ya bu erkeklerinde problemleri kadınları aştı valla bizde hangisine bulacağımızı şaşırdık .İNŞALLAH bi yerde bi problem cikar da bizde önümüze bakarız.
evet canım ama taki yum sperm.laboratuvara alindiklarinda birlesmelerinde problem oluyor bunuda 10yilin ardında tup yaptığımızda anladıkSizin tamamen sebepsiz mi ya?
Ya canım benim bir evladınız var ne güzel allah bağışlasın. Tüple uğraşacağınıza bir rahatlasanız belki olmaz mı acaba diycem de olmamış ki bu kadar uğraşıyorsunuzevet canım ama taki yum sperm.laboratuvara alindiklarinda birlesmelerinde problem oluyor bunuda 10yilin ardında tup yaptığımızda anladık
Allah razi olsun amin İNŞALLAH canim ))))))biz yıllarca uğraştık .kizim benim m ucizem önceleri çok gençtim tup yapmadık .5yil sonra bi bktim hamileyim iyikide yapmamisim. çünkü bu problemi daha önce bilseydim halim ne olurdu.bilemiyorum canim kar sessiz çocukta kendini çok eksik hissediyor.hele bide kalabalık aileniz varsa bütün kuzenlerinin kardesleri var oda bana her sorduğunda cvp verememek çok zor ve acıYa canım benim bir evladınız var ne güzel allah bağışlasın. Tüple uğraşacağınıza bir rahatlasanız belki olmaz mı acaba diycem de olmamış ki bu kadar uğraşıyorsunuzsiz de kaan hocaya mı gidiyordunuz?
E siz o zaman ilaç da mı kullanmıyorsunuz? Bir yerden başlamak lazım. Belki çok basit bir şeyiniz var. Bütün testleriniz yapıldı mı sizin?Allah razi olsun amin İNŞALLAH canim ))))))biz yıllarca uğraştık .kizim benim m ucizem önceleri çok gençtim tup yapmadık .5yil sonra bi bktim hamileyim iyikide yapmamisim. çünkü bu problemi daha önce bilseydim halim ne olurdu.bilemiyorum canim kar sessiz çocukta kendini çok eksik hissediyor.hele bide kalabalık aileniz varsa bütün kuzenlerinin kardesleri var oda bana her sorduğunda cvp verememek çok zor ve acıevet çok şükür bin şükür bu günlere yok canim daha kaan hocaya gitmedik eşim nezaman gider oda belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?