- 8 Mart 2012
- 689
- 398
- 303
- Konu Sahibi fatoceren8888
-
Benim eşim kilo da vermeli aslında. Nohut pisiriyorum sürekli kaan hocanin onerisiymis. Ceviz fındık fıstık yiyor. Zeytinyağında incir bekletip yediriyorum. Umarım faydası olur. Offlaya pufflaya benim esim de bisey ye dediğim zamanlar. Ozaman herşeyi birakasim geliyor. Sanki diyorum sadece benim için uğraşıyoruz. Bugün hele işyerinde aramin iyi olmadığı ve kendisinin de çocuk sahibi olmak için uğraştığı bir kişi benim icin "o nerden bilir anneliği, cocuk sahibi mi ki" gibisinden laf etmiş. Öyle üzüldüm ki. Rabbim inşallah görüyor halimizi. Mevlam bizlere de nasip eder..Sanırım düzenli de kullanması gerekiyor canım. Benim eşim de yeme düzenini aksatıyor çoo kızıyorum. Ama bir şey diyemiyorum işte. Bakalım hoca ne diycek size?
Aynı problemler bizde de var canım. İnsanın isyan edesi geliyor. Rabbim inşallah bir gün mükafatını verir. Tek tesellimiz oBenim eşim kilo da vermeli aslında. Nohut pisiriyorum sürekli kaan hocanin onerisiymis. Ceviz fındık fıstık yiyor. Zeytinyağında incir bekletip yediriyorum. Umarım faydası olur. Offlaya pufflaya benim esim de bisey ye dediğim zamanlar. Ozaman herşeyi birakasim geliyor. Sanki diyorum sadece benim için uğraşıyoruz. Bugün hele işyerinde aramin iyi olmadığı ve kendisinin de çocuk sahibi olmak için uğraştığı bir kişi benim icin "o nerden bilir anneliği, cocuk sahibi mi ki" gibisinden laf etmiş. Öyle üzüldüm ki. Rabbim inşallah görüyor halimizi. Mevlam bizlere de nasip eder..
Aminn canım inşallah hepimizin gönlünden geçeni nasip eder..Aynı problemler bizde de var canım. İnsanın isyan edesi geliyor. Rabbim inşallah bir gün mükafatını verir. Tek tesellimiz o
yok canim hiç bişey kullanmiyoruz.tup tedavisindeyken eşim ve ben vitamin takviyeleri kullandık.ama hiç yararını göremedik. bütün testler derken sperm testi yaptık.gerçi onu baya zaman önce yapmıştık normaldi. banada gerek bişey görülmedi. bukadar canim baslayacagizda ama nezaman bilemiyorum.canim hiç basit bişey gibi gözükmüyor.eğer öyle olsaydı en azından onca yumdan bitane embiriyo oluşurdu.değilmi ?ama ))))peki siz hiç tup denedinizmi?E siz o zaman ilaç da mı kullanmıyorsunuz? Bir yerden başlamak lazım. Belki çok basit bir şeyiniz var. Bütün testleriniz yapıldı mı sizin?
Bizim iki tane negatif denememiz var. Embriyolarımız 3. Günden sonra sağlıklı gelişmiyor. Madem bütün testlerinizi yaptrımadınız nden sebepsiz infetilite olduğuna kanaat kıldınız canım? Sadece dna hasarı bile embriyo oluşmamasına sebep. Ki bunun ros tayini , canlılık testi var. Sperm ne kadar çok olursa olsun hasar büyük olduğunda dölleme olmuyor maalesef ve hiç bir tüp teknolojisi hasarlı spermleri ayırt edemiyor. O zaman boşuna vakit kaybediyorsunuz canımyok canim hiç bişey kullanmiyoruz.tup tedavisindeyken eşim ve ben vitamin takviyeleri kullandık.ama hiç yararını göremedik. bütün testler derken sperm testi yaptık.gerçi onu baya zaman önce yapmıştık normaldi. banada gerek bişey görülmedi. bukadar canim baslayacagizda ama nezaman bilemiyorum.canim hiç basit bişey gibi gözükmüyor.eğer öyle olsaydı en azından onca yumdan bitane embiriyo oluşurdu.değilmi ?ama ))))peki siz hiç tup denedinizmi?
