Erkek İnfertilitesi Kaan Aydost'u Duyan Oldu Mu Yada Tedavi Görenler?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

boniibon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
152
1
96
42
Sivas
merhabalar ankara ünv. kaan aydost a gidip muayne olanlar ne düşünüyorsunuz onun hakkında paylaşırsanız sevinirim. öptümmmmm

Öncelikle merhaba.Eşimde Kaan bey'in hastası.Kendisi muhteşem bir profesör insanlara elinden geleni yapan birisidir.Maddi yönde olmayan bir doktordur.En başka sperm testi yaparak sonuçlara göre ilaç tedavisi bunun sonucunda sonuç alınamazsa sayıya göre aşılama ya da tüpbebek tedavisine yönlendirir.Eşim yeniden gidecek ancak zaman bulamadı.

canım çoooooooooooooooook tşk. bizde randevu aldık 21 temmuza oradayız. zaten ben onu arkadaşımdan öğrendim 20 günlük ikiz bebekleri var 1 senelik tedavi sonucunda sadece 3 tane sperm bulunarak tüp bebek oldu doktoru kaan beydi. umarım bizde görürüz o günleri

boniibon canım bizde gitmeyi düşünüyoruz kaan beye peki çokmu yogun siz ne zaman aldınız randevuyu temmuz 21e onlarmı verdi sizmi istediniz...

evet canım çok yoğun ama bunu düşünüp kaçmamak lazım herkese bakabiliyorsa bizede bakar. sabah aradım 03125956815-03125956832 bu numaralardan birini ara kaan beyle görüşmek istediğini söyle zaten kaan bey kendi tarih verip eşinin adını not alıyoooo. benim tanıdığım var şu an 20 günlük ikizi var. adam yavaş ilerliyo ama sonuç alıyo. sabır lazım canımmmm. zaten mikrotese en son olay filmle bakıyormuş canlı hücre var mı diye varsa ameliyata alıyo. paracı da değil arkadaşım bir tek mikroteseye girdiğinde vermiş para

eşimde kaan aydosa tedavi olanlardan canım biz iki kere gittik önce ilaç tedavisi uyguluyor zaten ama çok çok yoğun ne demek istediğimi gidince görürsün çok iyi bir doktor evet ama açıkçası biz biraz daha özel ilgi görebileceğimiz bir doktor istiyoruz sabah 10 da randevumuz vardı 3 te girebildik :bbo::bbo: 9 da vardı 1 de girdik kimseyi geri çevirmiyor ama randevulu hastaları mağdur oluyor böyle oluncada üçüncüye gitmedik zaten sayı yükseldi normal deneycez bir süre :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
isis, canım haklısın ama özel ilgi umrumda değil. tüp bebek merkezlerden birine sadece mail gönderdim hemen döndüler. ilgi süper ama hemen mikroteseye alacaklar. hiç çıkmama olasılığı da var ama bunu hiç söylemiyolar %70 miş bulma şansı direk soygunculuk. bence eğer onun hastasıysanız devamedin. gerçekten iii bir doktor. tüm bir günüm gitsin umrumda değil.

benim eşimde kaan hocanın hastasıydıı...süper bir doktor evet yogun ama olsun eşimde sperm sayısı 0 kennnn kaan hoca ve çabalarımızla şimdi normal yoldan dışarı çıkış olduuuu...ve halen kaan hocayla mailleşiyor bu gün gidip tahlil yaptırdı kaan hoca değerlendireek BEnce KAAN hocaylamuhakkak herkes görüşmeliiii

arkadaslar biz temmuz 17 turkiyeye gelecegiz Kaan Aydosa gitmek istiyoruz randevuyu simdidenmi almam gerekiyor mumkunse bana adresini ve tel numarasini ozelden yazarmisiniz

isis, canım haklısın ama özel ilgi umrumda değil. tüp bebek merkezlerden birine sadece mail gönderdim hemen döndüler. ilgi süper ama hemen mikroteseye alacaklar. hiç çıkmama olasılığı da var ama bunu hiç söylemiyolar %70 miş bulma şansı direk soygunculuk. bence eğer onun hastasıysanız devamedin. gerçekten iii bir doktor. tüm bir günüm gitsin umrumda değil.