canim biz kanaat getirmedik.doktorlar hep yıllarca böyle dediler.iki tup yaptikta biri demedi su hasar testini yapın bunuda sizin gibi arkadaşlardan duydum.k.bayramında sonra İNŞALLAH yapacağız.canim canlılık ve hasar testi aynı bir mi ?yapılıyor yoksa ayrı ayrımı ?))))))bizim ilkinde 30yum toplandı.hepsi işleme alındı .19 tane dollendi 5tane 6.güne gitti ama kalitesiz oldular.iptal oldu.2.13yum 10isleme alındı .hiç birinde dollenme oluşmadı.canim benim yasim26 ve rezerv iyi adet düzensizliği vs hiç bi sorunum yok.burda gördüğüm kadarıyla esimde sıkıntı olduğunu düşünüyorum.her nekadar testler mükemmel olsada çünkü onca umman b itanemi bile kaliteli embiriyo oluşmaz.İNŞALLAH ki esimde sorun gozukur cunku belirsizlik cok tu bişey en azından tedavi yolları açılır bize))canim hiç canini sıkma ilaçlarla tedavilerle inşallah doğal yolla bile hamile kalirsin.en kötü ihtimali düşünür sen bile tese ile ameliyat olur esin saglikli sperm elde edilir.tip ilerledi yeterki dermansiz dert vermesin RabbimBizim iki tane negatif denememiz var. Embriyolarımız 3. Günden sonra sağlıklı gelişmiyor. Madem bütün testlerinizi yaptrımadınız nden sebepsiz infetilite olduğuna kanaat kıldınız canım? Sadece dna hasarı bile embriyo oluşmamasına sebep. Ki bunun ros tayini , canlılık testi var. Sperm ne kadar çok olursa olsun hasar büyük olduğunda dölleme olmuyor maalesef ve hiç bir tüp teknolojisi hasarlı spermleri ayırt edemiyor. O zaman boşuna vakit kaybediyorsunuz canım
Evet öyle de zaman insanı tüketiyor sen de iyi bilirsin dayanacak gücüm kalmadı gibi hissediyorum bazen. Sonra şükrediyorum yine de halimizecanim biz kanaat getirmedik.doktorlar hep yıllarca böyle dediler.iki tup yaptikta biri demedi su hasar testini yapın bunuda sizin gibi arkadaşlardan duydum.k.bayramında sonra İNŞALLAH yapacağız.canim canlılık ve hasar testi aynı bir mi ?yapılıyor yoksa ayrı ayrımı ?))))))bizim ilkinde 30yum toplandı.hepsi işleme alındı .19 tane dollendi 5tane 6.güne gitti ama kalitesiz oldular.iptal oldu.2.13yum 10isleme alındı .hiç birinde dollenme oluşmadı.canim benim yasim26 ve rezerv iyi adet düzensizliği vs hiç bi sorunum yok.burda gördüğüm kadarıyla esimde sıkıntı olduğunu düşünüyorum.her nekadar testler mükemmel olsada çünkü onca umman b itanemi bile kaliteli embiriyo oluşmaz.İNŞALLAH ki esimde sorun gozukur cunku belirsizlik cok tu bişey en azından tedavi yolları açılır bize))canim hiç canini sıkma ilaçlarla tedavilerle inşallah doğal yolla bile hamile kalirsin.en kötü ihtimali düşünür sen bile tese ile ameliyat olur esin saglikli sperm elde edilir.tip ilerledi yeterki dermansiz dert vermesin Rabbim
teşekkür ederim canim sonunda herşey güzel olsun hepimiz için eve gerçekten çok yorucuEvet öyle de zaman insanı tüketiyor sen de iyi bilirsin dayanacak gücüm kalmadı gibi hissediyorum bazen. Sonra şükrediyorum yine de halimizeoksidatif stres(ros tayini)+ canlılık teesti+dna hasar testi bu üçünü yaptıracaksınız bunlar genetikler testler diye geçiyor. İstanbulda düzen ankarada da genart laboratuvarları yapıyor canım.
Merhaba eski konulara göz atarken oksidatif stres yüksek yazdıgınızı okudum kaçtı peki çare bulabildiniz mi bizimde yüksek %36 düzenin sonucuna göre.cevabınız için şimdiden teşekkür ederimDelam canım.Hayır maalesef. Sadece hasar değil. Hasar hatta çok yüksek değil. Genartta %29 düzende %19 cıktı. Canlı sperm sayımız %19 oksidatif stres çok yüksek. Sayımız az vs . Bir sürü sorun var. Bir tek ileri hareketliliğimiz yüksekti artık o da rezalet. Üzülmemk elde olmuyor o yüzden. Siz ne alemdesiniz?
%84 ten %15 e düştü 4 aydaMerhaba eski konulara göz atarken oksidatif stres yüksek yazdıgınızı okudum kaçtı peki çare bulabildiniz mi bizimde yüksek %36 düzenin sonucuna göre.cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
DNA hasarına yol acmısmıydı oksidatif stres peki.bizde DNA hasarı 4 cıktı ama düşük yapıyorum oksidatif stres mi bas anormalisi 93 yoksa bumu bilmiyoruz kkaan hoca şubatta cevap verecek anca ozamana kadar ne yapacağız sasırdık%84 ten %15 e düştü 4 ayda
Evet dna hasarınız vardı oksidatif stresle o da düştü aynı anda. Ama baş anomalisi vs onları bilemiyorumDNA hasarına yol acmısmıydı oksidatif stres peki.bizde DNA hasarı 4 cıktı ama düşük yapıyorum oksidatif stres mi bas anormalisi 93 yoksa bumu bilmiyoruz kkaan hoca şubatta cevap verecek anca ozamana kadar ne yapacağız sasırdık
Bizim niye arttı hasar yaa cok üzgünüm kaan aydos tedavisinde 3 aydan fazla sonuc fazladan hasarEvet dna hasarınız vardı oksidatif stresle o da düştü aynı anda. Ama baş anomalisi vs onları bilemiyorum
Evet sizin olayınız çok ilginç canım. Ne yapacaksınız peki? Tedaviyi bitirecek misiniz?Bizim niye arttı hasar yaa cok üzgünüm kaan aydos tedavisinde 3 aydan fazla sonuc fazladan hasar
Bitirsek nolcak tek umut orasıydıEvet sizin olayınız çok ilginç canım. Ne yapacaksınız peki? Tedaviyi bitirecek misiniz?
Canım olsun bak üzülme bizim de sayı yerledeydiama1 kaç ayda toparladı ki tüp denerken güzel sonuç aldık.dna hasarını düşüren düzenli beslenme. Kendinşz deneyinBitirsek nolcak tek umut orasıydı
Canim senin transfer ne zaman?Canım olsun bak üzülme bizim de sayı yerledeydiama1 kaç ayda toparladı ki tüp denerken güzel sonuç aldık.dna hasarını düşüren düzenli beslenme. Kendinşz deneyin
3 ya da 4 ocak tatlım.şu anda ilaç kullanıyorum rahim kalınlığı için.sen naptın?Canim senin transfer ne zaman?
Ayy kalmamış bisey cok heyecanlı yaa. Zamanlama da süper tatile giriyoruz rahat rahat rapor alırsın işlemlerini bitirip. Ben de bilmiyorum canım tüp mu denesem diyorum yoksa beklesem mi bilemedim3 ya da 4 ocak tatlım.şu anda ilaç kullanıyorum rahim kalınlığı için.sen naptın?
Sizin sayı kaç şu an?dna hasarı falan kaça düştü?Ayy kalmamış bisey cok heyecanlı yaa. Zamanlama da süper tatile giriyoruz rahat rahat rapor alırsın işlemlerini bitirip. Ben de bilmiyorum canım tüp mu denesem diyorum yoksa beklesem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?