haklısın canım resmen umut tacirliği yapıyorlar bizede tüp bebek hemen denmişti halbuki şimdi nerdeyse normal olabilire geldik kaaan aydos sayesinde :Saruboceq:bende tüm tüp bebek merkezlerine mail attım ama sadece birinden gelen mail aklıma yattı yine ankarada ben normal yolla olmazsa şubatta falan oraya gidicem kaan hoca çok iyi bir kere önce tüm yolları deniyor hemen şu olur diye atlamıyor :teselli:

selam canım biz 21 temmuza randevu aldık. sana numaralarını vereyim. 03125956815
03125956832 sabah 9 da falan ara kaan beyle görüşmek istediğini söyle. öptüm

canım çoooooooooooooooook tşk. bizde randevu aldık 21 temmuza oradayız. zaten ben onu arkadaşımdan öğrendim 20 günlük ikiz bebekleri var 1 senelik tedavi sonucunda sadece 3 tane sperm bulunarak tüp bebek oldu doktoru kaan beydi. umarım bizde görürüz o günleri

cok gusel masallah arkadasin adina cok sevindim
arkadasin nasil bi tedaviden gecti,bitkiselmi doktor tedavisi
cok umutlandim ya((;;;

kaan bey 1 yıl uğraşmış sperm üretmek için sonuç alamayınca micro tese demiş. yani şans. işte sperm bulunması

selam kızlar bizde kaan beyin hastasıyız öncelikle özeldeki dr lardan daha ilğili ve evet kapısı kalabalık ama ya bize öyle denk geldi yada şans biz çok beklemedik 3 kere gittik şimdiye kadar dediğim gibi biz çok beklemedik en fazla 1 saat beklemişizdir eşimine tamaksifen ve endol verdi ilk önce sonra istediği gibi degişiklik olmayınca argimeks verdi bakalım hayırlısı
buarada biz 1.5 yıllık evliyiz ama gelinde bana sorun sonki 10 yıl oldu gibi geliyor eşim azosperm hastası inmemiştestisden dolayı 1 kere tüp denedik mtesede sperm çıkmadı sonra kaan hocaya gittik oda laremde sperm çkınca hemen gittik şimdi tedavi devam ediyor beklemedeyiz

işte bizi rahatsız edende buydu biz niye iki seferde saatlerce bekledik birde sanki azospermiyle daha ilgili sperm sayısı düşükte olsa spermi olan hastalara acele etmeyin diyor iyide hocam yarın bu sayıyıda bulamazsak :umursamaz::umursamaz:

arkadaşlar eşim m tese oldu sperm bulunamadı.sizce yinede gitmelimiyim kaan beye.ilk emre bakırcıoğuna gittik.çok duymuştum adını çünkü.ama o bize herhangi bir tedavi dmedi.hemen m tese yapıldı ve çıkmadı malesf.kanallar çok dar dedi üretim yok yani.bizim kötünün de kötüsü bi durum.ne dersiniz yinede yardımı dokunur mu kaan beyin bize?

slm arkadaslar
bizde sebebini ogrenmek icin doktora gidicez ins onumuzdeki hafta
ins tedavisi vardir dua edin

işte bizi rahatsız edende buydu biz niye iki seferde saatlerce bekledik birde sanki azospermiyle daha ilgili sperm sayısı düşükte olsa spermi olan hastalara acele etmeyin diyor iyide hocam yarın bu sayıyıda bulamazsak :umursamaz::umursamaz:

canımbence de arttırmaya çalışmayın biran önce tüp bebek yaptırın. o sayıyı kaybetmezsiniz belki ama zaman kaybı derim. benim arkadaşım eşinin sayısı 15 milyondu 8 sene beklediler sonunda tüp bebek yaptırdılar. ağustosta ikizi geliyoooooopuyorumnanaktan

Back
X